- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canm adetimin 3.günü başladım 12 saat arayla sabah akşam içiyorum bugün 5.günüm yanj 2 doz verdi bana burda yazılanları okudumda ilk başlayanlara 1 doz vermiş her doktor başka bişey soyluyo doktoruma güveniyorum çok un yapmış bi doktor burda insalhh bnm derdimede deva olur10. Gun olmuyor mu?Klomeni 5 gun mu ictin kac tane ictin?Bugun klomende 5. Gununse cuma 10.gun olmuyor mu?
Yazcam canm insalhh guzel haberlerleeInsallah buyumustur tatlim.Cuma gunu yazmayi unutma bakicam merak ediyorum.Dualarim seninle cnm.
Ya zaten düzenli vermiyorum tatlıyı pek sevmiyo diye zordan yediriyorum havuç suyunuda öyle aklima geldikçe ama dikkat ederi tabi önerin için çok sağol canimÇok keci boynuzuyla havuç suyunu bir verme ters tepki veriyormus sprem sayısını düşüyormuş ikisini bir uygulama cnm bilgin olsun
İyiyim canm diyet yapiyorum o yüzden halsizim ve acAraftaaa nasilsin canim.Senin icin cumayi kendim icin de adet gunumu heyecanla bekliyorum Yarin progesteron yaptiricam bende.Bu ay klomen kullanmadigim icin dr hic gitmedim.Yumurtlama olmusmu bakalim merak ediyorum.Insallah ikimizde adet olmayiz da gebe oluruz.
İyiyim canm diyet yapiyorum o yüzden halsizim ve acAraftaaa nasilsin canim.Senin icin cumayi kendim icin de adet gunumu heyecanla bekliyorum Yarin progesteron yaptiricam bende.Bu ay klomen kullanmadigim icin dr hic gitmedim.Yumurtlama olmusmu bakalim merak ediyorum.Insallah ikimizde adet olmayiz da gebe oluruz.
Anladım canım insalhh güzel sonuçlar alirsin bakalm bnm doktor ne dicek gerek duyarsa ister heraldeDr istemedi kendim ysptiriyorim.Gecen ay dr takibindeydim,12. Gunu yumurtam catladi ama ben yinede progesteron yaptirmistim.9.20 cikmisti.Zaten saglik ocagina yaptiriyorum.Ucret de odemiyorsun zaten.Bakalim klomensiz yumurtlama olmusmu?
Diyet yapiyorum demissi kac kilosun ki?Bende iki hafta oldu spora basladim.Bendr diyet yapiyorum.79 dum 75 oldum.Ilaclar da istah ve kilo yapti bende.5 ayda 9 kilo almisim.
Boyum kısa biraz ondan fazla gozukuyo kilolar sende iyi almissin 5 ayda insalhh verirsın canm zaiflik iyidir insanı daha güçlü ve kendinden emin hissettiryoDr istemedi kendim ysptiriyorim.Gecen ay dr takibindeydim,12. Gunu yumurtam catladi ama ben yinede progesteron yaptirmistim.9.20 cikmisti.Zaten saglik ocagina yaptiriyorum.Ucret de odemiyorsun zaten.Bakalim klomensiz yumurtlama olmusmu?
Diyet yapiyorum demissi kac kilosun ki?Bende iki hafta oldu spora basladim.Bendr diyet yapiyorum.79 dum 75 oldum.Ilaclar da istah ve kilo yapti bende.5 ayda 9 kilo almisim.
Maşallah canm ne güzel bnm boy seninkindenden 10 cm kısa yani aşırı değil kilom ama giydigin şey yakışmıyo göbek falan eşimde kızmaya başladı bnde 5 günde 5 kg diue bi diyet var onu uyguluyorum 2 kg verdim pazartrsi den buyana cumaya kadar 2 daha versem iyiBenimde boyum kisa 1.60.Gercektende zayiflik insani guclu ve kendinden emin hissettiriyor.Cok haklisin.Bunu 10 ayda 140 kilodan 60 kiloya dusen biri olarak cok iyi bilirim.Insanin kendine olan ozguveni artiyor.O yuzden de bu kilomla cok mutsuzum.10 kilo daha versem bi 65 olsam cok guzel olur.Ama vericem spora da gidiyorum.Aerobik step plates yapiyoruz.
Galiba senin bildiğinden csnm bnm diyette bigün sebze bi gün meyve bi gün de et var csnmBebek muhabbeti bitti kilo basladi canim.Ama cumaya kadar.Diyetini yazar misin nasilmis merak ettim.Benimde bildigim 5 gunde 5 kilo diyeti var o mu ki dedim.1.gun yogurt 2.gun haslanmis patates.... gidiyo.Yani hergun tek cesit besleniyorsun.Baska hicbirsey yemiyorsun.2 gunde 2 kilo super vermisin.Daha once konusmus olsaydik beraber yapardik.
Canim bugun beklenen gun.Yumoslarin biyumusler mi belli olcak.Inan senin kadar bende merak ediyorum.Rejim nasil gidiyor bir kilo daha verdin mi?
Bende bugun progestan sonucumu aldim.Gecen ay biliyosun klomen kullandim 9.2 cikmisti.Bu ay kullanmadim 14 cikmis.Nasil sevindim.Zaten klomen bir sonra ki aya da etki eder demisti k.kulubunde ki bayanlar dogruymus.Bugun adetimin 24.gunu.27-28 gunde bir oluyorum.Ama gecen ay progestandan dolayi bir hafta gecikti.
Dr sana progestan verdi mi cnm?