- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Yumurtalarin boyutlari ayni ise cogul gebelik olur 21 mm olan yumurta catlar 5 yumurta olup boyutlari 21 - 17 -16-21-15 se burda ikiz bebek olur hepsi ayni anda catlamaz tabi rabbim nasip ederse cogul gebelik olur 5 yumurta olsada tutmaya bilir canim doktor yasak desede bence yapin rabbim bilir cogul yada tek nasip eder rabbim.gonlunuzdekini salikla nasip etsin insallah linke tiklayin ordakilerinde cok yumurtasi oldu ama tutmadi nasip kismet canim uzulme hayirli gunde gelsin bebegin insallahAnne sağlığı açısından canım nihayetinde 2 bebek tutunması yerleşmesi büyümesi ve doğumu zor süreçler.Hedef tek bebektir her zaman. Aynı miktarda ilac farklı sayıda yumurta oluşturabiliyor bazen.Mesela benim ilk ay 2 yumurta ikinci ay 5 yumurta üçüncü ay 3 yumurta dördüncü ay 3 yumurta büyüdü. Nihayetinde hormon olduğu için her ay farklı salgılanabiliyor. 5 yumurta olduğu zaman iliskide korunun dedi bize.Bizim 1 senedir olmadığı için korunmadık doktor kızdı ama olmadı zaten yineO yüzden takip ettirin diyorlar. 5iz olma ihtimali de var
Nasip canım alışıyor bir yerden sonra insan. Rabbim vermek istemezse vermez.isyan edecek değiliz. Çok şükür halimiz vaktimiz yerinde gezip tozariz keyfimizce, hayır hasenat yaparız :)Yumurtalarin boyutlari ayni ise cogul gebelik olur 21 mm olan yumurta catlar 5 yumurta olup boyutlari 21 - 17 -16-21-15 se burda ikiz bebek olur hepsi ayni anda catlamaz tabi rabbim nasip ederse cogul gebelik olur 5 yumurta olsada tutmaya bilir canim doktor yasak desede bence yapin rabbim bilir cogul yada tek nasip eder rabbim.gonlunuzdekini salikla nasip etsin insallah linke tiklayin ordakilerinde cok yumurtasi oldu ama tutmadi nasip kismet canim uzulme hayirli gunde gelsin bebegin insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-sonra-gebelik-testi-yapilir.195726/page-863
Klomen kist yapabiliyor yan etkisi bu .Ya lutfen beni bilgilendirir misin nasil kullandin bi yan etkisi var mi benimbi sikintim yok sadece ikiz icin kullanmak istiyorum
Ben ikiz için kullandım cnm 2cocuğum var ailede de ikiz var ama tek oldu çok şükür yinede rabbime yani klomen ihtimal veriyor ama ben hayal kırıklığı yaşadımMerhaba arkadaslar lutfen cevap bekliyorum.klomen i normak saglikli bir insan ikiz gebelik icin kullanabilir mi kullanan var mi acaba
Ben ikiz için kullandım cnm 2cocuğum var ailede de ikiz var ama tek oldu çok şükür yinede rabbime yani klomen ihtimal veriyor ama ben hayal kırıklığı yaşadımMerhaba arkadaslar lutfen cevap bekliyorum.klomen i normak saglikli bir insan ikiz gebelik icin kullanabilir mi kullanan var mi acaba
Merak ettim kullandınız mi klomeni sonuç ne acaba?Kızlar ben de klomene başladım reglmin 5. Günü benim bir problem ovu kullanıyorum her ay yumurtlama oluyor yani. ..sadece çikolata kisti var ..Dr bilgisi dışında kullanıyorum klomeni sizce kist oluşur mu çatlama gerçekleşiyor ama LH testi nde piki görüyorum .
Kizlar ben 2 kere klomen kullandım kullanırken hamile kalamadım . sonrasinda hamile kaldim ve yumurtalamaya Çok etkisi olduğunu inanıyorum .
Evet doktor kontrolü ile kullandım yumurta takibmde takibim de yapılmıştıdoktor kontrolünde mi kullandiniz takip edildimmi uUSGden
Evet doktor kontrolü ile kullandım yumurta takibmde takibim de yapılmıştı
Ikizmi minnos bende cat igneyi biraktim olmicak derken rabbim ikiz kiz nasip etti cok sukur rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin insallah.. ecmainEvet doktor kontrolü ile kullandım yumurta takibmde takibim de yapılmıştı
Ay maşallah çok sevindim.sağlıkla kucağına al inşallah. Benm tek bebeğim :)Ikizmi minnos bende cat igneyi biraktim olmicak derken rabbim ikiz kiz nasip etti cok sukur rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin insallah.. ecmain
Kucagimda sukur canim 3 aylik oldu kizlarim :))Ay maşallah çok sevindim.sağlıkla kucağına al inşallah. Benm tek bebeğim :)
AYY ne guzel Rabbim bana da nasip etsin o gunleri :)Kucagimda sukur canim 3 aylik oldu kizlarim :))
Amin insallahhAYY ne guzel Rabbim bana da nasip etsin o gunleri :)