Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

adet olsan da gecikse de gel dedi işte canım daha da o zamana kadar gitmeyeceğim
hım anladım cnm hayırlısı olsun gebelık gercekleşmezse doktor ilacın dozunu artırır büyük ihtimalle umutsuzluğa kapılma 13 mm çok kötü değil

hım anladım cnm hayırlısı olsun gebelık gercekleşmezse doktor ilacın dozunu artırır büyük ihtimalle umutsuzluğa kapılma 13 mm çok kötü değil
bilmiyorum gülüm ya rahim filmi çekinmeden önce kullanmıştım iki kez o zaman 21 mm olmuştu ama yine gebelik olmamıştı sakin ol sabırlı ol dedi doktorum çok iyi sağolsun kilo aldım acaba onun etkisi var mı diyorum büyümemesinde

cnm senede birkaç defa her kadında yumurtlama olmayabılır yada yumurtası büyümeyebilir senınkısıde belkı o zamanlara denk gelmış olabılır .... adetin 21. günü progesteron testi yaptırabılırsın çatlama olmuşmu diye yumurta kalitesi hakkında da bilgi sahibi olursu

o testi doktora söyleyip yaptırmak istediğimi mi söyleyeceğim canım devlet hastanesinde yapılıyor mu o test

bir kez yaptırsak o yumurtamın kalitesini ya da tuttuğunu falan mı anlayacağım canım ben de çok soru soruyorum kusura bakma canım
Yok cnm önemli değil tabiki sorabilirsin... Progesteron değeri 10 ve üzeri çıkarsa yumun çatladığının ve kalitesinin iyi olduğunu gösterir. Progesteron Ne kadar çok yüksekse o kadar kaliteli yumurtladıpını anlarsın... Benim 18 çıkmıştı doktor yumurta kaliten gayet iyi demişti... Eğer progesteron düşük çıkarsa doktorda ona göre ilaç veriyor

hımm bunu yaptırmak lazım o zaman desene canım

Merhaba arkadaslar lutfen cevap bekliyorum.klomen i normak saglikli bir insan ikiz gebelik icin kullanabilir mi kullanan var mi acaba

Reactions: grc
Ya lutfen beni bilgilendirir misin nasil kullandin bi yan etkisi var mi benimbi sikintim yok sadece ikiz icin kullanmak istiyorum
Canım ben adetin 5. günü başlayıp 9.gün dahil günde 1 tane aldım yani toplam 5 tane içtim. 3 yumurta oluştu ama yine olmadı bizimki 5. Ayım klomenle Ilaç alsan bile takibini yaptır. Çatlamayan yumurta Kist olabilirmiş. 21.gün progesteron ölçtür 10 üzerinde ise büyük ihtimal çatlamıştır. Yinede adet olursan adetim çok ağrılı oldu de adetin 2. günü alttan baktır çatlamışlar mı diye. Devlet normal olanlara çoğul gebelik riskli diye vermiyor.

Cok sagol cnm bi kadin dogumcuya sordum bi sikintin yoksa yumurtlamanda baya riskli dedi ondan korktum bende ama ikiz cok istiyorum

Cok sagol cnm bi kadin dogumcuya sordum bi sikintin yoksa yumurtlamanda baya riskli dedi ondan korktum bende ama ikiz cok istiyorum
Canım çoğul gebelik başarısız tedavi oluyormuş. Ben geç yumurtluyorum ondan veriyor doktor. Riski kist olma ihtimali var. Ama bize göbekten catlatma iğnesi yapıyor yeterince büyüyünce. 80tl civarı fiyatı.

Ya lutfen beni bilgilendirir misin nasil kullandin bi yan etkisi var mi benimbi sikintim yok sadece ikiz icin kullanmak istiyorum
Ben adetin 3 gunu basladim klomene sabah aksam gunde 2 defa 5 gun ictip ama %20 ihtimal var ikiz annesi olmak rabbim nasip ettiyse ikizlerin olur canim ben hamile kalmak icin kullandim doktor gozetiminde 2 ay ama olmadi son 1 ayini kendim sadece klomen kullandim yumurta takibine gittim catlamismi diye ve o ay hic beklemedim ve hamile oldugumu ogrendim once tek kese bir hafta sonra iki kese goruldu ben sok sok ikizlerime hamileydim aklima ikiz gelmedi duydum ama %20 icine girmek aklima gelmezdi rabbim isteyen her kese gonlundekini saglikla nasip etsin insallah

Nasil basarisiz tedavi oluyor cogul gebelik anlamadim ?

Nasil basarisiz tedavi oluyor cogul gebelik anlamadim ?
Anne sağlığı açısından canım nihayetinde 2 bebek tutunması yerleşmesi büyümesi ve doğumu zor süreçler.Hedef tek bebektir her zaman. Aynı miktarda ilac farklı sayıda yumurta oluşturabiliyor bazen.Mesela benim ilk ay 2 yumurta ikinci ay 5 yumurta üçüncü ay 3 yumurta dördüncü ay 3 yumurta büyüdü. Nihayetinde hormon olduğu için her ay farklı salgılanabiliyor. 5 yumurta olduğu zaman iliskide korunun dedi bize.Bizim 1 senedir olmadığı için korunmadık doktor kızdı ama olmadı zaten yine O yüzden takip ettirin diyorlar. 5iz olma ihtimali de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…