Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

doktor mu söyledi noldu canım. umarım bebeğin sıkı sıkı tutunur sana.
Evet hcg değerim düştü çok karın ağrım oldu birkaç damla kan geldi düşük önleyici iğne oldum hastanede kaldım dün gece serum takıldı sabaha kadar hcg değerim düşmüş sabah çok üzgünüm ya!!!

ah be canım ben de çok üzüldüm ama iyi düşünelim dua edelim yapacak başka bişi yok malesef.

Ikinci klomen kullanışımdı aşırı karın ağrısıyla dün hastaneye gittim hcg 1984 çıktı ıyıydi sabah hcg 746 düşmüş bebeğim düşüyor sanırım çok üzgünüm!!!
ay inş düşmez canım sana sıkı sıkı bağlanır dinlen doktor bir şey demedi mi ben de 2 ay kullandım klomen ama bu ay kullanmadım

İy
Okadar çok dua ettimki miniğim benimle kalsın diye çok Ağladım isyan etmedim tabi ama üzülmemek elde değil!!!
İyi duşun iyi olsun. İnşallah vebeğin tutunur sana. Bir arkadaşım koskoca uç parça duşurdu ama bebeği tutundu ve kucağına aldı.sabret sadece..guzel haberlerini bekliyorum

İy
İyi duşun iyi olsun. İnşallah vebeğin tutunur sana. Bir arkadaşım koskoca uç parça duşurdu ama bebeği tutundu ve kucağına aldı.sabret sadece..guzel haberlerini bekliyorum
Rabbim sevindirsin seni amin
Teşekkür ederim kızlar inşallah bebişim tutunurda Dünya'nın en mutlu insanı ben olurum ama kısmet tabi Rabb'ime binlerce kez Şükürler olsun bu güzel duygudan nasiplendirdi inşallah devamı gelir Isteyen ve kıymetini bilecek olan her kuluna nasip etsin (âmin)

Canım durum ne nasılsın, bebeğin nasıl?

inş güzel haberler alırsın canım
Kalp atışı var mıydı? Bak benim arkadaşım dokuz ay kanama geçirdi ama yine de doğurdu sağlıklı bi şekilde.inşallah herşey iyi olur
Teşekkürler ilginiz için adetim 4 gün falan geçmişti Dr kese yok dedi zaten ilk etapta hemen oluşmaz dedi yani daha çok yeni olduğu için kalp atışları yoktu!canım benim öyle çok kanamam olmadı hcg değerim düştüğü için düşük olur dedi bilmiyorum inş hayırlısı olur mevlam neylerserse güzel eyler!!!

meraba arkadaşlar yeni üye oldum bende bu ay ilk defa serophene kullandım bu aralar da yumurtlama günlerim ama işin tuhafı hap kullanmadan önce yaşadığın o meşhur yumurtlama akıntısını bu ay yaşamıyorum anlamadım böyle akıntısız yumurtlayan oldumu aranızda kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…