- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Uğur getirdi mis anada:)Umarım bu topic bizede uğurlu gelir 28 aralıkta doğumda bebeğimi kaybettim sezaryen oldum şimdi bekleme süresindeyim cabuk toparlandığım için nisanda tekrar kontrole gidicem yaşım 38 olunca klomen ile başlarız dedi Dr um mayısta inşallah yeni bebek için çalışmalara başlıcaz inşallah Rabbim bana ve tüm isteyenlere ikiz verir bir tanesini şefattçi yolladım Rabbim 2 verir inşallah bu topik birçok kişiye uğurlu gelmiş bende uğruna inanıp şimdiden yazdım
Kendimi toparlayıp denemeye başladım ilk denemem Kasım Dı hamile kaldım ama kimyasal ile sonuçlandı bu ay tekrar denedim 9 mart bat tarihim bakalım ne olacak hayırlısı inşallahUğur getirdi mis anada:)
Bende inanıp yazdım şimdi:)
Haber verirsin sonucu,inş kalbindeki olurKendimi toparlayıp denemeye başladım ilk denemem Kasım Dı hamile kaldım ama kimyasal ile sonuçlandı bu ay tekrar denedim 9 mart bat tarihim bakalım ne olacak hayırlısı inşallah
Amin canım inşallah tabiki haber veririmHaber verirsin sonucu,inş kalbindeki olur
Yaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Bende klomen catlatma iğnesi kullandım ikizlere hamile olduğumu öğrendim doktorumda şok oldu bizde
Amin canım benim inşallah seninde sağlıklı ikizlerin olur Allah'ım sanada ikiz bebekler nasip etsin inşallah dualrim seninleYaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Benimde sağlıkla ikiz olur inşallah:) 34 yaşındayım bu sebeple gönlümden ikiz olması geçiyor umarım klomenden bir sonuç alırım.
Bugün reglimin 5. Gunu klomenin 3. Gunu akşamları 2 tane içiyorum. Cumartesi oluşan yumurtalara bakacak
Teşekkür ederim canım güzel duaların için. Allah isteyen herkese versin. AminAmin canım benim inşallah seninde sağlıklı ikizlerin olur Allah'ım sanada ikiz bebekler nasip etsin inşallah dualrim seninle
Bende klomen catlatma iğnesi kullandım ikizlere hamile olduğumu öğrendim doktorumda şok oldu bizde
Kuzum ben nisanda kürtaj oldum 7 ay olmayınca doktora gittim ben yumurtalıklar iyi dedi klomen yazdı 1 hafta kullandım tekrar gittim yumurtaliklar buyumus dedi bana ardından catlatma iğnesi verdi evde göbekten vuruldum kendim iliski saatleri verdi 14 gün idrarda çok silikti görünmeyecek kadar kan verdi adete 1 hafta kala baya yüksek çıktı 400 ikizden suphelendim burada Herkeze sordum 6 haftada iki kese çıktı kalp atışları duyulduCanım bana kendi sürecini müsait olduğunda özetler misin.
Klomen kaçıncı gün başladın
Kontrol de kaç yumurtan vardı
Catlatma iğnesi ne zaman vuruldum
Öncesi sonrası ne zamanlar degerlendirdin
Hamilelik testini nasıl ne zaman yaptın:) yani idrarda mi kanda mi çıktı
ben geçen ay klomen kullandım ama bugün adet oldum ne yazık ki.çarşamba günü gidip yeni kutuya başlayacağım.bu sefer çatlama iğnesinde ısrarcı olacağım.gerek yok diyip vermemişti ama olmadı işteKızlar klomen tedavisi alan yok mu başka
Canım 2. Ay daha verimli oluyormuş yasin kaç. Benim 34. Bende bu ay üzülmeyecegim olmazsa diğer ay olur dedim kendime. Bakalım kaç yumurtam olacak senin kaç yumurtan vardı cumartesi gideceğim benben geçen ay klomen kullandım ama bugün adet oldum ne yazık ki.çarşamba günü gidip yeni kutuya başlayacağım.bu sefer çatlama iğnesinde ısrarcı olacağım.gerek yok diyip vermemişti ama olmadı işte
Maşallah canım benim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına:) bu topici komple okudum baya ikiz olmuş:]Kuzum ben nisanda kürtaj oldum 7 ay olmayınca doktora gittim ben yumurtalıklar iyi dedi klomen yazdı 1 hafta kullandım tekrar gittim yumurtaliklar buyumus dedi bana ardından catlatma iğnesi verdi evde göbekten vuruldum kendim iliski saatleri verdi 14 gün idrarda çok silikti görünmeyecek kadar kan verdi adete 1 hafta kala baya yüksek çıktı 400 ikizden suphelendim burada Herkeze sordum 6 haftada iki kese çıktı kalp atışları duyuldu
Ayyyy inşallah seninde ikizlerin olir sağlıkla hayirlisiyla inşallahMaşallah canım benim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına:) bu topici komple okudum baya ikiz olmuş:]
İnşallah canım ilk tedavim çok heyecanlıyım. 5.5 senelik evliyim.ctesi yumurta kontrolüm var.Ayyyy inşallah seninde ikizlerin olir sağlıkla hayirlisiyla inşallahevet ikiz çok oluyor
Dualrim siznle kuzum icini ferah tut herşey çok güzel olacakİnşallah canım ilk tedavim çok heyecanlıyım. 5.5 senelik evliyim.ctesi yumurta kontrolüm var.
sancim var ağrı yanma gibi. Umarım hersey yolundadır:) perşembe günü de eşimin sperm testi var inşallah çok iyi gelir Amin
umarım öyle olur.ikiz olmasını istiyorum.31 yaşındayım.iki tarafta da yumurtam vardı çok sayıda ama olmadı.doktora gitmeden başlayacağım klomene yarın,ilaç bittikten sonra direk kontrole giderim artık.sıkıldım sürekli gitmekten hastaneyeCanım 2. Ay daha verimli oluyormuş yasin kaç. Benim 34. Bende bu ay üzülmeyecegim olmazsa diğer ay olur dedim kendime. Bakalım kaç yumurtam olacak senin kaç yumurtan vardı cumartesi gideceğim ben
Canım benim yaş 34:) bence gayet iyi yaşınumarım öyle olur.ikiz olmasını istiyorum.31 yaşındayım.iki tarafta da yumurtam vardı çok sayıda ama olmadı.doktora gitmeden başlayacağım klomene yarın,ilaç bittikten sonra direk kontrole giderim artık.sıkıldım sürekli gitmekten hastaneye