Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

ohh ne rahatmış arkadaşın, çocuklarını sevmekten başka işi kalmamış...

var tabi 6 klomen kullanıcısından 4 ü hamile 3 ü ikiz biri belli değil henüz

var tabi 6 klomen kullanıcısından 4 ü hamile 3 ü ikiz biri belli değil henüz

bi biz kaldık haaa bende regli oldum geldi kırmızılar..
regli oldum ya rahatladım biraz kafamkarışmıştı klomen bana ne yaptı diye
yok bişey yapmamış sadece 2 gün geçikmiş aslında biraz sabretseydim kan tahlili bile yapamaya gerek yoktu.
şimdi hazirana ayında ve önümzüdeki aylarda kendiliğnden beklemekteyim.
bide yaz geldi gezelim tozalım değil mi.
bugün kızımın gösterisi var onada hazırlandık çok şeker oldu.teyzeleri.
allah olmayan herkese versin isteyen herkese versin banada bi tane daha versin hatta ikiz versin amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:gitme:
ne güzel sat tarihimizde eşitlendi bu ay kızkardeşimde korunmayacak bende düşünmeyeceğim olacak olmayacak diye

:gitme:

ne güzel sat tarihimizde eşitlendi bu ay kızkardeşimde korunmayacak bende düşünmeyeceğim olacak olmayacak diye

evet satlar aynı oldu ama belim kopacak gibi nasıl ağrıyor benim hiç ağrım olmazdı yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu ne

arya ne yaptı acaba merak ettim onuda inş bişey olmamıştır.bebeişleri onunladır.umarım.:Saruboceq:

aynen bendede müthiş ağrı var bende endişeliyim ya inş. birşey yoktur

aynen bendede müthiş ağrı var bende endişeliyim ya inş. birşey yoktur

valla vucudum beni uyarıyor ne yapıyosun diye oyyyyyyyyyy
bı kadar stresi niye çekiyosam deli gibi ayyyyyyyyy
yooo bu kadar takamyacağım cahil cesareti ile işe dalacağım:)))))):roflol::sm_cool:

valla vucudum beni uyarıyor ne yapıyosun diye oyyyyyyyyyy
bı kadar stresi niye çekiyosam deli gibi ayyyyyyyyy
yooo bu kadar takamyacağım cahil cesareti ile işe dalacağım:)))))):roflol::sm_cool:

ben çıkıyorum cnm iyi akşamalr inş aryadan güzel haberler gelir aklım onda kaldı görüşmek dileğiyle

kızlar kan tahlili yaptırdım değerim 121.98
yani hamileyimmmmmmmm

herkese günaydın aryadan bi hbr yok hala çok merak ettim inşallah kötü bişey yoktur:ecrin_bebek:

kızlar kan tahlili yaptırdım değerim 121.98
yani hamileyimmmmmmmm

günaydın herkeseee hayran tebrikler arkadaşım allah hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik dönemi nasip etsin sana inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…