- 25 Mayıs 2010
- 70
- 1
doktorumda güldü ooo bu nekadar fazla değer dedi.kız sen yoksa son adet tarihini şaşırdın diyor.:1hug:canım serninkiler üçüz bile olabilir 1 gün geçikmeytle 2000 çıkmaz hadi hayırlısı tekrar tebrikler
doktorumda güldü ooo bu nekadar fazla değer dedi.kız sen yoksa son adet tarihini şaşırdın diyor.:1hug:
canım serninkiler üçüz bile olabilir 1 gün geçikmeytle 2000 çıkmaz hadi hayırlısı tekrar tebrikler
valla banda erken geldi bu durumda 14 gün sonra regli olman gerekir yani bu akıntı başka bir akıntı bide rengi nasıldı bakabildin mi
teşekkürler heoz. eşim burda çok iyi bilinir,çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı.kan tahlili yaptırdım ikibinlerde çıktı.hihoyyyt
üçüzmüüüü hiç aklıma gelmemiştiCADIARZU
melek sen ev hanımısın değil mi çalışmıyosun yanii
şeffaftı ve çoktu bende şaşırdım zaten ama iki kez yumurtlama olacaksa olabilir diye düşündüm
evet canım üni yi bitirdikten sonra amerika ya dil kursuna gitmiştim.eşimlede orda tanıştık.:lepi:buraya geldim özel bir dersanede ingilizce öğretmenliği yapıyordum sonra evlendik bende işi bıraktımm ohh ohhh
eşin hangi hastanede biz adanaya tayin istedik bende sağlıkçıyım
nası yanii aaa çatladımı yanii şimdi ay çok üzülürüm valla
acıbadem adana heozcum
hımm özelde demek biz kamuda olacağız cnm
kamuda hocalık yyapıyor canım hala Çocuk Hematolojisi Üst Uzmanlık
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığı ve prof amann neysee
kızlar ben korktum iyice üçüz olabilirmi diye ya ben ikiz istiyorum doktorumu arıyorum da arıycak az sonra beni üç yumurtam vardı ama üçüde çatlamış olabilirmi kiii.dr.uma muayene olsam acaba görebilirmi alttan?
hiç bilmiyorum valla noldu?
beta nın 1000 geçmesi durumunda alttan görülüyo diye biliyorum ben canım