Doktor 2 tane yumurta gelişmiş biri çatlamsti diğeri de bugün yarın çatlar demiştiOh maaşallah, eşinizde sorun yoktu değil mi bir de kaç yumurta gelişti de 3ü döllendi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor 2 tane yumurta gelişmiş biri çatlamsti diğeri de bugün yarın çatlar demiştiOh maaşallah, eşinizde sorun yoktu değil mi bir de kaç yumurta gelişti de 3ü döllendi?
Kuru incir yemiştim arada bir bilmeden yaptım ama yine devam ederim. cumartesi başka bir dr a gideceğim belki büyürler.Benim de geçen iki sefer böyle oldu yumurtalar adetin 20. günü olgunlaştı sırayla çatladılar, yumurta 20 milim olmadan çatlasada döllenmez, 20 milimi geçer de çatlamamışsa iğne verirler. Ben hiç iğne kullanmadım kendiliğinden çatladı ama o zaman eşimin sperm sorununu bilmediğimiz için gebe kalamamıştım. Yumurtaların daha iyi büyümesi için incir kürü yap yada üşeniyorsan her gün çayın yanına iki üç kuru incir ye çok faydalıymış
çok merak ettim ayrıntıları yazarmısın. kaç klomen kullandın? kaç yumurtan oluştu? çatlama iğnesi kullandın mı? kaçıncı gün birliktelik dedi? Yumurtalar kaç ml di? (kaçıncı gün)Ben de klomenle üçüzlere hamile kaldım şuan 13+2 yiz
Kuru incir yemiştim arada bir bilmeden yaptım ama yine devam ederim. cumartesi başka bir dr a gideceğim belki büyürler.Benim de geçen iki sefer böyle oldu yumurtalar adetin 20. günü olgunlaştı sırayla çatladılar, yumurta 20 milim olmadan çatlasada döllenmez, 20 milimi geçer de çatlamamışsa iğne verirler. Ben hiç iğne kullanmadım kendiliğinden çatladı ama o zaman eşimin sperm sorununu bilmediğimiz için gebe kalamamıştım. Yumurtaların daha iyi büyümesi için incir kürü yap yada üşeniyorsan her gün çayın yanına iki üç kuru incir ye çok faydalıymış
çok merak ettim ayrıntıları yazarmısın. kaç klomen kullandın? kaç yumurtan oluştu? çatlama iğnesi kullandın mı? kaçıncı gün birliktelik dedi? Yumurtalar kaç ml di? (kaçıncı gün)Ben de klomenle üçüzlere hamile kaldım şuan 13+2 yiz
Canım sabah akşam bir tane kullandım beş gün boyunca adetimn 3.günü başlamıştım 14.gün kontrole çağırdı doktorum iki yumurtam oluşmuştu kendiliğinden çatladı canım iğne olmadm o günden itibaren gün aşırı ilişki önerdi doktorKuru incir yemiştim arada bir bilmeden yaptım ama yine devam ederim. cumartesi başka bir dr a gideceğim belki büyürler.
çok merak ettim ayrıntıları yazarmısın. kaç klomen kullandın? kaç yumurtan oluştu? çatlama iğnesi kullandın mı? kaçıncı gün birliktelik dedi? Yumurtalar kaç ml di? (kaçıncı gün)
Çok soru sordum ama bu detaylar belki bizi aydınlatır. Hayırlı olsun bu arada bebişleriniz sağ sağlim kucağınıza alın inşallah
Çok sevindim bize umut oldunuz Allah analı babalı büyütsünCanım sabah akşam bir tane kullandım beş gün boyunca adetimn 3.günü başlamıştım 14.gün kontrole çağırdı doktorum iki yumurtam oluşmuştu kendiliğinden çatladı canım iğne olmadm o günden itibaren gün aşırı ilişki önerdi doktor
Rabbim sizlere de nasip etsin gönlünüze göre versin inşallahÇok sevindim bize umut oldunuz Allah analı babalı büyütsün
Amin inşallah :)Rabbim sizlere de nasip etsin gönlünüze göre versin inşallah
ne kadar süre kullandınız ve sikayrtiniz neydi acaba iigne vuruldumuBen de klomenle üçüzlere hamile kaldım şuan 13+2 yiz
5 gün kullandm iğne vurunmadm kendiliğinden çatladı adetlerm düzensizdir yumurtlama zmanimi bilmiyordum o yüzden kullandım pco vardıne kadar süre kullandınız ve sikayrtiniz neydi acaba iigne vuruldumu
Merhaba kızlar sabah kalkar kalkmaz kontole koştum meraktan, sol yumurtalığımda 3 yumurta gelişmiş ikisi 14 mm, biri 15 mm ama sağ tarafta hiç gelişmemiş, önceki seferlerde en az 2 mutlaka sağda da oluşurdu sizce neden olabilir?Kuru incir yemiştim arada bir bilmeden yaptım ama yine devam ederim. cumartesi başka bir dr a gideceğim belki büyürler.
çok merak ettim ayrıntıları yazarmısın. kaç klomen kullandın? kaç yumurtan oluştu? çatlama iğnesi kullandın mı? kaçıncı gün birliktelik dedi? Yumurtalar kaç ml di? (kaçıncı gün)
Çok soru sordum ama bu detaylar belki bizi aydınlatır. Hayırlı olsun bu arada bebişleriniz sağ sağlim kucağınıza alın inşallah
Her ay birbirini tutmazki canım. Ne güzel bak oluşmuş yumurtalar. Eee ne dedi dr ilaç vs verdi mi?Merhaba kızlar, bu
Merhaba kızlar sabah kalkar kalkmaz kontole koştum meraktan, sol yumurtalığımda 3 yumurta gelişmiş ikisi 14 mm, biri 15 mm ama sağ tarafta hiç gelişmemiş, önceki seferlerde en az 2 mutlaka sağda da oluşurdu sizce neden olabilir?
5 gün kullandm iğne vurunmadm kendiliğinden çatladı adetlerm düzensizdir yumurtlama zmanimi bilmiyordum o yüzden kullandım pco vardı
İnşallah büyürler canım. çatlama iğnesi için kaç ml olması gerekiyor?hayırlı olsun inşallah bende az önce doktora gittim 3 sağ ve 1 tane solda olmak üzere 4 yumurtam oluşmuş ama 16 mm pazar yeniden çagırdı inşallah büyürler ben kalpkalp yumurtalarım
Canım bildiğim kadarıyla her ay tek tarafta oluşuyor yumurta bir ay bir tarafta diğer ay bir taraftaMerhaba kızlar, bu
Merhaba kızlar sabah kalkar kalkmaz kontole koştum meraktan, sol yumurtalığımda 3 yumurta gelişmiş ikisi 14 mm, biri 15 mm ama sağ tarafta hiç gelişmemiş, önceki seferlerde en az 2 mutlaka sağda da oluşurdu sizce neden olabilir?
Canım inşallah olgunlaşır kendiliğinden çatlaklar kaç ml dedi doktorunhayırlı olsun inşallah bende az önce doktora gittim 3 sağ ve 1 tane solda olmak üzere 4 yumurtam oluşmuş ama 16 mm pazar yeniden çagırdı inşallah büyürler ben kalpkalp yumurtalarım
Canım inşallah olgunlaşır kendiliğinden çatlaklar kaç ml dedi doktorun
İlk kez mı kullandnz klomeni18-20 de iğne vuralım dedi ancak kafamı karıştıran ilk aydan aşılama yapalım mı diye sorması kafam çok karıstı daha sağlıklı sonuç alırız dedi
Vermedi, pazar akşamı ilişki, pazartesi kontrole gel dedi...Her ay birbirini tutmazki canım. Ne güzel bak oluşmuş yumurtalar. Eee ne dedi dr ilaç vs verdi mi?
Önceki iki sefer de iki tarafta oluşmuştu ondan şaşırdım ve günde 6 tane klomen içiyordum ama doktor olabilir böyle şeyler dedi. Bakalım pazartesi ne olur. Ama şu kesin önceki seferlerdeki kontrollerimde yumurta daha küçük oluyordu şimdi iyi gelişmişler çok şükürCanım bildiğim kadarıyla her ay tek tarafta oluşuyor yumurta bir ay bir tarafta diğer ay bir tarafta
Sen şimdiden başla çalışmalara canım gün aşırı. Ve aklıma takıldı ilk defa duydum günde 6 tane çok fazla değil mi ?Vermedi, pazar akşamı ilişki, pazartesi kontrole gel dedi...
Önceki iki sefer de iki tarafta oluşmuştu ondan şaşırdım ve günde 6 tane klomen içiyordum ama doktor olabilir böyle şeyler dedi. Bakalım pazartesi ne olur. Ama şu kesin önceki seferlerdeki kontrollerimde yumurta daha küçük oluyordu şimdi iyi gelişmişler çok şükür
bende pko yok yumurta tembelliği var o yüzden böyle vermiş olabilir ama içerken ağır gelmedi değilSen şimdiden başla çalışmalara canım gün aşırı. Ve aklıma takıldı ilk defa duydum günde 6 tane çok fazla değil mi ?