- 27 Ocak 2010
- 4.049
- 27
canım o olsa bile nolcakki çoğul gebelik olurmuş tedavisinde ne güzel işte istediğinde oydu zaten.
ama iyide hayatım ovülasyon sonrası progestron verilmesi gerekiyormuş yoksa ya düşük oluyormuş yada hiç olmuyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o olsa bile nolcakki çoğul gebelik olurmuş tedavisinde ne güzel işte istediğinde oydu zaten.
ama iyide hayatım ovülasyon sonrası progestron verilmesi gerekiyormuş yoksa ya düşük oluyormuş yada hiç olmuyormuş
heoz canım sen böyle okucana netten düzgün bi doktora gidip baktırsana hormonlarına değerlerine? ne dersin?
yarın kan tahlili verecem bakalım ama bu teşhis için 21. gün progestron bakılması gerekiyormuş
ona da baktır canım, hormon tastlerine göre bi tanı konabilir, durumunla ilgili... sende bilmiş olursun hem..inş. değerlerin iyi çıkar canım...
bakalım hayırlısı artık perşembe alırım sonuçları
evet canım böylesi daha iyi olcak doktor konrolünde ilerle bu ay, bende yarın sabah kbb gitcem, 1.) sol kulağım az duyuyuo 2.) yıllardır burnum kanıyo
geçmiş olsun cnm:1hug:
ben ocaktan beri sürünüyorum merve bence bu ay ateşini mutlaka ölç luteal faz defekti diye birşey varmış ovülasyon olsa bile döllenmiş yumurta rahme tutunamıyormuş bebikimin topiğine attım ordan okursun ayrıntıyı bence bende bu var çünki ayın 15 de yumurtlama oldu ama 9 gün sonra adet oldum
progestan adet vaktini uzaTIYO BENDE NİSANDA KLOMEN FARLUTAL VE PROGESTAN VE FOLİK ASİT KULLANDIM AMA BU AY BEBİŞ OLMADI ARTIK HAZİRAN 21 İ BEKLİYCEM
günaydın kızlarrr
günaydın okudunmu yazdığımı senin topikte:1shok: