Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

AMIIINNN canim insallah.Inan cok sevindim arafta yumoslarin ikisinin boyutuda ayni.Ikiz olabilir.Progesteronu catlatma ignesi oldugun icin istememistir.Kesin catliyo diye.Ama catlamayanlar var.Su gel catlamismi bakalim demedi mi?Bide madem gerildin utandin neden bayan dr a gitmiyorsun.Ne ne de esim erkek hic istemedik.Daha rahat oluyo.

63 olmusun masallah super.5 gunun tamamini yazar misin?Hostes rejimi deniliyor.5 gunde 5 kilo verdikten sonra da 5 gunluk daha devami var.

Canm bu doktoru çok önerdiler diye gittik bişey demedi eşim dediğim gibi korktuğum gibi olmadi çok şükür insalhh ikiz olur bnde aynısını düşündük hatta 17.2 falan dwdi canm birine digeride 18 cagirmadi tekrardan bnde heycandan unuttum sormayı adet olursam gene randevu alır giderim ya bişey olmaz taman canm yazarın tabi hostes diyeti nasil hiç duymadim canm

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk... DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B][/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Canım yazdım insalhj sende verirsin çok zor bi diyet bugün son gün sabah haslanmjs yumurta biraz peynir öğlen yoğurt yedim ve cokkk açım dayanacam ama kendime söz verdim bebeislerim sağlıklı olsun tek yeter

Cnm igneye ucret odedin mi receteli mi aldin?Yani sadece yuzdesini mi odedin tamamini mi?

Bu arada girmemisin,bende diyetini yazdinmi diye merak edip bakmistim.Musait olunca yazarsin.

Aa k.kulubune giris yapmayinca msj ni gormemisim yazmisin tsk ederim.Benimkinden biraz farkli.Soyle meyve gunu tek cesit meyve,sebze gunu tek cesit sebze yiyorsun.Bu daha iyiymis.P.tesi bende baslicam.

Cnm igneye ucret odedin mi receteli mi aldin?Yani sadece yuzdesini mi odedin tamamini mi?

Bu arada girmemisin,bende diyetini yazdinmi diye merak edip bakmistim.Musait olunca yazarsin.
Merhaba cnm yüzdesini ödedik sadece iğnenin 39 tl ama klomen ve folik asit te almıştık toplam 39 ödedik iğne tam ne kadar hatırlamıyorum cnm bugün diyetin tatilindryim bu seferde midem bulaniyo bişeyler yedikce

Oh tatilin keyfini cikar ama fazla degil tabi.O kadar emek verdin tekrar kilo alma bari.5 kilo verdin mi?

Benim aerobik hocam da klomen kullanmis catlatma ignesi yapilmis.Dun ona da sordum iki tane igne vermisler 50 kusurden 100 kusur para odedim dedi.Sormus eczaciya devlet karsilamiyor demis.Sana hangi igneyi yapti canim.Ovitrelle,pregnyl... hangisi ki?

Merhaba hanımlar. Vajinismustan dolayi çocuk sahibi olamiyoruz. Aşılama tedavisine başladık. 5 gün sabah aksam klomen kullandım ve 6 yumurta olustu. Çoğul istemiyorum demistim doktora. Zaten 6 çok fazla dedi ve bu ay aşılamayı iptal etti. Adet sokturucu ilac verdi. Ama başka bi igne veya ilac da kullansam neticede yumurtalar cogalacak, cogul olma ihtimali hep var mi

Evet canm dikkat ediyorum yok 5 kilo vermedim canm 3 kilo verdim tama olarak tok oldugumda tartıliyom açken 63 oluyorm o yüzden saymıyorum 1 kg
Canm özele gittik bizde doktor bo rapor verdi onu onaylattık o şekilde indirimli oldu raporu neye göre veriyolar bilmiyorum bizde acemiyim ilk gittik çünki öyle oluyo diyede hiç sorgulamadik ovitrelle yapıldı canm bana

Aramiza hosgeldin hatice.Klomenin prospektusunde yuzde 10 cogul gebelik diye yazar canim.Ama neden istemiyorsun ki bir tasla iki kus vurursun.Ama baska cocuklarin varsa bilemem tabii.Valla ben cook isterim ikiz kizlarim olsun.Eger 6 yumurta gelistiyse ilacin dozunu bire dusurebilir.Bi de soyle bir durum var ama.6 yumurtan olmus ama mm boyutlari nedir?birbirine cok yakinsa mesela biri 18 biri 20 mm ise ikiz ihtimali yuksek.Degilse ikiz olmasi cok zor.Tabii ki Allahin takdiri.

Benimde 3 yumurtam olmustu biri 26mm diger ikisi 12 mm idi.

Çocuğum yok,sağlık sorunumuz da yok. Malesef vajinismus yuzunden çocuk sahibi olamiyoruz. Mecburen aşılama yoluna başvurduk. Çoğul istemiyorum açıkçası ama tabii Allahın takdiri başımızın üstünde. Sali gittiğimde 2 yumurta vardi,13 mm.. Persembe gittiğimde 6 yumurta vardı, 2 tanesi 19 20 mm, digerlerini söylemedi doktor. Hiç klomen kullanmadan yumurta takibi yaptırmayı isteyeceğim doktordan,kabul ederse. Mesela ilaç kullanmayan ve sağlıklı yumurta uretimi olan birinde ayda 1 tane mi yumurta gelişir normalde?

Araftaa canim ben adet oldum.5.gun klomene basliyorum bu ay yine.Guzel senden olsun insallah.
Aaaaa üzüldüm ya ne dicegimi bilemiyorum inan bnm adete 11 gum var daha canm gogusler hafiften sızlama ya başladı hayırlısı olsun ya insalhh bu ay tutar canm umudunu yitirme

Sagol canim benim.Hayirlisi demekten baska bisey yok.Yukarida elsik yazmisim.Guzel haberler senden olsun yazicaktim.Hemde ikiz olur insallah cnm.Senin icin dua ediyorum.Bu arada hep sorucam soylemek istemezsin diye sormadim.Sonucta sanal ortam.Ama meral ettim.Kac yasindasin?

slm kızlar bende size katılmak dertleşmek istiyorum 9 aydır bebek istiyoruz ben özellikle ikiz olsun istiyorum kısmet tabiki rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.klomen kullanıyorum 2. ayım günde 3 tane alıyorum pazartesi yumurta takibi var inşallah yumoşlarım büyümüştür ilk ay 24m oldu çatlamadı kist oldu kurtuldum çok şükür.

Aramiza hosgeldin canim.Bende gecen ay kullandim gunde iki tane.Ama cok buyudu benimki.Adetin 9.gunu 26 mm olmus.Neyse ki catladi.Senin icin uzuldum ama kurtulmusun kisten cok sukur.Bu ay kullanmadim yine yumurta oldu ve catladi.Hic dr gitmedim.Adetin 21.gunu progesterana baktirdim 14 cikti.Ama adet oldum yine olmadi.Yumurtanin dollenmesi icin en uygun yumurta boyutu 18-20 mm dir.Buyuk yumurtanin dollenmesi zor olabiliyor.Bu ay klomen,takip ve 18 mm de catlatma ignesi isticem bu sefer.

hoşbuldk tşk ederim. inşallah bebişlerimiz bizi fazla bekletmez bu ay olsun istiyorum artk hergeçen ay daha zor oluyor.allahım sen isteyen herkese hayırlı evlat nasip et yarrabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…