Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

doktorcum aradı endişenecek birşey yok dedi.2-3 gün sonra görüşecez,ben gel diye ararım dedi.sen keyfine bak dedi.bende yoksa üçüzmüyüm dedim oda güldü yaaa 2 gün sonra söylerim dedi

canım üçüzolsa ne olurki sen çocuk istemiyomuydun diyodun ya ben çok severim diye zten evdesin bakıcı zaten tutacaksın doğur gitsin valla birden 4 çocuk annesi olursun ne güzel:CüvCüv::CüvCüv:

eğer olduysa çok erken çatladı canım yaa 18 reglimi olacaan şimdi beklenmeyen regli tarihinden 1 hafta önce hani bugün doktora gidecektingitsene in aşağıyaa

yok cnm 18 inde olmamhaftaya pazartesi giderim uygun değilim şimdi:kedi: hem çalışam bilem olmadısempatiksalakcinni

yok cnm 18 inde olmamhaftaya pazartesi giderim uygun değilim şimdi:kedi: hem çalışam bilem olmadısempatiksalakcinni

evet ona çok üzüldüm zaten inş öle değildir bu ay zaten sende pek istekli değildin bak bu ay olur senin haaa akşam sen bi yolunu bul

aman ne zor durum bu yaaaaafisfisfis

kızlar siz sabahtan akşama kadar burdasınız galiba ben çok sıkıldım valla iyi duruyorsunuz sıkılmadan.hoşçakalınn.yapıcak işlerim var

pardon ben anlamadım ne dediğini :uhm:

evet sabahtan akşama kadar bilgisayar başında çalışıyoırum kendi adıma benim işim bilgisayar yani işim buuuu

evet ona çok üzüldüm zaten inş öle değildir bu ay zaten sende pek istekli değildin bak bu ay olur senin haaa akşam sen bi yolunu bul

aman ne zor durum bu yaaaaafisfisfis

bişe ddeğil eşimi özledim yaa 11 gün oldu:kedi:

pardon ben anlamadım ne dediğini :uhm:

evet sabahtan akşama kadar bilgisayar başında çalışıyoırum kendi adıma benim işim bilgisayar yani işim buuuu

valla bende anlamadım işiniz yok burda çene çalıyorsunuz mu? demek istedi yoksa çok sıkıcısınız sizden başka yapacak işimmi var demek istedi ama her iki türlüde kırıldım benimde işim pc ile!

valla bende anlamadım işiniz yok burda çene çaçıyorsunuz mu demek istedi yoksa çok sıkıcısınız sizden başka yapacak işimmi var demek istedi ama her iki türlüde kırıldım benimde işim pc ile!

valal bende anlamadım çok garip bir davranış şekli yani sıkıldıysan bile sıkıldığını söylemeden çek git yani seni zorla kimse getirmedi buraya hayret ettim dediğim gibi benim işim buu 8 saat bilgisayar başındayım

neyse boşver belki farkında değildir kırdığınınolumunekankayizsmile

neyse boşver belki farkında değildir kırdığınınolumunekankayizsmile

tam hafiyelik peşindeydim :1ninca:sıkı sıkı araştırdım allah google bulandan razı olsun :dance:

haftasonu geliyooo ayyy nasıl için kıpırkıpğır gezeceğim bu haftasonu oh sefam oldunkaydirigubbakcemile2

gezecenmi otur işine bakklava: bebek yapcaz daha:teytey:

merhabalarrr nasılsınız.soğuk hava esiyor sankii

valla canımız sıkıldı mutluya nasıl duruyormuşuz burda sabahtan akşama kadar falan gibi laflar etti sıkıldım gidiyorum dedi çok garip bir davranış

ben çıkıyorum öpüyorum ikinizide allaha emanet olunŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…