Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Insallah buyumustur tatlim.Cuma gunu yazmayi unutma bakicam merak ediyorum.Dualarim seninle cnm.

Çok keci boynuzuyla havuç suyunu bir verme ters tepki veriyormus sprem sayısını düşüyormuş ikisini bir uygulama cnm bilgin olsun

10. Gun olmuyor mu?Klomeni 5 gun mu ictin kac tane ictin?Bugun klomende 5. Gununse cuma 10.gun olmuyor mu?

Tsk ederim nafis bilmiyordum cnm.Sende mi klomen kullaniyorsun?Kendinden bahsetmek ister misin?

10. Gun olmuyor mu?Klomeni 5 gun mu ictin kac tane ictin?Bugun klomende 5. Gununse cuma 10.gun olmuyor mu?
Yok canm adetimin 3.günü başladım 12 saat arayla sabah akşam içiyorum bugün 5.günüm yanj 2 doz verdi bana burda yazılanları okudumda ilk başlayanlara 1 doz vermiş her doktor başka bişey soyluyo doktoruma güveniyorum çok un yapmış bi doktor burda insalhh bnm derdimede deva olur

Çok keci boynuzuyla havuç suyunu bir verme ters tepki veriyormus sprem sayısını düşüyormuş ikisini bir uygulama cnm bilgin olsun
Ya zaten düzenli vermiyorum tatlıyı pek sevmiyo diye zordan yediriyorum havuç suyunuda öyle aklima geldikçe ama dikkat ederi tabi önerin için çok sağol canim

Araftaaa nasilsin canim.Senin icin cumayi kendim icin de adet gunumu heyecanla bekliyorum Yarin progesteron yaptiricam bende.Bu ay klomen kullanmadigim icin dr hic gitmedim.Yumurtlama olmusmu bakalim merak ediyorum.Insallah ikimizde adet olmayiz da gebe oluruz.

İyiyim canm diyet yapiyorum o yüzden halsizim ve ac
Hadi bakalım insalhh adet olmazsın ne zamana canm adet günün progesteron testinı doktor mu istedi canm yoksa sen mi yaptircan

İyiyim canm diyet yapiyorum o yüzden halsizim ve ac
Hadi bakalım insalhh adet olmazsın ne zamana canm adet günün progesteron testinı doktor mu istedi canm yoksa sen mi yaptircan

Dr istemedi kendim ysptiriyorim.Gecen ay dr takibindeydim,12. Gunu yumurtam catladi ama ben yinede progesteron yaptirmistim.9.20 cikmisti.Zaten saglik ocagina yaptiriyorum.Ucret de odemiyorsun zaten.Bakalim klomensiz yumurtlama olmusmu?

Diyet yapiyorum demissi kac kilosun ki?Bende iki hafta oldu spora basladim.Bendr diyet yapiyorum.79 dum 75 oldum.Ilaclar da istah ve kilo yapti bende.5 ayda 9 kilo almisim.

Anladım canım insalhh güzel sonuçlar alirsin bakalm bnm doktor ne dicek gerek duyarsa ister heralde
Dün başladım diyete 66 ile bugün 65 oldum 16 ayda 10 kilo aldım bnde hamiş kalırm belki diye birqz vereyim dedim cumaya kadar 5 kilo vermeyi dusunuyirum diyet öyle ama bakalım bn vercekmiykm

Boyum kısa biraz ondan fazla gozukuyo kilolar sende iyi almissin 5 ayda insalhh verirsın canm zaiflik iyidir insanı daha güçlü ve kendinden emin hissettiryo

Benimde boyum kisa 1.60.Gercektende zayiflik insani guclu ve kendinden emin hissettiriyor.Cok haklisin.Bunu 10 ayda 140 kilodan 60 kiloya dusen biri olarak cok iyi bilirim.Insanin kendine olan ozguveni artiyor.O yuzden de bu kilomla cok mutsuzum.10 kilo daha versem bi 65 olsam cok guzel olur.Ama vericem spora da gidiyorum.Aerobik step plates yapiyoruz.

Maşallah canm ne güzel bnm boy seninkindenden 10 cm kısa yani aşırı değil kilom ama giydigin şey yakışmıyo göbek falan eşimde kızmaya başladı bnde 5 günde 5 kg diue bi diyet var onu uyguluyorum 2 kg verdim pazartrsi den buyana cumaya kadar 2 daha versem iyi

Bebek muhabbeti bitti kilo basladi canim.Ama cumaya kadar.Diyetini yazar misin nasilmis merak ettim.Benimde bildigim 5 gunde 5 kilo diyeti var o mu ki dedim.1.gun yogurt 2.gun haslanmis patates.... gidiyo.Yani hergun tek cesit besleniyorsun.Baska hicbirsey yemiyorsun.2 gunde 2 kilo super vermisin.Daha once konusmus olsaydik beraber yapardik.

Galiba senin bildiğinden csnm bnm diyette bigün sebze bi gün meyve bi gün de et var csnm
Aynen bebis derken nereye geldi konu ne yapalım beklerken başka konu giriyo araya neolcak

Canim bugun beklenen gun.Yumoslarin biyumusler mi belli olcak.Inan senin kadar bende merak ediyorum.Rejim nasil gidiyor bir kilo daha verdin mi?

Bende bugun progestan sonucumu aldim.Gecen ay biliyosun klomen kullandim 9.2 cikmisti.Bu ay kullanmadim 14 cikmis.Nasil sevindim.Zaten klomen bir sonra ki aya da etki eder demisti k.kulubunde ki bayanlar dogruymus.Bugun adetimin 24.gunu.27-28 gunde bir oluyorum.Ama gecen ay progestandan dolayi bir hafta gecikti.

Dr sana progestan verdi mi cnm?

Merhaba canm diyet zor gidiyor dayanmaya çalışıyorum 63 oldum bu 5.günüm yumoslarimada sabah gittik çok gerildim ya ilk defa baktiryirum doktorum erkek utandım neyseki korktuğum gibi olmadı 2 yumurtam var csnm biri 17 biri 18 iğnemi yaptı doktor çok şükür cumartesi pazar ilişki önerdi cumartesi saat 21 de olsun dedi
Eşimin de test sonucunu aldık çok az sprm harektsizligi varmis doktor korkulacak bişey değil dedi emodex diye bi ilaç yazdı daha doğrusu ilaç degilde vitamin gibi bişey progestron testi istemedi cabm sormak aklıma da gelmedi malesef sana da az kalmış ya insalhhh rabbim okunan selalar hürmetine nasip eder hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…