Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Uğur getirdi mis anada:)
Bende inanıp yazdım şimdi:)

Kızlar Selam

Ben bugün reglimin 3. Gunu sabahtan devlet hastanesinde hormon testlerimi verdim öğleden sonrada hem eşime üroloji hem de kendime özel hastanede adını çok sık duyduğum bir kadın doğu Dr una kendime randevu aldım.

Ben psikopat gibi bu hormon testlerimi senelerdir yıl yil bir Excel yaparım:) vajinismus geçmişim var hep korkardım süreler akar giderken yaşım geçiyor diye rahatlatırdi değerlerimin iyi ve yakın çıkması.

Gel gelelim doktor hormon testlerin çok iyi ama yasa bağlı (yaşım 34) yumurta rezervinin küçük dedi ama önemli olan hormon testlerin dedi.

Klomen bugün başlattı. Günde 2 akşam aynı anda içtim. Takviye olarakta vinalac verdi.

Umarım yumurtalarım buyur hem de sayısı çok olur ve ikiz bebislerim olur :) olumlama yapıyorum güzel sonuç almayı diliyorum.

Haftaya cumartesi yumurtalarıma bakması için gideceğim.

Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bende klomen catlatma iğnesi kullandım ikizlere hamile olduğumu öğrendim doktorumda şok oldu bizde

Bende klomen catlatma iğnesi kullandım ikizlere hamile olduğumu öğrendim doktorumda şok oldu bizde
Yaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Benimde sağlıkla ikiz olur inşallah:) 34 yaşındayım bu sebeple gönlümden ikiz olması geçiyor umarım klomenden bir sonuç alırım.

Bugün reglimin 5. Gunu klomenin 3. Gunu akşamları 2 tane içiyorum. Cumartesi oluşan yumurtalara bakacak

Amin canım benim inşallah seninde sağlıklı ikizlerin olur Allah'ım sanada ikiz bebekler nasip etsin inşallah dualrim seninle

Canım bana kendi sürecini müsait olduğunda özetler misin.

Klomen kaçıncı gün başladın
Kontrol de kaç yumurtan vardı
Catlatma iğnesi ne zaman vuruldum
Öncesi sonrası ne zamanlar degerlendirdin
Hamilelik testini nasıl ne zaman yaptın:) yani idrarda mi kanda mi çıktı

Kuzum ben nisanda kürtaj oldum 7 ay olmayınca doktora gittim ben yumurtalıklar iyi dedi klomen yazdı 1 hafta kullandım tekrar gittim yumurtaliklar buyumus dedi bana ardından catlatma iğnesi verdi evde göbekten vuruldum kendim iliski saatleri verdi 14 gün idrarda çok silikti görünmeyecek kadar kan verdi adete 1 hafta kala baya yüksek çıktı 400 ikizden suphelendim burada Herkeze sordum 6 haftada iki kese çıktı kalp atışları duyuldu

Canım 2. Ay daha verimli oluyormuş yasin kaç. Benim 34. Bende bu ay üzülmeyecegim olmazsa diğer ay olur dedim kendime. Bakalım kaç yumurtam olacak senin kaç yumurtan vardı cumartesi gideceğim ben

Maşallah canım benim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına:) bu topici komple okudum baya ikiz olmuş:]

Ayyyy inşallah seninde ikizlerin olir sağlıkla hayirlisiyla inşallah evet ikiz çok oluyor
İnşallah canım ilk tedavim çok heyecanlıyım. 5.5 senelik evliyim.ctesi yumurta kontrolüm var.
sancim var ağrı yanma gibi. Umarım hersey yolundadır:) perşembe günü de eşimin sperm testi var inşallah çok iyi gelir Amin

Dualrim siznle kuzum icini ferah tut herşey çok güzel olacak

Canım 2. Ay daha verimli oluyormuş yasin kaç. Benim 34. Bende bu ay üzülmeyecegim olmazsa diğer ay olur dedim kendime. Bakalım kaç yumurtam olacak senin kaç yumurtan vardı cumartesi gideceğim ben
umarım öyle olur.ikiz olmasını istiyorum.31 yaşındayım.iki tarafta da yumurtam vardı çok sayıda ama olmadı.doktora gitmeden başlayacağım klomene yarın,ilaç bittikten sonra direk kontrole giderim artık.sıkıldım sürekli gitmekten hastaneye

Canım benim yaş 34:) bence gayet iyi yaşın
Regl kaçıncı günü başlıyorsun. Kist yapıyormus ya kontrolsüz kullanımı bilemedim gerçi gösterecem Dr a dedin ama kişiye özel doz veriyorlar ya ben günde 2 akşam içiyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…