Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

valla banda erken geldi bu durumda 14 gün sonra regli olman gerekir yani bu akıntı başka bir akıntı bide rengi nasıldı bakabildin mi

şeffaftı ve çoktu bende şaşırdım zaten ama iki kez yumurtlama olacaksa olabilir diye düşündüm

eşin hangi hastanede biz adanaya tayin istedik bende sağlıkçıyım

melek sen ev hanımısın değil mi çalışmıyosun yanii

evet canım üni yi bitirdikten sonra amerika ya dil kursuna gitmiştim.eşimlede orda tanıştık.:lepi:buraya geldim özel bir dersanede ingilizce öğretmenliği yapıyordum sonra evlendik bende işi bıraktımm ohh ohhh

evet canım üni yi bitirdikten sonra amerika ya dil kursuna gitmiştim.eşimlede orda tanıştık.:lepi:buraya geldim özel bir dersanede ingilizce öğretmenliği yapıyordum sonra evlendik bende işi bıraktımm ohh ohhh

iyi yapmışsın adanada benim kuzenimin eşide öğretmenlik yapıyoo

kızlar ben korktum iyice üçüz olabilirmi diye ya ben ikiz istiyorum doktorumu arıyorum da arıycak az sonra beni üç yumurtam vardı ama üçüde çatlamış olabilirmi kiii.dr.uma muayene olsam acaba görebilirmi alttan?

kızlar ben korktum iyice üçüz olabilirmi diye ya ben ikiz istiyorum doktorumu arıyorum da arıycak az sonra beni üç yumurtam vardı ama üçüde çatlamış olabilirmi kiii.dr.uma muayene olsam acaba görebilirmi alttan?

beta nın 1000 geçmesi durumunda alttan görülüyo diye biliyorum ben canım

beta nın 1000 geçmesi durumunda alttan görülüyo diye biliyorum ben canım

doktorcum aradı endişenecek birşey yok dedi.2-3 gün sonra görüşecez,ben gel diye ararım dedi.sen keyfine bak dedi.bende yoksa üçüzmüyüm dedim oda güldü yaaa 2 gün sonra söylerim dedi

kızlar siz sabahtan akşama kadar burdasınız galiba ben çok sıkıldım valla iyi duruyorsunuz sıkılmadan.hoşçakalınn.yapıcak işlerim var

X