İnşallah cnm hamile kalırsın benim bıraktığım anda geldi.. Boşvermek lazım birazda bence dualarım seninle dilerim güzel haberlerini alırımmHayırlı olsun bebeğim sağlıkla gelsin inşallah.bnmde ikinci klomen kullanisim .bna dua edermisin hamilesin.gebe kalayım bu ay inşallah.adım sevinc
Inşallah o guzel haberi veririm cnm allah razı olsun duran içiİnşallah cnm hamile kalırsın benim bıraktığım anda geldi.. Boşvermek lazım birazda bence dualarım seninle dilerim güzel haberlerini alırımm
Kızlar ben de bugun catlatma igmesi oldum ohss olmaktan çok korkuyorum 2 yumurta var ve e2 1300 du sizlerin nasıldı lütfen yardımcı olsun biri
Mrb canim benim de 2 yumurta vardı iğne kullandım bugün iğnenin 10.günü ama test yaptim.negatif ınsallah seninki pozitif cikarCanım merhaba bende demin yumurta takibinden geldim klomen kullanıp gitmiştim 3 yumurtam oluşmuş 13mm çarşamba 18 olur dedi ogün çatlatma iğnesi yapıcak tutarmı sence senin kaç yumurta vardı?
İnşallah hepimizin tutar canım ya daha erken değilmi test için önce kanda sonra en son idrara düşüyor gebelik inş vardır bakalım umutluyum bnde hayırlısıMrb canim benim de 2 yumurta vardı iğne kullandım bugün iğnenin 10.günü ama test yaptim.negatif ınsallah seninki pozitif cikar
İğne kullanmismiydinSelam kızlar moralim çok bozuk klomen yumurtami çok fazla buyutmus kist olabilir diyor ne demek bu
Hayır sadece bu ay klomen verdi pkosun hızlandıralm diye günde iki doz aldımİğne kullanmismiydin
Selam kızlar moralim çok bozuk klomen yumurtami çok fazla buyutmus kist olabilir diyor ne demek bu
Sorma canım aynı şeyden bnde muzdaribim düzgün bi yumurta takibi yapsa ilaç dozunu ayarlı verse birde bunlarla ugrasmicaz ben gitmicem artık oluruna bıraktım Rabbim yardimcmz olsunYani bunu bende anlamıyorum..bende Klomen kullandım...günde bir tane beş gün içtim.
Sonra beni çağırdı yumurtalar fazla büyük ama iğne vermedi... İlişki günü verdi ama bana çoksa umutluymus gibi gelmedi
Hayır madem bu ilaç bu kadar erkenden büyütüyor o zaman ilacı daha az içinde yani üç gün felan sonra ki gün yada bir sonra ki gün cagirsa o zaman belki tam istediği boyutta olur ve iğne verir
İlla beş gün kullanıp ilaç bittikten iki gün sonra çağırmak mı lazım..erkenden cagirsa belki iğne vurur çatladi dan emin olurduk
Bu ay da hasta olacak gibiyim..her yanım ağrıyor..
Şimdi tekrar ilaç verecek kesin...hiç değilse bu sefer sıkı yumurta takibi yapsa da fazla büyümeden iğne yapsa..
Hayır birde iğne de yapmıyor....( Daha önce ki muayene de tam iğne boyutundadır) yap işte ne zararı var ki çatlama iğnesinin..kendisi çatlar diyor beni sinir ediyorlar
Dr uma çok güvenmeme rağmen ben de bu konuda onu dinlemedim bu ay. Yüz bin kere açıkladı sprem kalitesi hızı vs iki günde daha verimli hale geliyormuş vajinada bir haftaya kadar bile canlı sprem kalır kalmasa nasıl tecavüzden bebekler olur vs diye anlatıp durur ama ben de dinlemeyip çift çizgiyi gördüğüm günler boyunca hergün yaptım. Geçen ay yumurtalarım büyümüştü çatlamıştı onu dinledim ve çatladığı gün yapmadım ertesi günü yaptım pişman oldum bir de böyle deneyim dedim. Ve bir sürü de Dr un videosunu tüp bebek merkezlerinin yazısını okudum iki günde bir diyenler ve her gün diyenler olarak iki gruba ayrılmış dr lar ikisi de kendine göre haklı. Bir adam şöyle diyordu evet iki günde bir ilişki normal şartlarda yeterli zaten o ay olmazsa diğer aylar içinde olacaktır fakat örnek veriyorum infertilite tedavisi gören birçok aşamadan geçen bir çift için spermin içeride var olma ihtimaline güvenmektense spermin var olduğunu bilmek mantığa uygun olandır vs diyordu.Yumurta 36 saatten önce çatlarmı acaba kızlar çünkü dün gece 11 de tam 36 saat oluyordu ben 33 saatken ovülasyon testi yaptım ikiside kıpkırmızıydı çizgiler bu anı degerlendirdik ama dr gün aşırı dedi internette de hergün beraber olan var hangisi daha etkili acaba ??
Belirtilerin neydiBen ikisinde de ilk ayımda hamile kaldım ve klomeni sadece günde bir tane aldım :)
Şu anda 6+ 6 haftalığım, kalp atışlarını gördük ,3. kese küçülmüş o zamanla yok olacak dedi doktorumuz.
ınşallah Rabbim isteyen herkese versin :)
Hamilelik belirtisi gibi bendede oyle olmustuOvitrelleden sonra bugün 14. Gün ve afedersiniz lavobaya gittiğimde kahverengimsi bi leke geldi çok az ,, adetmi olucam yoksa implasyon mu oluştu aynısı olan varmı acaba??
Dogum yaptinizmiOvitrelleden sonra bugün 14. Gün ve afedersiniz lavobaya gittiğimde kahverengimsi bi leke geldi çok az ,, adetmi olucam yoksa implasyon mu oluştu aynısı olan varmı acaba??