- 8 Ağustos 2017
- 51
- 11
- 42
Sınav hayatım ısyan yok aynı bende poc var ıkı oglum oldu sımdı üçüncüye nıyet ettık sadece sabır moralını yüksek tut akısına bırak su sogan kuru dıyorlar denedınmıHer ay gununde adet oluyorum öyle ki o gün misafir çağırmıyor plan yapmıyorum. Hiç kistim olmadı ve klomen vb her ilaçta 5 ve fazlası yumurtam büyüdü kendiliğinden çatladı. Hiç adet dışı ara kanamam olmadı ve ilaç kullandığım zamanlar hariç hormonlar yüzünden farklı hissiyatlara girmedim. Ailemde evlendikten sonra adet gören yok ilk ay gebeydiler. Bende neden bu sıkıntı var nasıl oluyor niçin hiçbir şekilde düzensizlik veya kist gibi unsurlarla karşıma çıkmadı anlam veremiyorum. Hamile kalmak gözümde mucize ve artık her bi insanın hamile kaldığını duyunca şaşırıyorum. Hergun ağlıyorum bi şekilde karşıma çıkıyor bu. Çok umutluydum aşılamam tutmayana kadar... Sonra bitti bende. Şimdi tüp bebeğin de işe yarayacağını sanmıyorum üstelik rapor çıkarmam için beklememiz gerek. Bilemiyorum üzgünüm. Iyi ki kadınlar kulübü var
Bıde ıncır kuru yumurtaya cok ıyı gelıyormus bırgn testını gorucegıSakın unutmadualarım senınleHer ay gununde adet oluyorum öyle ki o gün misafir çağırmıyor plan yapmıyorum. Hiç kistim olmadı ve klomen vb her ilaçta 5 ve fazlası yumurtam büyüdü kendiliğinden çatladı. Hiç adet dışı ara kanamam olmadı ve ilaç kullandığım zamanlar hariç hormonlar yüzünden farklı hissiyatlara girmedim. Ailemde evlendikten sonra adet gören yok ilk ay gebeydiler. Bende neden bu sıkıntı var nasıl oluyor niçin hiçbir şekilde düzensizlik veya kist gibi unsurlarla karşıma çıkmadı anlam veremiyorum. Hamile kalmak gözümde mucize ve artık her bi insanın hamile kaldığını duyunca şaşırıyorum. Hergun ağlıyorum bi şekilde karşıma çıkıyor bu. Çok umutluydum aşılamam tutmayana kadar... Sonra bitti bende. Şimdi tüp bebeğin de işe yarayacağını sanmıyorum üstelik rapor çıkarmam için beklememiz gerek. Bilemiyorum üzgünüm. Iyi ki kadınlar kulübü var
Valla okuyunca ben bıle kullanasım gelmıyo degıl hanı ya yanlış bıseler olur dıe vazgecıyorum ıkı kız cok guzel olur benceKendı ıstegı ıle klomen kullanan varmı acaba ıkız olsun dıue
İncir kürü 6 aydır yapıyorum, bal tarçın ve çörekotu karışımı hergün yiyorum vitamin takviyesi alıyorum. Soğan kürü dahaBıde ıncır kuru yumurtaya cok ıyı gelıyormus bırgn testını gorucegıSakın unutmadualarım senınle
Canım kendini böyle yıpratma rabbime dua et bol bol 13 yıldan sonra 3evladı olan kuzenim var stress en kötü düşman bu evrede kemdini rahatlatacak şeylerle uğraş düşünmemeye çalış inan olacak.hiç düşünmediğin anda bi bakacaksın bebeğin kucağında yeterki inan ve rahat olHer ay gununde adet oluyorum öyle ki o gün misafir çağırmıyor plan yapmıyorum. Hiç kistim olmadı ve klomen vb her ilaçta 5 ve fazlası yumurtam büyüdü kendiliğinden çatladı. Hiç adet dışı ara kanamam olmadı ve ilaç kullandığım zamanlar hariç hormonlar yüzünden farklı hissiyatlara girmedim. Ailemde evlendikten sonra adet gören yok ilk ay gebeydiler. Bende neden bu sıkıntı var nasıl oluyor niçin hiçbir şekilde düzensizlik veya kist gibi unsurlarla karşıma çıkmadı anlam veremiyorum. Hamile kalmak gözümde mucize ve artık her bi insanın hamile kaldığını duyunca şaşırıyorum. Hergun ağlıyorum bi şekilde karşıma çıkıyor bu. Çok umutluydum aşılamam tutmayana kadar... Sonra bitti bende. Şimdi tüp bebeğin de işe yarayacağını sanmıyorum üstelik rapor çıkarmam için beklememiz gerek. Bilemiyorum üzgünüm. Iyi ki kadınlar kulübü var
13 yil hayal edin benim 2 yılda yaşadığı mi 11 yil daha... Bilemiyorum umut çok uzakCanım kendini böyle yıpratma rabbime dua et bol bol 13 yıldan sonra 3evladı olan kuzenim var stress en kötü düşman bu evrede kemdini rahatlatacak şeylerle uğraş düşünmemeye çalış inan olacak.hiç düşünmediğin anda bi bakacaksın bebeğin kucağında yeterki inan ve rahat ol
Asla allahtan umut kesilmez işte onu söylemeye çalışıyorum inan olacaktır ama sen kendini bırakma inan allaha tevekkül et mutlaka verecektir. Rabbim kimseyi kapısından eli boş çevirmez bak sağlıklıyım diyorsun demek ki stres yapıyorsun biraz rahat olmaya çalış sabırlı ol13 yil hayal edin benim 2 yılda yaşadığı mi 11 yil daha... Bilemiyorum umut çok uzak
teşekkür ederimAsla allahtan umut kesilmez işte onu söylemeye çalışıyorum inan olacaktır ama sen kendini bırakma inan allaha tevekkül et mutlaka verecektir. Rabbim kimseyi kapısından eli boş çevirmez bak sağlıklıyım diyorsun demek ki stres yapıyorsun biraz rahat olmaya çalış sabırlı ol
Rica ederim canım dualarım seninleteşekkür ederim
Bend çok hevesleri yorum bu yandan korkuyorum iki ay oldu bebeğimi aldirali elkim kullandı kendi isteğine göre sadece tutma kist oluştu oda zaten adetinle sokulduValla okuyunca ben bıle kullanasım gelmıyo degıl hanı ya yanlış bıseler olur dıe vazgecıyorum ıkı kız cok guzel olur bence
Yumurtaniz büyüyor ve çatliyor. Esinizde de sorun yokmuş. Neden hamile kalmayasiniz ki :)Kızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ve bilgilerinizi istiyorumm. 4 yıllık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istediğimize karar verdik ve doktor kontrolüne gitmeye karar verdik. Doktor bizden gerekli testleri istedi. Kan tahlili,hormon testi ve eşimden sperm testi istedi. Hepsi halledikten sonra eşimde sıkıntı cıkmadı ancak benim hormon testimde LH hormonum sıkıntılı çıktıdoktorum bana yumurtlama yavaşlığı ve adet düzensizliğine neden olmaktadır dedi. Her neyse adet olduğunda 2. günü gel dedi haliyle gittim ve bana klomen ilacı verdi adetin 2. günü başladım ve 5 tane içtim yani hergün 1 tane. 14. gün gel dedi ve doktora gittiğide doktorum 13. gün yumurtanın çatladığını ilacın etkisi gayet iyi dedi çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatlamış yumurtam %50 hakkın var dün çatladı için bugun ilişki olursa kalma ihtimalin gene var dedi. adetin geçerse test al bak pozitif çıkarsa gel dedi ama adet olursan 2.günü tekrar klomen içmeye başla ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi kontrol altında bakacak doktorum.Sizce hamile kalma olasılığım var mıdır
Bildiğim kadariyla lh tek başına birsey ifade etmiyor. Fsh ile olan uyumu ve oranı önemli. Ikisi asagi yukarı aynı olmali ve 6 civarı en iyi rakam diye hatırlıyorum. Siz icinizi ferah tutun, bu ayı da es gecmeyin degerlendirin. Önümüzdeki ay bir gun erken gidin kontrole. Erken çatliyor olabilirgerçekten mi eşimde de sıkıntı çıkmadı 9 gün var adet olmama bakalm olcakmıyım
rvrt doktorum tahmininden erken çatlamış dedi adetim bittikten sonra 3 gün sobra gel dedi her gün takip etcek yakalayacak sanırım inşallah bakalım.Bildiğim kadariyla lh tek başına birsey ifade etmiyor. Fsh ile olan uyumu ve oranı önemli. Ikisi asagi yukarı aynı olmali ve 6 civarı en iyi rakam diye hatırlıyorum. Siz icinizi ferah tutun, bu ayı da es gecmeyin degerlendirin. Önümüzdeki ay bir gun erken gidin kontrole. Erken çatliyor olabilir
Bende kullanıyorum ilkinde 2 yumurta başarısızBende Lh yüksekliği var. 3. Klomen denemem. İlki 1 kutu klomen 1 yumurta takip çatlatma iğnesiz 2 adet kistİkincisi 1 kutu kl8men 1 yumurta takip ovitrelle iğneli 2 adet kist süpriz yumurtalarım var yani benim bir anda ortaya çıkan artı çatlamayan. Lh hormonu çatlatma hormonu olacak bide çok ilginç geliyor bana. Neyse bu ay 2 kutu klomen ovitrelle ve 5 olgun yumurta. Progestan kullanıyorum birde oda uyku yapıyor sürekli uyuma isteği bide göğüslerim dolu dolu. Bu topic uğurlu gibi geldi bana inşallah banada uğur getirir. Geri sayım 15 gün
Olur inşallah bende klomen ve ovitrelle kullandım iki yumurtam 20 mm olmuştu inşallah çatlamıştır adetime 10 gün var bakalım artik senin çoğul gebelik olabilir sankiBende Lh yüksekliği var. 3. Klomen denemem. İlki 1 kutu klomen 1 yumurta takip çatlatma iğnesiz 2 adet kistİkincisi 1 kutu kl8men 1 yumurta takip ovitrelle iğneli 2 adet kist süpriz yumurtalarım var yani benim bir anda ortaya çıkan artı çatlamayan. Lh hormonu çatlatma hormonu olacak bide çok ilginç geliyor bana. Neyse bu ay 2 kutu klomen ovitrelle ve 5 olgun yumurta. Progestan kullanıyorum birde oda uyku yapıyor sürekli uyuma isteği bide göğüslerim dolu dolu. Bu topic uğurlu gibi geldi bana inşallah banada uğur getirir. Geri sayım 15 gün