Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

heoz kız nereye gittin?

dünde sen gittin ortalık karıştı, tam sopalıklar vardı...

heoz kız nereye gittin?

dünde sen gittin ortalık karıştı, tam sopalıklar vardı...

buradayım sonuçlarım çıktı bebiş herşey normal bu tahlilde
ben söyleyeceğimi söyleyip çıktım valla ama akudunu makudunu sorunlu biri ya

buradayım sonuçlarım çıktı bebiş herşey normal bu tahlilde
ben söyleyeceğimi söyleyip çıktım valla ama akudunu makudunu sorunlu biri ya

canım çok sevindim nasıl değerler? bi anlat??

dünkü olaya gelince,evet o sorunlu, diğer ondan beterdi, demediği kalmadı, bana sataştı durup duruken uyardım diye.. neyse şükür gittiler topiğimizden.. bizbize kaldıkk. olumunekankayizsmile

dur yazayım sana sonuçları
Total T3 1.28 ng/ml 0.8 - 2.0
lipemikli serum
Total T4 9.03 mg/ml 5.1 - 14.1
TSH 0.95 uIU/ml 0.27 - 4.2
FSH 5.5 mIU/mL
Foliküler Faz : 3.5 - 12.5
Ovüler Faz : 4.7 - 21.5
Lüteal Faz : 1.7 - 7.7
Postmenapoz : 25.8- 134.8
Estradiol 56.6 pg/mL
Foliküler Faz : 12.5- 166
Ovüler Faz : 85.8- 498
Lüteal Faz : 43.8- 211
Postmenapoz :<5.00- 54.7
1.Trimester Gebelik: 215-4300
Progesteron 0.6 ng/mL
Foliküler Faz : 0.2 - 1.5
Ovüler Faz : 0.8 - 3.0
Lüteal Faz : 1.7 - 27
Postmenapoz : 0.1 - 0.8
Prolaktin 5.28 ng/mL 4.79 - 23.3
Ferritin 28 ng/ml 13 - 150
Folik Asit 9 ng/ml 3.1 - 17.5
VitaminB12 252 pg/ml 191 - 663
Anti-TPO 8.32 IU/ml < 34
Anti Tg 17 IU/ml < 115

koyu yazdıklarım benim sonuçlar

canım benim anladığım kadarıyla değerlerde ani düşüş yada çıkış yok, normal seviyelerde..
sen bu sonucu bi doktora okuttunmu? bişey dediler mi?

canım benim anladığım kadarıyla değerlerde ani düşüş yada çıkış yok, normal seviyelerde..
sen bu sonucu bi doktora okuttunmu? bişey dediler mi?

yok cnm daha göstermedim 21. günü gittiğimde gösteririm nasıl olsa alt kat sorun yok ya bu sonuçlarda

arya ya özel msj attım aklım onda kaldı ya çok üzülüyorum inş. herşey yolundadır

kızlar selam benim kırmızılar bugün geldi.çok üzgünüm.ilk klomen denememdi.hayırlısı olsun.umutlar bi dahaki aya kaldı.sizler iyisiniz inşallah...

kızlar selam benim kırmızılar bugün geldi.çok üzgünüm.ilk klomen denememdi.hayırlısı olsun.umutlar bi dahaki aya kaldı.sizler iyisiniz inşallah...

üzülme cnm benim ikinci ayımdı benimde olmadı hayırlısı diyoruz artık napalımbenneyaptımki

ikizlere hamileydi kanamsı başlamıştı en son dra gidiyordu sonra haber alamadık:1no2:

ayyy kıyamam kıss, Allah yardımcısı olsun, inşallah bişey olmamıştır...

kıslar bu klomenin yanında bazı doktorlar glukofen yazıyomuşCADIARZU bebek tutunsun risk olmasın diye, bunu herkese mi yazıyolar, rahatsızlığı olanlara mı, var mı bilginiz bu konuda...

ben o ilacı kullanmadım cnm bilmiyorum o yüzden:1no2:

günaydın kızlar haftasonu uykusu tutmayanlardanım bende:)
işte değilim dün çok yoğundum dışardaydım giremwdim akşam merak ettim bi baktım ama yorgundum yattım nasıl oluyor anlamadım sabah erkenden kalkıyorum.
zaten ben bu bebek işini kafaya taktığımdan beridir erken kalkıyorum alıştırıyor herhalde vucudum beni:))
benim regli bitti gibi heozcum ama siyaha yakın lekelenme tarzı bişeyler geliyoo bu galiba klomenden benim böle bi akıntım olamzdı.

şimdi yumurtlama tarihimi hesaplıyorum ve diğer yöntemlerle takibe başlayacağım
dün teyzem aramış nasıl telaşlı not et noet diyo ne var dedim kolay hamile kalma yollarını veriyolar unutmadan sana öyleyim dedim diyor. benim meselem bi benim değil ki akrabalarımı bile nasıl etkilemniş canlarım benim bende teyzoşa anlattım tek tek benim sıkıntımın ne olduğunu canımm benim :)

neyse ben iki gün belki girebilirm bana yine seyahat çıktı ama bu sefer gezmek amaçlı hem kafa dağıtacağız hemde ziyaret edeceklerimiz var .

bebikim senin haberini bekliyorum merakla inş hamişsimdir.belirtiler yşanıyormu
ben inanıyorum artık bence her hamiş akıntı yaşıyor ve gögüsleri şişiyor şimdi net bi şekilde hatırlıyorum kızıma hamileyken bunları yaşadığımı tabii abzı bayanlar daha hassas hissediuyor ama bazıarı daha geç hissediyor ben emiim burdaki bayanlar sürekli kendini dinliyor yani bilir sende varmı hayatım.

arya yı bende çok merak ettim yatıyo galiba giremedi nete inş bişeyi yoktur bebekleir onaldır.acil şifalar bize haber veriri bnecee kendine bi gelsin.

diğer kızlar ne yapıyo hedarzu dokotra gittin mi hayatım gördün mü keseciğini.:)

ay yine çok yazdım benden bu kadar.

yok merve gitmedim daha çarşamba günü gidicem o gün için randevu aldım inşallah bi aksilik olmaz.hepiniz için dua ediyorum bende arasıra girip bakıyorum size umarım en kısa zamanda olcak senin heozun bebikim in allah herkesin gönlüne göre versin

kızlar ne öğrendim bakın paylaşıyorum;

Yuvalanma döllenmeden sonra 5-8&#8217; inci günlerde başlar, 9-10&#8217; uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının &#226;detine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır. Kadın, &#226;detinin olmaması ile gebeliğini fark ettiğinde, embriyo yaklaşık 15-20 günlük olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…