- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Tamam canim 5 gun sonra regl gunum gelsinde baslicam bende durumu bildiririm sana. Ama kimisi 3. Gun kimisi 5. Gun baslaniyor diyor hanhi gun baslanilmali tam cizemedim bunun adet dongusuyle bi alakasi varmidir ki yani 25 gunde adet goruyorsan 3. Gun 30 gunde adet goruyorsan 5. Gun baslamak gibiCanım ben henüz yeni düşük yaptım adet tarihim düzensizdi zaten ne zaman adet görürsem o zaman kullanıcam ama tabiki takipte kalalım bende merak ediyorum sonucu
Benim ablamda kullandı canım o adetinin 3. Günü başladı fakat ablam onun bi faydasını göremedi çünki ablamda guatır varmış ama tedavi gördü şuan 3 yaşında bi yeğenim var 2 aylikta hamile Rabbim isteyen herkese versin inşallahTamam canim 5 gun sonra regl gunum gelsinde baslicam bende durumu bildiririm sana. Ama kimisi 3. Gun kimisi 5. Gun baslaniyor diyor hanhi gun baslanilmali tam cizemedim bunun adet dongusuyle bi alakasi varmidir ki yani 25 gunde adet goruyorsan 3. Gun 30 gunde adet goruyorsan 5. Gun baslamak gibi
Amin canim insaAllah birbirimizle iletisim kuralim burdanBenim ablamda kullandı canım o adetinin 3. Günü başladı fakat ablam onun bi faydasını göremedi çünki ablamda guatır varmış ama tedavi gördü şuan 3 yaşında bi yeğenim var 2 aylikta hamile Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Canim burda boyle anlatip o ay hamile kalanlar olmus okumustum sen stres yapma gunde kac mg kac kez kullandin incir ve havuc kurunu deneyebilirsinKlomen yumurtalıkları istenen boyutta bğyğtmemiş dedi bugün klomen cuma günü bitmişti perşembe çağırdı umudu yok gibiydi büyür mü sizce. İncir yesem bol bol
Günde 2 tane kullandım bugünden sonra yiyeyimCanim burda boyle anlatip o ay hamile kalanlar olmus okumustum sen stres yapma gunde kac mg kac kez kullandin incir ve havuc kurunu deneyebilirsin
Bn de saf saf yemeyen fazla büyümesin kist olur dedimCanim burda boyle anlatip o ay hamile kalanlar olmus okumustum sen stres yapma gunde kac mg kac kez kullandin incir ve havuc kurunu deneyebilirsin
Internetten arastirabilirsin canim kurleriBn de saf saf yemeyen fazla büyümesin kist olur dedim
Canim benim reglim geldi ama 11 aralikta saat 23 gibi bi kac damla gelmis sonra ertesi hun sabah yani 12 aralikta yogun gelmeye basladi hangi guny baz alacagimi bilemedim baslangic gunu olarak o yuzden yarin baslicam ben klomeneBenim ablamda kullandı canım o adetinin 3. Günü başladı fakat ablam onun bi faydasını göremedi çünki ablamda guatır varmış ama tedavi gördü şuan 3 yaşında bi yeğenim var 2 aylikta hamile Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Bu yorumumdan 2 gün sonra ikizlerimi kaybettim.. Vay be hainsin zaman.. Ama şimdi biri 5 biri 3 yaşında iki kızım var çok şükür...banada öyle demişti doktor iki yumurta oluşmuştu şimdi 5 aylık ikizlere hamleyim ve bi oğlum bi kızım olacak inş. :)
MasaaAllah Allahüme BarikBen ilk oğlumda klomen kullanmıştım tek yumurta gelişti ve bebeğim doğdu,ikiz olma ihtimalini bile bilmiyordum :)
Bu sefer de kullandım ama 3 yumurta gelişti,doktorum kontrolde birinin çatladığını diğer ikisisnin kiste döndüğünü söylemişti. keseyi görmeye gittiğimde 3 tane vardı cumartesi de ikiz olduğu kesinleşti şok durumundayız ,hayırlısı olsun dedik,seviniyoruz tabiki ama aklımızın ucundan bile geçmezdi :)
Allah isteyen herkese versin ne diyelim.
Ne durumdasınız merak ettimUmarım bu topic bizede uğurlu gelir 28 aralıkta doğumda bebeğimi kaybettim sezaryen oldum şimdi bekleme süresindeyim cabuk toparlandığım için nisanda tekrar kontrole gidicem yaşım 38 olunca klomen ile başlarız dedi Dr um mayısta inşallah yeni bebek için çalışmalara başlıcaz inşallah Rabbim bana ve tüm isteyenlere ikiz verir bir tanesini şefattçi yolladım Rabbim 2 verir inşallah bu topik birçok kişiye uğurlu gelmiş bende uğruna inanıp şimdiden yazdım
Kuzum, klomen nasil kullaniliyor. Bana tam oalrak ayrintili anlatablr msnbende 1.5 yılın sonunda dr rumun tavsıyesıyle klomene basladım.1.ay kullandım sonra hıstereskopı cekıldım ve rahımde 2 adet polıpe raslandı bende umutsuzsuzluga dustum demekkı bundan dolayo bebegım olmuyo dıye dusunup 2.ay klomen hapını 4 kere ıctım aslında 5 gun ıcmem gereklıydı.bende nasılsa polıpler var onları aldırmadan hamlıle kalamam dıye umursamadan ıctım ve 5 .cıyı cope attım o ay sehır dısına cıkmamız gerekıyodu ve ben o ay adet gunumu hıc hesaplamamıstım.geldık ve 10 gunum gecmıs.sonra yıne umursamaz halde gebelık testı yaptım ve o an gozlerıme ınanamadım cıft cızgı hemde en koyusundan:)) sonra dr a gıtttk ve ne gorelım cıft keseeeeeeeee....coook uzattım kızlar neyse suan 25 haftalık bı kız bı erkek bebıslerıme hamıleyım ALLAHIMDAN hıc umut kesılmez ınsallah hepınız en kısa zamanda hamıle kalır ve yavrularımıza kavusuruz saglıkla ve zamanıda ınsallah..........
Kendimi hem bedenen hem psikolojikmen beklemeye aldım ama Kasım itibarıyla çalışmalara başlıcaz inşallah biraz toparlanmam gerekiyordu şimdi daha iyiyimNe durumdasınız merak ettim