Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Yumurtalarin boyutlari ayni ise cogul gebelik olur 21 mm olan yumurta catlar 5 yumurta olup boyutlari 21 - 17 -16-21-15 se burda ikiz bebek olur hepsi ayni anda catlamaz tabi rabbim nasip ederse cogul gebelik olur 5 yumurta olsada tutmaya bilir canim doktor yasak desede bence yapin rabbim bilir cogul yada tek nasip eder rabbim.gonlunuzdekini salikla nasip etsin insallah linke tiklayin ordakilerinde cok yumurtasi oldu ama tutmadi nasip kismet canim uzulme hayirli gunde gelsin bebegin insallah

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-sonra-gebelik-testi-yapilir.195726/page-863

Nasip canım alışıyor bir yerden sonra insan. Rabbim vermek istemezse vermez.isyan edecek değiliz. Çok şükür halimiz vaktimiz yerinde gezip tozariz keyfimizce, hayır hasenat yaparız :)

Merhaba arkadaslar lutfen cevap bekliyorum.klomen i normak saglikli bir insan ikiz gebelik icin kullanabilir mi kullanan var mi acaba
Ben ikiz için kullandım cnm 2cocuğum var ailede de ikiz var ama tek oldu çok şükür yinede rabbime yani klomen ihtimal veriyor ama ben hayal kırıklığı yaşadım

Merhaba arkadaslar lutfen cevap bekliyorum.klomen i normak saglikli bir insan ikiz gebelik icin kullanabilir mi kullanan var mi acaba
Ben ikiz için kullandım cnm 2cocuğum var ailede de ikiz var ama tek oldu çok şükür yinede rabbime yani klomen ihtimal veriyor ama ben hayal kırıklığı yaşadım

Kızlar ben de klomene başladım reglmin 5. Günü benim bir problem ovu kullanıyorum her ay yumurtlama oluyor yani. ..sadece çikolata kisti var ..Dr bilgisi dışında kullanıyorum klomeni sizce kist oluşur mu çatlama gerçekleşiyor ama LH testi nde piki görüyorum .

Bende bu ay klomen kullandim doktor yurtlama takibi demedi kizlar ilac bitince 2 gun ara ver sonraki gun igne verdi onu vurun dedi. Eşim uzakta calisiyo. İgneden sonraki gun baslamak uzere gun aşiri iliski dedi. Hamile kalkmak icin yeterli mi lutfen bana da bi umut işigi gosterin

Merak ettim kullandınız mi klomeni sonuç ne acaba?

Kizlar ben 2 kere klomen kullandım kullanırken hamile kalamadım . sonrasinda hamile kaldim ve yumurtalamaya Çok etkisi olduğunu inanıyorum .

Merhaba arkadaşlar bu ay klomen kullandım ve üç tane yumurta oluşmuş iğne yapamayız kis olur dedi doktor ikiz şansı yüksek dedi bir de klomenle ikiz bebeği olan var mı aranızda

Evet doktor kontrolü ile kullandım yumurta takibmde takibim de yapılmıştı
Ikizmi minnos bende cat igneyi biraktim olmicak derken rabbim ikiz kiz nasip etti cok sukur rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin insallah.. ecmain

Klomenle nurtopu gibi ikiz kistim oldu Doktor çatlatma iğnesi vermedi ama ondan olmuş olabilir.. Hali hazırda pcosum zaten kistçiklerimde vardı oysaki çoğul gebelik değil çoğul kistlik yaşanabiliyor çok dikkat o yüzden kendi kendinize sakın kullanmayın bu ilacı doktor kontrolünde bile zıvanadan çıkabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…