evet herkes hamile onların habeirini alınca çok mutlu oluyorum sonra kendime bakınca içim burkuluyormafoldumben
heoz niye öyle düşünüyorsun senin yine kızın var o senin tesellin belki biizm hiç olmıcakk, sen 1-0 öndesin, şanslısın...
hazirandada olmazsam kocama kısırrrrrrrrrrrr diyip gezecem ortalıkta deli edecem onuklava:
bide onlar şey diyo fobi haline getirmeyin bu durumu diyo kadında yumurta varsa rahim varsa allahda izin veririse hamile kalınır diyor
bana sağlıklı çiftlerde geliyo diyo hiç bir sorun yok ama genetik açıdan biz sağlıklı cocuk istiyoruz diye geliyolar diyo düşüğnsene bıraksan olacak ama tüp yaptırıyoo
heoz sen niye bu kadar ara verdin yani merak işte
cnm benim ilk kızım üni 1 de oldu sonra okulu bitireyim kariyer yapayım derken bekledik sonra ben istedim kızımın babası istemedi sonra o isterken aramız bozuldu ayrıldık bu evliliğim 2,5 sene oldu bu zamana kadar evlilik otursun kızım ve eşim uyum sağlasın diye bekledik böylece 11 yıl geçti gitti bu eşimden hiç hamilelik olmadı 40 yaşında bende 30
canım benim inş olur bir an önce kusura bakma analttırdım sanada merak işte üniversitede çok zordur haklısın anlamamış olman aslında şimdi daha bilnçli bir hamilelik yaaşrsın umarım huzurlu mutlu bir evlilğin devam eder .ve eşöle t0ntiş erkek ikizleirn olur
olumunekankayizsmile
cnm benim sağol iyi dileklerin için eşiminde ikinci evliliği ilk evliliğinde 2 bebeği doğar doğmaz ölmüş bir kızı var 5 yaşından beri ayrı kızı kanadada çocuk özlem,iyle dolu en çok onun için istiyorum
heoz topiğinde basit bi liste yapsan, kim regli kim bekliyo kim hamile görsek, benim topikteki gibi kapsamlı bişeye gerek yok, sen düzyazı şeklinde de yaparsan iyi olur... sen bilirsin tabiii
girdim b aktım yazdımdelikafadulden
nerdesiniz ayol kaldım tek başına çıkacağım birazdan bende haaaaaa
heozcum nerde? yemeğe mi gitti acep?
yemek mi kalır bu saate ayool ben ölürdüm açlıktan siz tanışıyosunzu o zaman eskiden yani
evet canım tanışıyoruz, marttan berii... aklinialirimsmile
ben ocaktan beri sürünüyorum merve bence bu ay ateşini mutlaka ölç luteal faz defekti diye birşey varmış ovülasyon olsa bile döllenmiş yumurta rahme tutunamıyormuş bebikimin topiğine attım ordan okursun ayrıntıyı bence bende bu var çünki ayın 15 de yumurtlama oldu ama 9 gün sonra adet oldum
inş kısa zamanda olur bebişiniz:Saruboceq:
benim kanamam fazla oluyo ya böle yoğun yoğun neden acaba