Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

ilkinde adet günümde adet olacakmış gibi kasık ağrılarım olmuştu tek hatırladığım bu 12 yıl geçti üstünden başkada hamilelik yaşamadım. bulantı falan bende beklemiyorum zaten çok erken olur ben bu kremsi beyaz akıntının klomenden kaynaklandığını düşünmüştüm sende tamamen kurumu hiç akıntı yokmu şimdi?

kuru değil yani normal ıslaklık var ama akıntım var diyeceğim bi akıntım yokgünlük olan kadar anca artış yok yani yani kıvamını göreceğim kadar değil

bende ona şaşırdım zaten çünki benim normalde klomenden önce yumurtlama günümde ve sonrasında çok akıntım olurdu yani hissederdim ama şuan hissetmiyorum ya kendimi çok dinliyorum yada klomen beni kuruttu. hatta doktor çatlama olduğunda çok ağrın olacak dedi iğneyi yaparken ama benim yine olmadı normalde daha çok oluyodu hatta ağrıdan uyanıyodum ben anlamdım

herkes farklı şeyler yaşıyor ben klomenden önce böyle beyaz kremsi akıntı yaşamazdım ve ovülasyon dönemlerinde uzayan akıntıyı net görürdüm klomende hiç göremedim uzayan akıntıyıkafamçokkarıştı

yaaa ama bi çok hamile kalan kremsi akıntı için hamilelik belirtisi diyor bence sen hamilesin yaaaazemuszemus

yaaa ama bi çok hamile kalan kremsi akıntı için hamilelik belirtisi diyor bence sen hamilesin yaaaazemuszemus

biliyormusun benim hiç geçmezdi geçen ay 4 gün geçi ve hep bu kremsi akıntı vardı. oyüzden acaba düşükmü yaptım diye aklıma geliyor hep. bakalım hayırlısı 4-5 gün içinde öğreneceğiz durumlarımızı zaten bu ayda olmazsa ben ara vereceğim çok yoruldum merve

http://www.fertilityfriend.com/home/2e9bfd ateş tablom buda

ilaç mı içmeyecksin yoksa korunacakmısın bide kaç aydır çabalıyosun bak benim nerdeyse 1 yıl olacak 2 defa dış gebelik geçirdim 5 ay korundum aman ben bile olmaz ise diğer ay deneyeceğim yine korunmuyacağım yani ne zaman gelirse artık bu ay gelse çok iyi olur ama :1rolleyes:

5 ay oldu uğraşalı tamamen korunacağım korunmazsam yine kafamda olacak acaba hamilemiyim yumurtladımmı sorusubilmiyorumkismile

5 ay oldu uğraşalı tamamen korunacağım korunmazsam yine kafamda olacak acaba hamilemiyim yumurtladımmı sorusubilmiyorumkismile

5 ay çok az ama hayatım yani yaşımıza göre ilki kadar kolay olamayacak bunu bilmeliyiz ve en sağlıklı çiftlerde bile ilk ay %20 düşünsene yani bence biraz daha dene yani bu ay olmazsaq diğer ay yanımda olkaydirigubbakcemile5

yok ya sonra yine denerim zaten eşime göre 2 aydır deniyormuşuz önceki aylar noldu dedim onlarda yeterince çalışmamışız önemsiz geçmiş deli ediyor beni hem yaz tatilimide keyfimce yaşarım düşünmeden hamileliğiolumunekankayizsmile

sende haklısın şimdi ne zaman test yapacaksın en azından bu ay için ben yaptım çıkmadı :1no2: ama zaten çıkmıyacağını biliyodum dayanamadık duramadım yine benneyaptımki

sende haklısın şimdi ne zaman test yapacaksın en azından bu ay için ben yaptım çıkmadı :1no2: ama zaten çıkmıyacağını biliyodum dayanamadık duramadım yine benneyaptımki

anam ne zaman yaptın be ya

günaydın canım iyim regl olacak gibiyim sen nasılsın ?

klava: günün gelmeden bu ne negatiflik regliyi çıkar aklından hele dur bakalım bu cumartesi günün daha sen kan versene bugün merve kesin sonucu alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…