Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

merve eşime haftasonu kızımla bir yerlere gideceğimi söyledim msn den
çok üzgünüm moralim çok bozuk yazmış bende hala ben modundasın biraz karşı taraf ne durumda diye düşün belki çözüm bulursun dedim ama biraz rahatladım üzgün olmasınasempatiksalakcinni

eve t olması gereken olmuş düşünmüş taşınmış ve haksızlık yaptığını anlamış
hiç alttan alma yani ama pekte uzatma kızın için .

ay sevindim hadi valla neyse faaliyetlerede başlarsınzı kaçırmadan:lepi:

hani bugün rejime başlayacaktım ya dün söyledim onada tam zamanını buldun diyor bebek için vakit geldi sen rejim yapacam diyorsun bebek nasıl beslenecek nasıl tutunacak sana diyor şaşırdım kaldım öncedende sakın kilo alma derdi

yalova armutlu termali düşündüm 1 satte feribola gidiliyor apart daire tutuyorsun 4 kişilik daire gecelik 80 lira fena değil

ay hiç durma valla gidin kızın içinde iyi olur harikaaa

bu adam çok istiyo galiba bebeği hasreti var yani sana ve kızına iyi davranamlıki bebiş gelsin

ayy benimde kocam geliyoo haa yorgundru bugün ama bizde yarından itibaren başalrız faaliyetlere bende hiç öle akıntı falan yok heoz yaaa sende varmıu canım

slm kızlar.haziranın ilk hamişi geldi.kızlar dün eşime sürpriz yaptım oğluşum verdi test sonucunu eşimin gözleri doldu yemekte bişeyde yiyemedi garibim.sonra oğluşumu bıraktık biz bayağı eğlendik.eşimde bugün işe gitmedi sabahtan beri yayışıyoruz.hastalarını asla ihmal etmezdi.demekki beni çok seviyor birkere daha anladım.darısı size.ben çok mutluyummm.

ayy benimde kocam geliyoo haa yorgundru bugün ama bizde yarından itibaren başalrız faaliyetlere bende hiç öle akıntı falan yok heoz yaaa sende varmıu canım

bende dün acayip vardı ama bugün yok cnm bende dün yumurtlama oldumuki diye düşündüm hafif ağrımda vardı ama erken değil mi yahu? 10. günde ovülasyon olmazki

allah mutluluğunuzu daim etsin eşinin mesleği ne merak ettim şimdi. aslında bir kan tahlili yaptırsaydın cnm yaa

ay hiç durma valla gidin kızın içinde iyi olur harikaaa

bu adam çok istiyo galiba bebeği hasreti var yani sana ve kızına iyi davranamlıki bebiş gelsin

hemde nasıl istiyor adam ben düşünmezken babamı arayıp çocuk istemiyor diye ona yakınmış

allah mutluluğunuzu daim etsin eşinin mesleği ne merak ettim şimdi. aslında bir kan tahlili yaptırsaydın cnm yaa

teşekkürler heoz. eşim burda çok iyi bilinir,çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı.kan tahlili yaptırdım ikibinlerde çıktı.hihoyyyt

bende dün acayip vardı ama bugün yok cnm bende dün yumurtlama oldumuki diye düşündüm hafif ağrımda vardı ama erken değil mi yahu? 10. günde ovülasyon olmazki

valla banda erken geldi bu durumda 14 gün sonra regli olman gerekir yani bu akıntı başka bir akıntı bide rengi nasıldı bakabildin mi

teşekkürler heoz. eşim burda çok iyi bilinir,çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı.kan tahlili yaptırdım ikibinlerde çıktı.hihoyyyt

canım serninkiler üçüz bile olabilir 1 gün geçikmeytle 2000 çıkmaz hadi hayırlısı tekrar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…