Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Sonuc ne oldu canm

Aradan cok yil gecmis ama bisey sormak istiyorum bu takvimde gebeligi ogrendigimiz zamanmi yoksa son adet zamanimi gecerli

Arkadaşlar Klomen kullanıpta Çoğul gebelik yaşayan arkadaşlarımız varmı? hamile kaldıklarındaki erken belirtileri nelerdi paylaşabilirse çok mutlu olacağım. Şimdiden tşklera.s.

Merhba merak ettim klomenden fayda gordunuzmu gebelik olustumu topik eski ama sormak istedim

M mely15 bu konu canım

M mely15

Arkadaşlar Klomen kullanıpta Çoğul gebelik yaşayan arkadaşlarımız varmı? hamile kaldıklarındaki erken belirtileri nelerdi paylaşabilirse çok mutlu olacağım. Şimdiden tşklera.s.
Arkadaş lar merhaba ben 2 hafta önce düşük yaptım 4 haftalık mini minnacık bebeğimi kaybettim ben inofolic kullanarak hamile kalmıştım fakat şimdi eczaneden klomen aldım adet günümü bekliyorum sizce kullanmalı mıyım yoksa dr ile görüşmeli miyim ne gibi problemler oluşabilir şeyyyy birde bi ikizim olsun çok istiyorum beni bu ilacı almaya sürükleyen şey o oldu

masallah gebe kalmissiniz

Canim recetesiz eczaneden klomen alinabiliyormu

Evet alınabiliyor ben reçetesiz aldım ama kullanmaya korkuyorum kist sıkıntısı oluyormuş
Bende kullanicam ibrahim saracoglunun kurleri var incir ve havuc incir yumurta kalitesini artirmak havucta yumurtayi catlatmak icinmis catlatma icin ben havuc kurunu deniycem bir daha ki adet donemine kadar canim kist olisturuyomus ama zararsizmis galiba yani kucuk oluyormus sonra kayboluyormus atiliyormus yani ben bir kez deniycem bakalim 15 aralik adet gunum 5. Gun baslicam. Sen ne zaman baslicaksin birbirimizi takip edelim merak ediyorum bende sonucu

Klomen kullanan ve çoğul gebelik yaşayan arkadaslalr günde kaç tane kullandınız?
Bir yerde 4 tane klomen içen birine denk gelmiştim. Merak ettim ..

Canım ben henüz yeni düşük yaptım adet tarihim düzensizdi zaten ne zaman adet görürsem o zaman kullanıcam ama tabiki takipte kalalım bende merak ediyorum sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…