Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

canım o olsa bile nolcakki çoğul gebelik olurmuş tedavisinde ne güzel işte istediğinde oydu zaten.

ama iyide hayatım ovülasyon sonrası progestron verilmesi gerekiyormuş yoksa ya düşük oluyormuş yada hiç olmuyormuş

ama iyide hayatım ovülasyon sonrası progestron verilmesi gerekiyormuş yoksa ya düşük oluyormuş yada hiç olmuyormuş

heoz canım sen böyle okucana netten düzgün bi doktora gidip baktırsana hormonlarına değerlerine? ne dersin?

heoz canım sen böyle okucana netten düzgün bi doktora gidip baktırsana hormonlarına değerlerine? ne dersin?

yarın kan tahlili verecem bakalım ama bu teşhis için 21. gün progestron bakılması gerekiyormuş

yarın kan tahlili verecem bakalım ama bu teşhis için 21. gün progestron bakılması gerekiyormuş

ona da baktır canım, hormon tastlerine göre bi tanı konabilir, durumunla ilgili... sende bilmiş olursun hem..inş. değerlerin iyi çıkar canım...

ona da baktır canım, hormon tastlerine göre bi tanı konabilir, durumunla ilgili... sende bilmiş olursun hem..inş. değerlerin iyi çıkar canım...

bakalım hayırlısı artık perşembe alırım sonuçları

bakalım hayırlısı artık perşembe alırım sonuçları

evet canım böylesi daha iyi olcak doktor konrolünde ilerle bu ay, bende yarın sabah kbb gitcem, 1.) sol kulağım az duyuyuo 2.) yıllardır burnum kanıyo

canım benim yumurtlama ayın 7 sinde iğne oldum en geç 9 olsa oldu 25 reğli oldum
bide progesteron hormonu bende baş dönmesi yapıyo yani onu hissediyrum ben eskik olduğunu sanmıyorum sende bu kadar takama diycemde tahlil falan deyince yaptır diyesim geldi .

hani belli mi olur bu ay bende ölçeyim ısımı nereye kayıt ediyorduk kendimizi bende yazayım bakayım .

bence biz kendimizi ne zaman rahat hissedersek bebeğimiz o zaman olur buna inanıyorum.

kızlar doktor bana bugün progestan verdi, adetten itibaren 16. gün kullanmaya başla dedi

Günaydın herkese bende bugün hormonlara bakılması için kan tahlili vereceğim
merve fertilityfrend. com adresini türkçeye çevir oraya üye ol sonra sana sorular soruyor adet döngünü falan doldur ısılarını adetini akıntı durumunu ilişki durumunu kaydediyorsun günlük olarak takılırsan yardımcı olurum

progestan adet vaktini uzaTIYO BENDE NıSANDA KLOMEN FARLUTAL VE PROGESTAN VE FOLıK ASıT KULLANDIM AMA BU AY BEBıŞ OLMADI ARTIK HAZıRAN 21 ı BEKLıYCEM

progestan adet vaktini uzaTIYO BENDE NİSANDA KLOMEN FARLUTAL VE PROGESTAN VE FOLİK ASİT KULLANDIM AMA BU AY BEBİŞ OLMADI ARTIK HAZİRAN 21 İ BEKLİYCEM

aslında uzatmıyor ovülasyondan sonra en az 12 gün gçmesi gerek adet için eğer bu süre kısa ise rahim bebek için yeterince hazırlanamıyor demek oluyor. onu destekliyor bu ilaç

günaydın herkese... benim aklıma ne takıldı julia da çatlatma iğnesi yaptırmamıştı aryada bende bence bu ay sizde yaptırmayın yani klomen kullancaksanız kullanın ama iğne yaptırmayın bence daha etkili galiba yani benim düşüncem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…