- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
Merhaba canim merak ettim hamilemisın insallh öyledirYazilarinizi okurken cok duygulandim,gozlerim doldu arkadaslar.Hepiniz bebeklerinizi saglikla sihhatle buyutun insallah.
Benim de oglum var 2.yi istiyoruz.Birde bos gebeligim oldu.2 gebeligimde de folikasitten baska bisey icmedim.
Bu ay klomen kullandim takip de yapildi.Ama adetin 9. Gunu 26 mm olmus yumosCok fazla buyuk degil mi?.Iki tanede diger tarafta ama kucukmus.Catlatma ignesi istememe ragmen vermedi.Allah tan catlamis.Simdi bisey sorucam kizlar.Diger iki yumos ne oldu? Insallah kist olmamistir.Cunku adetim 6 gun gecti yarin dr a gidicem.Adetten 3 gun once beta 2 cikmisti.Bide progestan vermisti dr.O da adet gecikmesi yapiyomus.Bakalim yarin belli olucak.
Merhaba araftaaa maalesefcnm hamile degilmisim.Herseyde yolunda gitmisti.Yumurtam kendikiginden de catlamisti.Ama kismet degilmis.Dedigim gibi duphaston(progestan) gecikme yaparmis.Bu ay ara verdim esime kizdigim icin.Morfolojisi yuzde 1.Ve tekrar urolojiye gidip spermiyogram yaptirmiyor.Daha once gittigim hst de yaptirmisti.Simdi tip fak gidiyorum.Dr urolojiye gitmesi gerekiyor dedi.
Her neyse simdi gidicem diyor.Ben de adetimi bekliyorum.Insallah olmam tabii. 2. Kez klomene baslicam dr dedi tabii.3-4 ay kullanip birakicam.
Senin ilk bebek mi olucak,kac yasindasin,nerde yasiyorsun?Burdan haberleselim ne yaptik ne ettik olur mu?
Evet canm ilk çocuk olucak hatay iskenderundayim 16 aylık evliyim 14 aydır deniyoruz bn 2.ayımda olmayınca hemen doktora gittim ve bişey yoktu hep bn gitmiştim esime çok söyledim bnde ikna edene kadar oldum yani en sok 4 ay önce ağrısı olunca gitti kendiliğinden ama hep bu konu yuzunden tartistimYazilarinizi okurken cok duygulandim,gozlerim doldu arkadaslar.Hepiniz bebeklerinizi saglikla sihhatle buyutun insallah.
Benim de oglum var 2.yi istiyoruz.Birde bos gebeligim oldu.2 gebeligimde de folikasitten baska bisey icmedim.
Bu ay klomen kullandim takip de yapildi.Ama adetin 9. Gunu 26 mm olmus yumosCok fazla buyuk degil mi?.Iki tanede diger tarafta ama kucukmus.Catlatma ignesi istememe ragmen vermedi.Allah tan catlamis.Simdi bisey sorucam kizlar.Diger iki yumos ne oldu? Insallah kist olmamistir.Cunku adetim 6 gun gecti yarin dr a gidicem.Adetten 3 gun once beta 2 cikmisti.Bide progestan vermisti dr.O da adet gecikmesi yapiyomus.Bakalim yarin belli olucak.
Evet ablacimyumurtalarima cuma günü bakicak adetimın 12.günü oluyo catlatma iğnesini aldım ovitrelle raporluoldugu için çok bi ücret vermedik cuma günü vuracağını söyledi 26 yaşındayım ne güzel bir evladınız var insalhh sizinkiler ikiz olur rabbim gönlünüzé göre versin bndr ikiz olmasini isterim 1 kız 1 oğlan bakalım bu ay nasıl geçecek bilmiyorum aklımdan cikaramiyorumEsinin gittigine cok sevindim cnm.Ne bu cektigimiz su adamlardan.Hem cocuk isterler hem de ugrasmazlar.Biz ne yapalim ya.Onlarin ki armut piş agzima düş.
16 aylik evliysen daha cok gencsin.Kesin ben senin ablanim.
Aslinda dr lar ilk ay catlatma yapmiyorlar.Belkide kendiliginden catlar diye.Once bi durumunu gormek istiyorlar.Birde catlatma ignesi ovitrelle pahali diye icerigi ayni olan baska bi igne aliyolar kizlar.Adini hatirlayamadim.Hatirlarsam yazarim istersen.
Insallah ikiz olur tabii istiyor musun bilmiyorum.Ben cok istiyorum iki kizim olsun.Oglum var ya.Haber ver bana da.
Ha bide,catlatma ignesini yaptiktan 36 saat sonra iliski diyorlar.Bi arkadas bu sekilde
kac kere denemis tutmamis.Sonuncuda igneyi yapildigi gun iliskiye girmis hamile kalmis.Baska biri de yumurta takibi yaptirmis 36 saat sonra girmemis dr a gitmis iliski olmadi diye.Catlamis hemen iliski demis ve o iliskide hamile kalmis.
Sana takip yaptimi dr.Klomen bittikten sonra yani adetin 11-12.gunu gitmen gerekiyor.
Sende bi sorun varmı canm eşimin sprm durumunu bizde düşük biliyoduk devlette yaptırmişti testi arginine diye bi tedavi verdi 4 aydır kullandı ama bu süre zarfında hiç bisekilde hamile kalamadım özel hastanedeki doktor teste normal dedi bakakim yeni yaptirdigi teste bi değişiklik varmı cuma ogrenicezKızlar bende illk klomeni kullandigimda yumurtaların gelişti çatlama iğnesi vurulmustum çatladı ama olmadı eşimin sprem sayısı düşük çıktı bu ayda 2.kullanisim klomeni bu ayda kullandim 2 yumurta gelisti ve çatlama iğnesi dün sabah vuruldum doktorum 2 gün iliski söyledi pazartesi tekrar çağırdı çatlamış mi bakacaklar .inslh bu hepimiz kalırız allahım kimsenin kucağını boş birakmasin
Ayy insalhhh ya bnmde ill olucak bnde keciboynuzu havuç suyu iciriyorum bnde bi problem yok çok şükür kan tahlili ulturasyon hepsi temiz bakalim sabredip görcez rabbim emeklerimizi boşa cikarmasinEvet ilk olucak inslh.tutarsa
Canım hareketlilik ve sayısıni artırıyo günde 2 bardak taze sıkılmış olarak ver bn düzenli yapamadim aklıma geldikçe yapiyorum i. Saracoglu nun sitesinde varHavuç suyunu nasıl yapıyorsunuz onu bilmiyorum idam sprem.sayisini artırıyor bilgi verirseniz sevinirim
Cuma günü gidicem canm bnde merak ediyorum yumoslar kaç mm olmus bugün klomenle son günüm He ayrıca folik asite kullaniyorumEsinin gittigine cok sevindim cnm.Ne bu cektigimiz su adamlardan.Hem cocuk isterler hem de ugrasmazlar.Biz ne yapalim ya.Onlarin ki armut piş agzima düş.
16 aylik evliysen daha cok gencsin.Kesin ben senin ablanim.
Aslinda dr lar ilk ay catlatma yapmiyorlar.Belkide kendiliginden catlar diye.Once bi durumunu gormek istiyorlar.Birde catlatma ignesi ovitrelle pahali diye icerigi ayni olan baska bi igne aliyolar kizlar.Adini hatirlayamadim.Hatirlarsam yazarim istersen.
Insallah ikiz olur tabii istiyor musun bilmiyorum.Ben cok istiyorum iki kizim olsun.Oglum var ya.Haber ver bana da.
Ha bide,catlatma ignesini yaptiktan 36 saat sonra iliski diyorlar.Bi arkadas bu sekilde
kac kere denemis tutmamis.Sonuncuda igneyi yapildigi gun iliskiye girmis hamile kalmis.Baska biri de yumurta takibi yaptirmis 36 saat sonra girmemis dr a gitmis iliski olmadi diye.Catlamis hemen iliski demis ve o iliskide hamile kalmis.
Cnm yumurta takibini yapiyomu doktorun.Yapimasi lazim cunku.Biliyosun kiste donusebiliyor.Gittiysen kacinci gun kac mm olmus.