Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

yani tüpler sonradan yapışabiliyormu?

evet kızımı doğurduktansonra 3 sene sonra endometriozis tanısı kondu bide sezeryan sonrasıda yapışıklıklar olabiliyormuş işte uzun süre bebeğe ara verince böyle oluyor

evet kızımı doğurduktansonra 3 sene sonra endometriozis tanısı kondu bide sezeryan sonrasıda yapışıklıklar olabiliyormuş işte uzun süre bebeğe ara verince böyle oluyor

canım inş. öyle bişey yoktur, o zaman hemen rahim filmi çekilmen lazım galiba?

heoz öyle bişey olsa bile allah korusun tabi rahim filmi çekerken o yapışıklık gidiyomuş verdikleri ilaç sayesinde

gittiniz mi kızlar? heozcum nerdesn?

burdayım cnm rahim filmi çekilmesi çok zormuş yaa bu arada dr benim klomen kullandığımı bilmiyor ve diyorki yumurtlama sorunun yok klomen gerekmez diyorsempatiksalakcinni

burdayım cnm rahim filmi çekilmesi çok zormuş yaa bu arada dr benim klomen kullandığımı bilmiyor ve diyorki yumurtlama sorunun yok klomen gerekmez diyorsempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni canım rahim filmi aşırı da zor değil bi arkadaşım oldu o an bayağı ağrı çekti ama yani geçti hemen, kafana takma onu! çektirde öğren ne var ne yok?

sempatiksalakcinni canım rahim filmi aşırı da zor değil bi arkadaşım oldu o an bayağı ağrı çekti ama yani geçti hemen, kafana takma onu! çektirde öğren ne var ne yok?

yok ya en azından diazem yapsınlar ya şu kürete ederlerken mahvolmuştum istemiyorum acı çekmek falanklava:

günaydın canlar

bildiğim kadarı ile yardımcı olayım rahim filmi çektirdim uzun süre gebelik oluşmuyorsa ise kadındada yumurtlama sorunu yoksa tüpe bakılıyo. ve tahmin edilen gibi ağrılı bir işlem değil ben baktırdım alttan muayene gibi eski teknikler de ağrılı imiş ama işin ehli bir dokotr ve son cihazlı bir yere giderseniz sıkıntı yok.

evet tüpler sonradan tıkanıyor bende ilk dış gebeliğin oluşması gibi kızımdan sonra düşün 3 yıl sonra dış gebelik yaşadım nedeni hala bilinmiuyo en azından bana bişey diyemediler herşey olabilir diyolar diğer tüp ameliyatla bakıldığında sağlıklı demişlerdi ocak ayında tekrar dış gebelik yaşdım düşün nisan ayınd arahim filmi çektirdim bişey yok gayet iyi dedi doktor

bu arada arya da dış gebelik geçirmiş ve sonradan tekrar hamile kaldı

başka ne vardı heoz ateş ölçsem mi ölçmesem mi bilemedim yaaa bu ay tam saldım çayıra yapacağım galiba :roflol:

günaydın merve,
arya geçen kanamam var dedi gitti, sonra haber geldi mi ondan?

bence ateşini ölç cnm zaten külfetli bişey değil ben yastığımın altında tutuyorum dereceyi uyanır uyanmaz ölçüyorum bu arada rahim filmi çektirmek ne kadar sürüyor ve sana diazem falan hiçbirşey yapılmadımı?

merhaba geç döndüm çünki interteim çöktü.ama şimdi geldi

yoo sadece çekilmeden 3 gün önce fitil ve antibiyotik verdi doktor öğlen 14 gel demişti gittim işte rontgen masası gibi bi masaya yattım popon aşağı gelecek şekilde bu arada tavanda bi alet var seni karşı duvara yansıtıyo yani içini sende görüyosun doktor yaparken konuşuyodu benimle gayet rahattı banada rahat oıl dedi ve bak şuan ekrana dediğinde sıvının gidişini izledim bende ve zaten hissediyosun içinde soğuk bişeyin aktığını yani ben hissettim ve çektim dedi doktor bitti dedi inan toplam 10 dk değildi ve hiç ağrımadı sonuç temizmiş hemen başla dedi ama bu ay ışın aldın bele derim ben diğer ay top artıık sende dedi:roflol:

günaydın merve,
arya geçen kanamam var dedi gitti, sonra haber geldi mi ondan?

hayır hayatım ne yaptı bilgim yok aslında ben yarın nevşehire gideceğim yerini bilsem uğrardım

siteye girmeyişi beni dahada telaşlandırıyor aslında girerdi diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…