Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

klava: günün gelmeden bu ne negatiflik regliyi çıkar aklından hele dur bakalım bu cumartesi günün daha sen kan versene bugün merve kesin sonucu alırsın

ya çok heyecanlıyım ama çıkmazsa ç.ok bozulurum bekleyim regl günümü ondan sonra bugün yaaprım yarın gelir kırmızılar uffffffffffff

bide ha bire kendimi dinliyorum ağrım varmı akıntı varmı bulantı var mı gögüslerim neden ağrımıyo diye .yani hamileliğe dair hiç bir belirti yok canlarım bende bitek başım dönüyo arada oda tansiyonum düşüyor olabilir o kadar hiç akıntı gögüste sızlama falan yok

benimde göğüslerimde sızlama ağrı falan yok akıntı azaldı hiç bir belirtim yok anlayacağın
bu sabah namazı kıldım ve dua ettim rabbim hamileysem göster diye bir kuş gördüm 5-6 yumurtası var yuvada ama hepsi dağılmış bir tanesi önüme yuvarlanıyor üstten sağlam görünüyor altı yumuşak yumurtanın altına bakıyorum acaba civciv çıkmayamı çalışıyor diye parmağımı hafifçe bastırıp açıyorum yumuşak bölümünü beyazı biraz akıyor sonra açılınca görüyorum içinde yavru var ama çok küçük daha annesinin altına koydum ama yumurta açıldı ve beyazı aktı akacak çok üzülüyorum zarar verdim diye annesi altına almaya çalışıyor o sırada 2 tane birbirinin aynısı parmak uzunluğunda iki kokarca/yada porsuk emin değilim yavrusu düşüyor önüme yeni doğmuş ve canlılar :uhm:

kendini dinleme canım sonuçta olmuşsa 2 gün sonra ortaya çıkar, demek kolay ama düşünme dicem sana, ayrıca belirtin de olmayabilir yani bu kişiden kişiye değişen bişey, ama inşallah güzel haber verirsin bizee :Saruboceq:

ay hayırlara gelsin bende bugün sabah ezanına yakın karnımda bi ağrı varmış gibi uyandım ay uyuyamadım dön dön dön dua ettim ben hiç strese girmezdim yani bu ay olmazsa diğer ay olur derdim hepte diğer ay olurdu kızımdada iki dış gebeliğimdede ikinci ayımda hamile kaldım diyuorum merve buda bu ay olmazsa diğer ay olur diye ama nerdeeee.

ama rüyan beni bile etkiledi sen kimbilir ne durumdasın inş hamilesindir.allah gönlümüze göre versin .sağlıklı sıhhatli evlatlar allahın bahçesi geniştir.biz istiyoruz oda verir.para değil şan değil şöhret değil evlat istiyoruzz inş olur

ya ne bileyim herkes bi akıntıdan bahsediyo bendede yok anacım her ay olan akıntı bu ay yok ister istemez sıkıntıya giriyorum bide ben regli öncesi gergin olurum galiba oda var ölemiyim diye dahada bir geriyorum kendimi sorma yani kısır döngüü

kızlar başka bir sitede şey duydum idrarınıza karbonat atıyosunuz eğer köpürüse hamilesiniz köpürmesse değilsiniz diye doğrumudur.

off hepimiz aynıyız canım, ben sana diyom ama kasığımda yanma gibi sızı var hemen umud ediyorum acaba hamilelik belirtisi mi diye? oysa ki bu ağrı genelde olur bende? ama işte bi umut..
akıntıya takılma ama illa olcak diye bişey yok..senin yine 1-2 gün içinde belli olcak benim 10 günüm var akannehir

bide bu dahada ilginç orta parmağın ızı vajinanıza değirip baktığınızda eğer boşluk gibi ise hamilesiniz yok bir yere değiyor ise hamile değilsiniz diyor.regli olacak rahim ağaşıya sarkarmış onadan çıkarmış diyo.kafayı yemeye az kjaldı galibaaa

onu da yapanlar var ama denemedim hiç hem ben anlamam ki aşşada mı yukarda mı..
boşver sende uğraşma.. git kan testine en temizi..

10 gün varsa aslında bu aralar oluyoor ne oluyorsa yani olduysa rahme doğru yol aldı senin ki hihoyyyt

10 gün varsa aslında bu aralar oluyoor ne oluyorsa yani olduysa rahme doğru yol aldı senin ki hihoyyyt

dün çok iş yaptım sabahtan gece 1 e kadar, çok ağır kaldırdım, eğer olduysaa inşallah, bi zararı dokunurmu hep düşündüm?? sence?

merve arya ikiz hamileymiş geçmişi okudunmu ben şok oldum oda klomen kullanmıştı

dün çok iş yaptım sabahtan gece 1 e kadar, çok ağır kaldırdım, eğer olduysaa inşallah, bi zararı dokunurmu hep düşündüm?? sence?

inş. bişey olmaz ama dikkat et bu aralar kendineklava:

inş. bişey olmaz ama dikkat et bu aralar kendineklava:

gerçi annem vardı o çoğunu yaptı ama alışmışım hopur hopur geziyorum evde yatakların koltukların tepelerinde, kurutma makinesinden çamaşırları alıp camdan içeri yan odaya falan atıyorum, balkondan yatak odasına cam var ordan atlıyorum, annem çok kızdı, sen böyle yaparsan çocuk tutmaz diye kızdı ama napiyim alışmışım, hızlı hızlı tek başıma işlerimi yapmaya, unutuyorum.

merve arya ikiz hamileymiş geçmişi okudunmu ben şok oldum oda klomen kullanmıştı

okudum okudum nası sevindim arya bide dış gebeli,k geçirmişti yaa benim için ayrıca umut ooo inş bizlerdede olur.klomen mucizesi:lepi:

ama dikkat et hayatım bundan sonra daha özenli ol bi görüşemey gitmiştim benim görevi gereği firma ziyaretlerim olur herzaman harketli kız nasıl yavaş ama ağır çekimde sanki ne oldu bişey mı var diye merakla sordum hamileyim dei 6 haftalık neyse ben tebrik ettim ama inanın merdivenler,i yaşlı teyzeler gibi çıkıyodu neyse uzatmayım .2 hafta sonra tekrar gittiğimde bende kadına sizi daha iyi gördüm dedim daha hareketli, idi oda ben bebeğimi düşürdüm dedi yani diyeceğim şu kismetten öteye geçmezz arkadaşım uludağa kayağa gitmiş düşünün atla zıpla merve gör beni diyo herşeyi yaptım döndüğümde test yaptım hamileyim diyor .olacaksa oluyo olmaycaksa olmuyoo ama önce tebdir sonra tevekkül.
ay nası uzattımmmmmmmdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…