Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Kızlar klomen vs.ilaclari kontrolsuz kullanmayin kist ve daha kötü sonuclari olabiliyor.

Canım ben henüz yeni düşük yaptım adet tarihim düzensizdi zaten ne zaman adet görürsem o zaman kullanıcam ama tabiki takipte kalalım bende merak ediyorum sonucu
Tamam canim 5 gun sonra regl gunum gelsinde baslicam bende durumu bildiririm sana. Ama kimisi 3. Gun kimisi 5. Gun baslaniyor diyor hanhi gun baslanilmali tam cizemedim bunun adet dongusuyle bi alakasi varmidir ki yani 25 gunde adet goruyorsan 3. Gun 30 gunde adet goruyorsan 5. Gun baslamak gibi

Benim ablamda kullandı canım o adetinin 3. Günü başladı fakat ablam onun bi faydasını göremedi çünki ablamda guatır varmış ama tedavi gördü şuan 3 yaşında bi yeğenim var 2 aylikta hamile Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Klomen yumurtalıkları istenen boyutta bğyğtmemiş dedi bugün klomen cuma günü bitmişti perşembe çağırdı umudu yok gibiydi büyür mü sizce. İncir yesem bol bol

Amin canim insaAllah birbirimizle iletisim kuralim burdan

Klomen yumurtalıkları istenen boyutta bğyğtmemiş dedi bugün klomen cuma günü bitmişti perşembe çağırdı umudu yok gibiydi büyür mü sizce. İncir yesem bol bol
Canim burda boyle anlatip o ay hamile kalanlar olmus okumustum sen stres yapma gunde kac mg kac kez kullandin incir ve havuc kurunu deneyebilirsin

Canim benim reglim geldi ama 11 aralikta saat 23 gibi bi kac damla gelmis sonra ertesi hun sabah yani 12 aralikta yogun gelmeye basladi hangi guny baz alacagimi bilemedim baslangic gunu olarak o yuzden yarin baslicam ben klomene

MasaaAllah Allahüme Barik
siz günde kac Tablet aldiniz ve kacinci günde basladiniz?

Umarım bu topic bizede uğurlu gelir 28 aralıkta doğumda bebeğimi kaybettim sezaryen oldum şimdi bekleme süresindeyim cabuk toparlandığım için nisanda tekrar kontrole gidicem yaşım 38 olunca klomen ile başlarız dedi Dr um mayısta inşallah yeni bebek için çalışmalara başlıcaz inşallah Rabbim bana ve tüm isteyenlere ikiz verir bir tanesini şefattçi yolladım Rabbim 2 verir inşallah bu topik birçok kişiye uğurlu gelmiş bende uğruna inanıp şimdiden yazdım

Ne durumdasınız merak ettim

Kuzum, klomen nasil kullaniliyor. Bana tam oalrak ayrintili anlatablr msn

Klomen ile ikiz gebelik

Klomen, yumurtlamada güçlük çeken ancak hamile kalmak isteyen kadınlarda yumurtlamayı uyarmak için kullanılan bir ilaçtır. Yumurtlama uyarıcıları adı verilen bir ilaç sınıfına aittir. Etkisi anti-östrojene benzer ve yumurtalıkta yumurta gelişimi ve salınmasına neden olan FSH hormonunu artırır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…