Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

şu hayatta anladımki erkekler içinde ve evliliklerde mükemmelliyet yok dikenli gül misali
kızım benim için çok çok değerli bu yaşında yeterince acı çekti öz babası yeniden evlendi ve kızımla görüşmeyi reddediyor pislik
çok içim acıyor yavruma hiç haketmedi bu yaşadıklarını rabbim kaderini güzel yazsın inş.

gerçekten ilginç bir durum ama yavruları ne yapacaksınız hepsine bakabilecekmisiniz birde benim hep aklıma takılan bir konu vardı kedimiz kısa tüylü olmasına rağmen çok tüy döküyor ve ben rahatsız oluyorum zaten kızım için almıştım kediyi hamilelikte zararı olurmu diye çok aklıma takıldığı olmuştur

vallaa çok haklısın tatlım bu durumda söylenecek hiçbirşey yok.fakat senin bu tavrını oda biliyor olmalı seni kaybetmeyi göze mi alıyor yoksa şansınımı zorluyor.iyiki çalışıyoruz paramız var kimse itim diyemez bende hata kabul etmem 5 çocuğumda olsa çabuk silerim,yapılanı asla unutmam.

ah canım benim ya sıkma canını allah bi yolun akoymuştur herşeyi eski kocanada çok kızdım çok nasıl bi yürek anlaamdım

ah canım benim ya sıkma canını allah bi yolun akoymuştur herşeyi eski kocanada çok kızdım çok nasıl bi yürek anlaamdım

o ayrı bir manyak benle evliyken yan gelip yattı şimdi 2 işte çalışıyor eşi ev hanımı beter olsun inş. onun karısıda kızım babasında kalmaya gittiğinde kızıma canım sıkılıyor dediği için laf söylemiş bende babasına söyledim böyle olursa göndermem dedim karı koca kızmı yeni evliliğini bozmak için uğraşmakla suçladı.
allah bildiği gibi yapsın hepsini inş. klava:

al birini vur ötekine desene kızını sen koru heoz o açmamış bir gül canını sıkmaların aizin verem hissettirme kendine güvenli ayakları üzerine duranj bir genç kız olsun ayyyyyy

valla çok sinirlendim ben dayanamam haksızlığa yaaa

bu nası bişey el kadar bebe evlilikmi yıkacakmış
allah allah canım benim

ev hanımları daha kıymetli demekki rahatı için uğraşıyor.boşver canım herkes allahından bulsun yaptıklarından utansın

allah dağına göre kar veriyor kızım yaşıtlarına göre çok olgun ben daima destekçisiyim bunu biliyor

arya kediyi tesadüfenmi götürdünüz veterinere yoksa rahatsızlanmışmıydı bide kedi tüyü hamilelikte zararlımı diye sormuştum ama farketmedin sanırım

işte evlat olsun olsun diyoruz allah kismetlerinide hayırla yazsın diyelim.
dün gazetede bir haber okudum hala için acıyor
yurtdışında bi kadın 5 aylık bebği ile plaja gidiyo alkol alıp sızıyo bebeği güneşin altında unutuyo düşünsene yaa yavrum benim vucudunun%40 yanıyo çevredekile ağlamaya bakıyo polisi arıyolar sonra kadın tutuklanıyo bebeğide sosyal kuruma veriyolar.

düşün bebeğin halini çektiği acıyı ve çekeceği acıyı uffffffffff daraldım hatırladım tekrara

ya biraz hoş şeylerden yazalım demi

ne zaman hamiş kalaacksam ben:)))))))))))))))))))

merve sen nasılsın bu ay neler düşünüyorsun.dr a gitceksin dimi.yumoşlara baktırmaya

arya kediyi tesadüfenmi götürdünüz veterinere yoksa rahatsızlanmışmıydı bide kedi tüyü hamilelikte zararlımı diye sormuştum ama farketmedin sanırım

valal ben zararlı diye duydum ama gerçeklik payı varmı bilmem işte kılları ciğere yapışıyomuş vede bi salgiları kşist mı oluşturuyomuş ne öle bişeyler işte

canım evet kedimde bi düzensizlik vardı davranışları falan değişti.götür
dük.kedi tüyü için aşılarını tam yaptırıyoruz.evimizde kocaman ve bahçeli bana pek zararı dokunmuyor ama ben doğum yaptıktan sonra uzaklaştırmayı düşünüyorum.annemlerde olmaz birini bulcaz artık.ne olursa olsun bebeklerin yaşadığı yerde hayvan olmamalı bence

merve sen nasılsın bu ay neler düşünüyorsun.dr a gitceksin dimi.yumoşlara baktırmaya

yok canım aslında bişey yapmıyacağım zaten doktorum bu ay dinlen dedi nereye dinleneceksem bende anlamadım klomenin etkisi bu ayda devam eder dedi yani çağırmadı biliyosun benim sağ taraf yumurtam oluşursa bizim için bişey ifade eder.diyorum boş ver sen bundan öncekilerde baktırmadın oldu diyorum bazende git baktır

sonra bi arkadaşım başka bir doktoru önerdi çok iyi dedi bende pazartesiye randevu aldım bakalım ama öle genel gideceğim durumumu anlatmaya yani yumurta takibi falan yaparmı bilmem artık kismetse artık yani bu ay ilaçdı doktordu yok yaa rahatım beklentimde yok dahada kocam gelmedi çalışmalar bile başlaamdıakannehir

eşin şehir dışındamı çalışıyor?zor olmalı.hadi bakalım bu ay.benimkilerin cinsiyeti ne olcak merak ediyorum.senin istediğin cinsiyet var mı?kızın vardı sanırım erkek olsa ne iyi olur:ecrin_bebek:

senağlama
evet eşim haftanın bazı günleri çıkıyor işi gereği toplantısı oluyoo sıklıkla
valla şu durumda pek cinsiyet düşünemiyorum bebeğimolsun diye bakıyorum.

ama annem felaket takmış durumda erkek ğe bende allahım annem için erkek evlat ver diye dua ediyorum ben kızlarıda çok seviyorum ve çok şirin buluyorum. yani iki kız kardeşte olur ikiz olursa bizi kız biri erkek olsun isterim ama

senin demi kızın vardı yoksa oğlunmu sen ne istiyosun

caınm benimde 1 tane meleğim kızım var.bende 1kız 1 erkek istiyorum kısmet olursa inşallah.:1rolleyes:

heoz canım topigine ilk defa geldim. hayırlı, ugurlu, neşeli, bol hamişli, eglenceli, bilgili ve cok katılımlı bir topic olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…