Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

evet herkes hamile onların habeirini alınca çok mutlu oluyorum sonra kendime bakınca içim burkuluyormafoldumben

heoz niye öyle düşünüyorsun senin yine kızın var o senin tesellin belki biizm hiç olmıcakk, sen 1-0 öndesin, şanslısın...

heoz niye öyle düşünüyorsun senin yine kızın var o senin tesellin belki biizm hiç olmıcakk, sen 1-0 öndesin, şanslısın...

yav ben bişi anlamadımki ondan hamileyken hastanelerde babasının peşinde süründüm doğduktan 2 ay sonrada anneme gitti:umursamaz:

hazirandada olmazsam kocama kısırrrrrrrrrrrr diyip gezecem ortalıkta deli edecem onuklava:

ama yzık ona hayatım yapma öle psikolojisini bozuk çalışanıda durdurmaa:roflol:

sanmam kismet bunların hepsi gerçekten kismet benim tüp bebek uzmanı arkadaşlarım var geçen gün onlarla sohbet ediyorduk bana diyorki biz sadece vesileyiz biri geldi 10. tüp denemesi adamda sperm yok arıyoruz parçalar geliyo incele incele ya bi tane canlı hücre yok diyo en son ben vazgeçtim embriyolg şurda küçük bir parça var bakalım dedi ve hücre bulduk tek yumurtaya döllledni ve yereşltirdik tutu diyor adam 45 yaşında eşi 39 ve hamile kaldı diyor.

ama genç çift sebesiz bekliyolar 10 sağlıklı yumurta 7 dölleniyo 3 yereleştiriyoruz ama olmadı diyo .

yani kıssadan hisse banada öle dediler sebep bulmaya çalışma yaşadıkalrınla ilgili önüne bak ve pozitif düşün diyo

yaşa takma kafayı diyo 17 yaşında kız var şuan hastamız eşinde sıkıntı var ne yapsın bekliyo iğneleri hormonları o alıyo diyo .

halimzie çok şükür inanalım ben diyorum ya biz istiyoruz.allahım veriri isteyene veriir :Saruboceq:

bide onlar şey diyo fobi haline getirmeyin bu durumu diyo kadında yumurta varsa rahim varsa allahda izin veririse hamile kalınır diyor

bana sağlıklı çiftlerde geliyo diyo hiç bir sorun yok ama genetik açıdan biz sağlıklı cocuk istiyoruz diye geliyolar diyo düşüğnsene bıraksan olacak ama tüp yaptırıyoo

heoz sen niye bu kadar ara verdin yani merak işte

cnm benim ilk kızım üni 1 de oldu sonra okulu bitireyim kariyer yapayım derken bekledik sonra ben istedim kızımın babası istemedi sonra o isterken aramız bozuldu ayrıldık bu evliliğim 2,5 sene oldu bu zamana kadar evlilik otursun kızım ve eşim uyum sağlasın diye bekledik böylece 11 yıl geçti gitti bu eşimden hiç hamilelik olmadı 40 yaşında bende 30

canım benim inş olur bir an önce kusura bakma analttırdım sanada merak işte üniversitede çok zordur haklısın anlamamış olman aslında şimdi daha bilnçli bir hamilelik yaaşrsın umarım huzurlu mutlu bir evlilğin devam eder .ve eşöle t0ntiş erkek ikizleirn olur
olumunekankayizsmile

cnm benim sağol iyi dileklerin için eşiminde ikinci evliliği ilk evliliğinde 2 bebeği doğar doğmaz ölmüş bir kızı var 5 yaşından beri ayrı kızı kanadada çocuk özlem,iyle dolu en çok onun için istiyorum

inş kısa zamanda olur bebişiniz:Saruboceq:

benim kanamam fazla oluyo ya böle yoğun yoğun neden acaba

heoz topiğinde basit bi liste yapsan, kim regli kim bekliyo kim hamile görsek, benim topikteki gibi kapsamlı bişeye gerek yok, sen düzyazı şeklinde de yaparsan iyi olur... sen bilirsin tabiii

nerdesiniz ayol kaldım tek başına çıkacağım birazdan bende haaaaaa

girdim b aktım yazdımdelikafadulden

hoşgelmişsin canım, ben yemeğe çıkmıştım cevap yazamadım hemen, o topikteki paylaşımlar eskiye dayanıyo heoz ordaydı ben sonra eklendim, başka topiğe geçtik herberaber biraz kalabalık.hepsini okumaya kalksan oo akannehir

evet canım tanışıyoruz, marttan berii... aklinialirimsmile

ben ocaktan beri sürünüyorum merve bence bu ay ateşini mutlaka ölç luteal faz defekti diye birşey varmış ovülasyon olsa bile döllenmiş yumurta rahme tutunamıyormuş bebikimin topiğine attım ordan okursun ayrıntıyı bence bende bu var çünki ayın 15 de yumurtlama oldu ama 9 gün sonra adet oldum

canım o olsa bile nolcakki çoğul gebelik olurmuş tedavisinde ne güzel işte istediğinde oydu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…