ya heoz böle ağızımın tadı bi garip yaaa psikolojik mı acaba insan kendine bunuda mı yapar beeeelaelaelaelaelae
ama dikkat et hayatım bundan sonra daha özenli ol bi görüşemey gitmiştim benim görevi gereği firma ziyaretlerim olur herzaman harketli kız nasıl yavaş ama ağır çekimde sanki ne oldu bişey mı var diye merakla sordum hamileyim dei 6 haftalık neyse ben tebrik ettim ama inanın merdivenler,i yaşlı teyzeler gibi çıkıyodu neyse uzatmayım .2 hafta sonra tekrar gittiğimde bende kadına sizi daha iyi gördüm dedim daha hareketli, idi oda ben bebeğimi düşürdüm dedi yani diyeceğim şu kismetten öteye geçmezz arkadaşım uludağa kayağa gitmiş düşünün atla zıpla merve gör beni diyo herşeyi yaptım döndüğümde test yaptım hamileyim diyor .olacaksa oluyo olmaycaksa olmuyoo ama önce tebdir sonra tevekkül.
ay nası uzattımmmmmmmdelikafadulden
merve lütfen bugün bir kan testi yaptır ya böyle kendi kendini yiyip bitirmezsin ben çıkacağını bilsem yaptırırım benim ovülasyon geç oldu daha ayın 15 inde oldu çıkmaz olsa bile ama senin çıkar cnm ya gitde yaptır bugün hıolumunekankayizsmile
kız heoz ovülasyondan kaç gün sonra kan testi çıkar, ben dayanamıcam heraldee sempatiksalakcinni
evet kaç gün sonra çıkar doktorlarda hep bi regli geçsin diyolar yaaa bende geçsin diye bekliyorum.iyiki siz varsınzı kızlar bu dönemde sanıyorum kafayı yerdim burda yzınca rahatlıyorum belki hep bu durumu konuşuyoruz ama ben daha rahatım yani :içelimlumunekankayizsmile:1hug::teselli:
kız heoz ovülasyondan kaç gün sonra kan testi çıkar, ben dayanamıcam heraldee sempatiksalakcinni
evet kaç gün sonra çıkar doktorlarda hep bi regli geçsin diyolar yaaa bende geçsin diye bekliyorum.iyiki siz varsınzı kızlar bu dönemde sanıyorum kafayı yerdim burda yzınca rahatlıyorum belki hep bu durumu konuşuyoruz ama ben daha rahatım yani :içelimlumunekankayizsmile:1hug::teselli:
en az 9 gün sonra diye biliyorum kaç gün oldu şimdi senin?
16 sı yumurtam çatladı!!!
burası yasaklı cnm iş yerindeyim ya bakamadım neyden bahsediyor kısaca anlatırmısın?
canım kağan kocatepe diyorki;
28 günde regl olan bi kadında 14.15. günde gebelik olduysa 1 hafta-10 gün sonra kanda beta hcg değerleri görünür, o dönemden itibaren pozitif çıkmaya başlayabilir.
Ama tıbbi gebelik (tüp bebek, dış gebelik, düşük ) geçirenler için kan testi önermiyor, çünkü doğru sonuç vermezmiş.
İlk gebeliğini bekleyen anne adayı adet gecikmesinin bekleyip idrar testi yapmalı.
Kan testini doktor endikasyonu ile yapması gerekir!!!
eğer 13. gün ovülasyon olduysa ve döllenme olmuşsa benim belli olur yani 12. gün çünki o güne göre bilmiyorumkismile
heoz in alta kata bakimmklava:
cnm saat 10 a kadar kan alıyorlar ve bir gün sonra sonuç veriyorlar anlamsız gitmem ama belki idrar testi yaparım bu akşambilmiyorumkismile
idrar testi moral bozukluğu yapabilir canım ama sen bilirsin..
yok moralimi bozmayacağım kendimi sürekli alıştırıyorum hayırlısı öyledir diye
evt canım artık biz alıştık kötü sonuçlara ama inş. bi daha gelmezz..