Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

çatlamıştır seninkiler kismet artık doktor tekrar neden çağırdı beni niye çağırmadı

benim doktor illa görcek, yumurtamın çatlayıp rahmin parlaklaştığını, adam hırs yaptı..
salı gel bakalım ne olmuş dedi...

selam kızlar,
klomen ve çatlatma iğnesi sonrası en erken test ne zaman yapılabilir? bilgisi olan var mı???

selam kızlar,
klomen ve çatlatma iğnesi sonrası en erken test ne zaman yapılabilir? bilgisi olan var mı???

ben regl tarihine 7 gün kala çıkanı bile okudum bizde heyecanla bekliyoruz klomenmi kullandın bugün kaçıncı günün?

benim doktor illa görcek, yumurtamın çatlayıp rahmin parlaklaştığını, adam hırs yaptı..
salı gel bakalım ne olmuş dedi...

aaa bayıldım tam benim kafama göre doktor öle tabii tedavi olur olmazsa gel bakalım olmamalı benimkine kızdım şimdi yaaa bak kaçıncı doktor oldu en son bu iyi diyodum

aaa bayıldım tam benim kafama göre doktor öle tabii tedavi olur olmazsa gel bakalım olmamalı benimkine kızdım şimdi yaaa bak kaçıncı doktor oldu en son bu iyi diyodum

ilk doktorum tavsiye üzerine gittim, maşallah çok iyi, herşeyi takip ediyo, git yap bakalım ne olcak diyebilirdi, yine gel bakalım ne olmuş dedi yanii, inş. hep böyle kalır. 1 muayene ile 5. kontrole gidişim olacak

selam kızlar,

doktorların dediği iğneden 15 gün sonra diyor ama şimdi iğnenin yapıldığı gün çatlasa ogünde döllenme olsa döllenme 1 gün sürüyor ve ilerleyerek rahime ulaşması 4-5 gün sürüyo yani sen bu durumda heozun dediği gibi adete 7 gün kala öğrenebilirsin

ilk doktorum tavsiye üzerine gittim, maşallah çok iyi, herşeyi takip ediyo, git yap bakalım ne olcak diyebilirdi, yine gel bakalım ne olmuş dedi yanii, inş. hep böyle kalır. 1 muayene ile 5. kontrole gidişim olacak

yaaaa ne güzel yaa ama işini tam olarak yapıyo buda tavsiye almasını sağlıyo haliyle

aslında pekte öle kalmıyolar ama sen en azından iyi zamanlarını iyiy değerlendir.:))

yaaaa ne güzel yaa ama işini tam olarak yapıyo buda tavsiye almasını sağlıyo haliyle

aslında pekte öle kalmıyolar ama sen en azından iyi zamanlarını iyiy değerlendir.:))

inşallah bu ay hamile kalırım da diğer sefere bebeğime bakması için giderimm..:Saruboceq:

inşallah bu ay hamile kalırım da diğer sefere bebeğime bakması için giderimm..:Saruboceq:

ay inşşş :CüvCüv: ya bende kalayım yaaaaaa inan arya yı da duyunca pek bi heveslendim yan komşumda hamile ertafım hamile kaynıyooo alt komşum da hamile site komşum hamile bi ben kaldım sanki allahım banada nasip etsin amin ama ben sanki hamile gibiyim öle hissediyorum kismet ama olmazsa yıkılmam şaşırmam yaniikafamçokkarıştı

inşallah canım siz klomen kullananların şansları daha yüksek bence en azından yumurtanız güzel.. inş. bu topik uğurlu gelir hepimize...

yaaa ! hehe ! düşünsene üçüz olduğunu tüm iş hayataın biter hehe! ama üç sıpacık yaaaaaaaaaa! ne güzel olur inş Rabbim herkesin gönlüüne göre versin!

heoaz ne yaptın inan çok merak ettim ne yaptığını baktın mı?

günaydınlar yapmadım test hatta hiç yapasım yok :uhm:merve acayip bir ruh halim var sürekli değişip duruyor. bugün sebepsiz yere moralsizim sen nasılsın?

günaydınlar yapmadım test hatta hiç yapasım yok :uhm:merve acayip bir ruh halim var sürekli değişip duruyor. bugün sebepsiz yere moralsizim sen nasılsın?

canım yaaolumunekankayizsmile aslında bu kadar takmamak lazım ama maalesef öle olmuyo bende kendimi dinliyorum acaba hamilemiyim kasıklarımda ağrı var mı akıntı var mı yokmu sıkıldım dün anneme dedim test yapsam mı diye yapma günün bi geçsin üzerinden 5 gün geçsin öle yap diyor :a015:

benim hiç göğüslerimde şişlik yok kasık ağrısı yok bulantı yok sadece kremsi akıntı var beyaz

benim hiç göğüslerimde şişlik yok kasık ağrısı yok bulantı yok sadece kremsi akıntı var beyaz

ilkinde olmuşmuydu hatırlıyomusun hoş her gebelik ayrı imiş ama akıntıdan bahsediyolar bendede akıntı yok yaaa galiba benim bu ay olmadı.

benim ilk hamileliğimde bulantım 7 haftadan sonra olmuştu ve hiç bir belirti olmamıştı öle hatırlıyorum.sadece reglim geçikdi ve ben çok yoğun çalışıyorum o zaman fark bile etmemişim uzun bir zamandan beri olmadığımı arkadaşlarım karnım ağrıyo regli oldum deyince benim sizden önce olmam lazımdı ile anladım düşün ve gittiğimde 6 haftalık hamile idim.kalp atışını dinlemiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…