Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Eşinde skntı olmasa bile fındık ve keçi boynuzu pekmezi yedir sbah akşam canım ben hamile kaldığım ay öyle yaptım
Benim eşimde var sıkıntı iki aydır yedirip içiriyorum, ya o kadar yoruldum ki beklemekten sürekli uğraşmaktan, iki yıllık evliyim çevremizde herkesin çocuğu oldu çok zor geliyor artık

Benim eşimde var sıkıntı iki aydır yedirip içiriyorum, ya o kadar yoruldum ki beklemekten sürekli uğraşmaktan, iki yıllık evliyim çevremizde herkesin çocuğu oldu çok zor geliyor artık
Anlıyorum seni sabret bol bol dua et her gün mealiyle birlikte meryem suresini oku yatmadan önce. Allah a sığın vardır elbet bir zamanı bu ayı da çok iyi değerlendir

merhaba arkadaşlar aylardır tüm sayfaları takip ediyorum ancak yeni üye oldum bende aranıza katılmak istiyor yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Amin inşallah, ben dediğiniz gibi bu geceden itibaren gün aşırı çalışmalara başlayacağım
merhaba yeni üye oldum uzun zamandır severek takip ediyorum çok anlamam teknolojik işlerden nereye nasıl yazacağımı bilemedim aslında benimde sormak istediğim paylaşmak istediğim çok şey var konuşmayı başlatabilirsem inşallah

Hoşgeldin biz de bu süreçte birbirimize destek olmak için buradayız

tekrar merhaba sanırım başardım ben 2016 kasım ayından beri deniyorum aralıkta gebe kaldım fakat ocak ayında düşük yaptım sonra ilk klomen kullanmamda yumurtam gayet iyiydi fakat eşim doktoru korunma verdiği için boşa gitti bu ay tekrar klomen kullandım menstrual siklusun 4. günü başladım dün itibari ile 16.3mm ve 17.6 mm büyüklüğünde iki tane ovum var sol over yok sayılır bende sadece sağ over çalışır durumda hormon tetkiklerim oldukça iyi eşimde sıkıntı yok ki benim 16 yaşında kızım 13 yaşında oğlum var . dün doktorum bugun akşamda 8 de ovitrelle vurulmamı söyledi ve ikiz olabilir dedi sizce şansım ne kadar çok istiyorum özellikle eşim için istiyorum lütfen bana bir cevap verirmisiniz

Ben de klomen kullandm kontrole gittiğimde yumurtalardan biri çatlamıştı diğeri de 18ml doktor o da bugün yarın çatlar dedi kendiliğinden. Ve çoğul gebelik olabilir demişti o ay üçüzlere hamile kaldım seninde olabilir

Anlıyorum seni sabret bol bol dua et her gün mealiyle birlikte meryem suresini oku yatmadan önce. Allah a sığın vardır elbet bir zamanı bu ayı da çok iyi değerlendir
Öyle yapacağım çok teşekkür ederim herşey için

canım ya gerçekten mi sizleri okuyunca o kadar çok umutlanıyorum ki bnim kızım ve oğlum daha önceki evliliğmden ve çok zalim bir adamdı bu evliğim film gibi tanışma kocamın ilk evliliği yemin olsun ondan çok daha fazla istiyorum devamlı o beni teselli ediyor ama ben ikiz olsun çok istiyorum .ben bugun çatlatma iğnesini vurdurcam bu yumurtaların ikisinin aynı andamı çatlaması gerekiyor biri biraz daha büyük yinede aynı anda çatlarmı

Benim farklı günlerde çatlamıştı bilemiyorum aynı anda çatlarmı belki iğneden dolayı çatlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…