- 27 Ocak 2010
- 4.049
- 27
evet: son gün yani ben 28 günde oluyorum en son 25 nisanda oldum iki gün öncesi 23 oluyo
yok cnm bende 26nisanda oldum 28 günde bir olurum senin 22 mayıs cumartesi regl tarihin o halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet: son gün yani ben 28 günde oluyorum en son 25 nisanda oldum iki gün öncesi 23 oluyo
çatlamıştır seninkiler kismet artık doktor tekrar neden çağırdı beni niye çağırmadı
benim doktor illa görcek, yumurtamın çatlayıp rahmin parlaklaştığını, adam hırs yaptı..
salı gel bakalım ne olmuş dedi...
selam kızlar,
klomen ve çatlatma iğnesi sonrası en erken test ne zaman yapılabilir? bilgisi olan var mı???
benim doktor illa görcek, yumurtamın çatlayıp rahmin parlaklaştığını, adam hırs yaptı..
salı gel bakalım ne olmuş dedi...
aaa bayıldım tam benim kafama göre doktor öle tabii tedavi olur olmazsa gel bakalım olmamalı benimkine kızdım şimdi yaaa bak kaçıncı doktor oldu en son bu iyi diyodum
selam kızlar,
klomen ve çatlatma iğnesi sonrası en erken test ne zaman yapılabilir? bilgisi olan var mı???
ilk doktorum tavsiye üzerine gittim, maşallah çok iyi, herşeyi takip ediyo, git yap bakalım ne olcak diyebilirdi, yine gel bakalım ne olmuş dedi yanii, inş. hep böyle kalır. 1 muayene ile 5. kontrole gidişim olacak
yaaaa ne güzel yaa ama işini tam olarak yapıyo buda tavsiye almasını sağlıyo haliyle
aslında pekte öle kalmıyolar ama sen en azından iyi zamanlarını iyiy değerlendir.:))
inşallah bu ay hamile kalırım da diğer sefere bebeğime bakması için giderimm..:Saruboceq:
ay inşşş :CüvCüv: ya bende kalayım yaaaaaa inan arya yı da duyunca pek bi heveslendim yan komşumda hamile ertafım hamile kaynıyooo alt komşum da hamile site komşum hamile bi ben kaldım sanki allahım banada nasip etsin amin ama ben sanki hamile gibiyim öle hissediyorum kismet ama olmazsa yıkılmam şaşırmam yaniikafamçokkarıştı
valla aklıma gelmedi değil birini okumuştum klomen kullanıyor iki yumurtası var biri bide bölünmüş üçüz olmuş eşime dedim üçüz olursa napacaz dedim birine ben birine sen bakarsın üçüncüyüde bırakırız başının çaresine baksın diyor:roflol:
heoaz ne yaptın inan çok merak ettim ne yaptığını baktın mı?
günaydınlar yapmadım test hatta hiç yapasım yok :uhm:merve acayip bir ruh halim var sürekli değişip duruyor. bugün sebepsiz yere moralsizim sen nasılsın?
canım yaaolumunekankayizsmile aslında bu kadar takmamak lazım ama maalesef öle olmuyo bende kendimi dinliyorum acaba hamilemiyim kasıklarımda ağrı var mı akıntı var mı yokmu sıkıldım dün anneme dedim test yapsam mı diye yapma günün bi geçsin üzerinden 5 gün geçsin öle yap diyor :a015:
benim hiç göğüslerimde şişlik yok kasık ağrısı yok bulantı yok sadece kremsi akıntı var beyaz