Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Bende kullanıyorum ilkinde 2 yumurta başarısız
İkincisinde 2 yumurta ama diğer aya göre daha küçük
Çatlamada sorun yaşamıyorum ben kendi kendine çatlıyor. Ama işte sonuç önlemli başarılı olmadıktan sonra bi değeri kalmıyor verdiğin uğraşların. Ben eğer iki ay daha gebelik olmazsa aşılama düşünüyorum.
Hiç bir belirti yok normalde büyüyen göğüslerim bile büyümedi kafayı yicem
Ama ben pregeston kullandığım ay hiç uyku felan olmamıştı belki vardır bişeyler sende

İnşallah canım dediğin gibidir. Ben normalde aşılama diye gittim ama doktor 6 kez klomen deneme hakkım olduğunu söyledi. Rahim filmim çektirdim oda temiz ama çatlama olmayınca olmuyor işte. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çoğul çoğul inşallah

Olur inşallah bende klomen ve ovitrelle kullandım iki yumurtam 20 mm olmuştu inşallah çatlamıştır adetime 10 gün var bakalım artik senin çoğul gebelik olabilir sanki

İnşallah uğurlu topik bizede bu ay uğur getirir ve hamileyimmm çığlıkları attırır☺

İnşallah canım dediğin gibidir. Ben normalde aşılama diye gittim ama doktor 6 kez klomen deneme hakkım olduğunu söyledi. Rahim filmim çektirdim oda temiz ama çatlama olmayınca olmuyor işte. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çoğul çoğul inşallah
Çoğulda gözüm İnan yok bi tane olsun sağlıklı olsun allah hepimize nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar
Dün sen beri mide bulantısı yaşıyorum üşüttüm galiba test yaptım şimdi hafif inçe bi çizgi çıktı
İnşallah vardırda bebekten dolayıdır bu halim razıyım valla mide bulantısına

Çoğulda gözüm İnan yok bi tane olsun sağlıklı olsun allah hepimize nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar
Dün sen beri mide bulantısı yaşıyorum üşüttüm galiba test yaptım şimdi hafif inçe bi çizgi çıktı
İnşallah vardırda bebekten dolayıdır bu halim razıyım valla mide bulantısına

Senin adetine 3 gün vardı hafif çizgi gördüysen vardır bişeyler☺☺☺☺ ilk kutlayan olayım hayırlı evlat olsun Allah salıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah benim daha çok zamanım var ama bende de mide bulantıları var ben psikolojik diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım ☺☺

Merhaba kızlar çok girmemeye çalışıyorum. Çünkü çok girince kafam daha çok takılıyor. Daha çok okudukça umutsuzluğa düşüyorum. Bu yüzden çok sık girmemeye karar verdim. :confused:

Geçen hafta 17/04/2017 de regl oldum. Hayallerim bir sonraki aya ertelendi. Doktoru aradım 3. günü klomen e başladım. Dün yani adetin 8. günü dr a gittim. sağ yumurtalıkta hiç bişi yok. Solda 10 a yakın yumurta var. :KK57: Zaten pkolularda normal bir durum. Önemli olan içlerinde işe yarar bir şey varmı o çıkacak ortaya. Dün doktorum bir iğne yazdı adı menagon 5 gün vurulacağım sanırım yumurta geliştirecek. :spor: Cumartesi yeniden dr a gideceğim. Umarım olumlu haberler alırım. Sonrada çatlatma iğnesi vereceğini düşünüyorum. Bakalım ve görelim. :ıslık:

Özellikle herşeyi ayrıntılı yazdım :işsiz: çünkü yıllar sonra yeniden lazım olabilir. Mesala 4 yıl önceki yazdıklarımı açıp açıp okuyorum. yine aynı telaşlar farklı tedaviler ile hamile kalmışım. İnşallah yıllar sonra da bu yazdıklarımı okur birilerine umut olurum. :KK53:
Bende şimdi okudum maaşallah hamilesiniz menagon 'la mi oldu

Senin adetine 3 gün vardı hafif çizgi gördüysen vardır bişeyler☺☺☺☺ ilk kutlayan olayım hayırlı evlat olsun Allah salıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah benim daha çok zamanım var ama bende de mide bulantıları var ben psikolojik diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım ☺☺
Hamileyim canım çok şükür ikinci denemem de oldu :anneadayı::anne:

Kozlar bu ay hiç umudum olmadığı ay hamile kaldım
İki yumurtam oluştu hatta yumurtlama gününde kahve leke geldi. Biri 28 diğeri 16 mm yumurtalarım hiç umudum yokken geldi meleğim.. diğer ayda daha güzeldi yumurtaların büyüklüğü bu nasipmiş.
İnsan umudunu yitirdiği an allah yetişirmiş imdadına tam 2,5 senedir bekliyorum 1 sene önce düşğk yaptım bi daha hamile kalamadım. Çok şükür klonun yaradı bana allahım isteyen sabırla bekleyen herkese nasip etsin

Bende Lh yüksekliği var. 3. Klomen denemem. İlki 1 kutu klomen 1 yumurta takip çatlatma iğnesiz 2 adet kist :KK43: İkincisi 1 kutu kl8men 1 yumurta takip ovitrelle iğneli 2 adet kist :KK43: süpriz yumurtalarım var yani benim bir anda ortaya çıkan artı çatlamayan. Lh hormonu çatlatma hormonu olacak bide çok ilginç geliyor bana. Neyse bu ay 2 kutu klomen ovitrelle ve 5 olgun yumurta. Progestan kullanıyorum birde oda uyku yapıyor sürekli uyuma isteği bide göğüslerim dolu dolu. Bu topic uğurlu gibi geldi bana inşallah banada uğur getirir. Geri sayım 15 gün

Merhaba acaba bu tedaviden sonuc aldiniz mi? Bende bir kez klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum. Bendede sizde oldugu gibi yumurta catlamadi kist oldu. Ustelik birkac tane. Insallah hamile kalmissinizdir da bana da umut olur.

Merhaba ben de bu ay klomen kullandım adetin 5 inci gunu basladim gunde iki tane ictim simdi adetimin 10uncu gunu ilac dun bitti.. pazartesi yumurta kontrolu var insallah yumoşlarım vardır:KK22: hic bir sorunum yoktu aslinda doktor neden klomen verdi anlamadim

Evet klomen+menegon ve çatlatma iğnesi ile
Merhaba ben size birşey sormak istiyorum bende vertigo hastasıyım arada geçiyor ama yine oluyor bu aralar bebek düşünüyorum gebelikte olursa ne yapabilirim sizin gebeliginiz nasıl geçti çok oldu mu yine hamilesiniz galiba banada bir şeyler söyleyin nolur bebek çok istiyorum ama baş dönmesi olur diye korkuyorum.

Arkadaşlar birisi cevap verebilir mi ben de bu ay başladım klomene.beş aydır bebek olmuyordu.doktor usgde sağda pko gördü ve klomene başlattı.yalnız nerdeyse tüm forumları okudum herkes beş günlük kullanmış klomeni.bana doktor günde iki kez on gün kullanacaksın dedi.fazla değil mi ya.bide benim adetlerim çok düzenli 28 günde adet oluyorum.on gün benden başka kimse kullanmıyor.herkes günde bir yada iki beş günlük tedavi almış.on günde yumurtalar iyice devasa boyuta gelir mi korkmaya başladım

Herkese merhaba. Duzensiz adet olanlar hamile kalmak icin doktorunuz size klomen ve catlatma ignesi verdimi. Adet duzensizliginde de kullaniliyormu bu ilac ve igne?

Kızlar merhaba ben umutsuz vaka hamile kalamıyorum. Yumurtlama tembelliği var bende hsg de cekldm sonuclarm temz adetimin 3.gunu klomene basladım 5 gun içinde ilacım bttı sonra sag tarfmda bi yumurta oluştu 19mmydi catlatma iğnesi vuruldum tabi bu sıralar ilişki devamlı oldu. Östrojen hormonum düşük bunun için estrofem ve progestan kullanıyorum hiç düzenli adet olmam bu ay klomen ve catlatma iğnesiyle ilk denemem adetimin günü 16 ocak dediğim gbi hiç gününde adet olmam varmı aynınsorunu yasayıp hamile kalan..

Merhaba bende bu ay yumurta takibi ile çatlatma iğnesiyle hamile kalmak istiyorum bir kızım var 5 yaşında ama 2 yıldır bebeğimiz olmadı 2 düşük biyokimyasal gebelik yaşadım histereskopi oldum benim gibi olan varmı

Kızlar ben de bugun catlatma igmesi oldum ohss olmaktan çok korkuyorum 2 yumurta var ve e2 1300 du sizlerin nasıldı lütfen yardımcı olsun biri

X