- 20 Ocak 2010
- 4.500
- 1
call hoşgelmişsin cnm yeni klomenci arkadaşım call bu ayda olmazsa 2 ay ara vereceğim bebek fikrine çok yorulduğumu hissediyorum artık. gece 3 te 5 te uyanıp sabah oldu zannedip fırlayıp ateş ölçüyorum kafayı yedim iyicesenağlama
hoşbulduk cancazım! ara verme yok sonuna kadar götürücez, pes etme yok! önümüzdeki ay bende burdayım klomenci olcam! birbirimizi yüreklendirmemiz lazım! inş sana gerek kalmaz! ikiz değil üçüz verir Rabbimde nasıl başedeceksen edersin hehe!
oy oy bebikimde burdaymış hoşgelmiş. call ben kararlıyım cnm ya sana destek olurum hertürlü ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay korunmayı düşünüyorum
oy oy bebikimde burdaymış hoşgelmiş. call ben kararlıyım cnm ya sana destek olurum hertürlü ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay korunmayı düşünüyorum
heoz bende test alsam mı diye düşünüyorum:)
hoşbuldum canımm, cuma topiğindeydim sen yokken, bu arada ne korunması ya ne diyonn başa mı döndükk!!!
hoşbuldum canımm, cuma topiğindeydim sen yokken, bu arada ne korunması ya ne diyonn başa mı döndükk!!!
korunduğun ayda hamile kalırsın:)) ama gerek kalmaz inş buay bebişlerini alırsın göbeğine:CüvCüv:
haberleşip yapalım testleri cumaya kan testi yaptırmaya ne dersin kesin sonucu alırız her halükarda
benim en büyük korkum bide dış gebelik olması sana tamm derken bile heyecanlandım yapalım vallahihoyyyt
ben yinede bu akşam test alıp yarın sabah yapacağım 7 gün önce çıkanlar okumuştum kısmet belki benimkide çıkar sende yaparmısın yarın sabah?
erken değil mi idrar testi için ama ikizse zaten çıkar ama senin ki ben biraz daha beklemek istiyorum aslında ama bellide olmaz ağızımda garip bi tad oldu ayyy hamilemiyim yok saa:)))))))))delikafadulden
seninde regl tarihin 23 mayıs değilmi?
merhaba canım ne yaptın nasılsın
canım ctesi yumurtam 19mm di, şuan ne durumda bilmiyorum, pazar ptsi çalışma günümdü, yarın tekrar gitcem bakıcak bakalım ne durumda yumurtam!!