Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Canım galiba sende pkolusun doktoru dinle benimde çok fazla yumurtam gelişmişti diye aşılama falan yapmadı hayırlı olan olsun ama dinle doktoru tehlikeli çünkü 4üz falan

Canım galiba sende pkolusun doktoru dinle benimde çok fazla yumurtam gelişmişti diye aşılama falan yapmadı hayırlı olan olsun ama dinle doktoru tehlikeli çünkü 4üz falan
sağlıklı bir gebelik olabilmesi için yumurtaların en fazla 21 mm olması lazım en ideali 19-20 mm dir. seninkiler çok büyümüş bence ilişkiye girmemelisin. yani varsayalımki gebe kaldın 2 ay sonra düşük yaparsan çok üzülürsün yada Allah korusun engelli bile doğabilir. doktorunu dinle yanlışa düşme derim

Arkadaşlar herkese merhaba. Bu topiği bulunca çok sevindim. Allâh isteyen herkese sağlıklı bebişler bahşetsin inşallah.
Benim hikayem şöyle: geçen sene 26 haftalık hamile iken bebeğimi kaybettim. 5ay bekledik eşimle. Sonra yeniden denemelere devam. Tam 7 ay geçti. Yaşımda nerdeyse 38. Dün reglim 4. günüydü ve doktorum klomen başlattı. Yalnız hiç çatlama iğnesinden falan bahsetmedi. Haftaya yumurtaların gelişimine bakarız diyip gönderdi. Bir de klomen kullanımında ikiz de olabilir bilgisini verdi. Çok sevindim tabi. Benim sorum çatlama iğnesi olmadan hamilelik şansı ne, hamile kalan var mı aranızda?

Ben de 36 yaşımdayım.uç duşuk yaşadım.bu ay klomene başladım. Bana takip bile yapmadı doktor.şimdi senin yumurtalarına bakar, belki iğneyi o zaman verir.çatlama da sorun yoksaki onu da hormonlarına bakarak karar veriyor sanırım iğne bile vermeyebilir.

ne zaman başladın klomene canım? takip yapması gerekmez mi yumurta gelişimini başka nasıl bileceğiz ki? ah şu doktorlar biraz daha açıklayıcı olsa keşke bana iğneden hiç bahsetmedi, burda okuyunca öğrendim yani. hormon kontrolü nasıl olacak ki. kusura bakma canım bilgisizim bu konuda.

Canım adetin 3.gunu hormon testi yaptı ve bu ay adetin 5. Gunu başladım.iğneyi ve yunurta kontrolunu sordum gerek yok hormonların iyi dedi. Bi de ne çok şey biliyon sen dedi

Canım adetin 3.gunu hormon testi yaptı ve bu ay adetin 5. Gunu başladım.iğneyi ve yunurta kontrolunu sordum gerek yok hormonların iyi dedi. Bi de ne çok şey biliyon sen dedi
hadi bakalım hayırlısı diyelim takipte kalacağım merak ediyorum sonuçları

Doktor bana yumurtalıklarda bi gelişme yok demişti ilk ayımda da kaldım çok şükür

Canım benim değil ebruelamm adlı kullanıcı sormuş soruyu onun sorusunun altına yaz bilgilensin istersen

Bugun 28. Gunum.sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.afet surem nırmalde 32 gun. Erken mi yaptım testi acaba?

Adet belirtim de yok.bugun klomen alıcam.bayrama denk gelir 5. Gun diye.şehir dışındayım.22 temmuza randevu aldım bekliycem.bi de 19.unda test yapıcam.dua et nolur.
olur canım inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz gelecek.ben de klomen kullandım ama çatlatma iğnesi yapmadı doktor doğal olsun dedi benim bu hafta ovulasyon haftam. sen de dua et canım. hayırlısıyla.

olur canım inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz gelecek.ben de klomen kullandım ama çatlatma iğnesi yapmadı doktor doğal olsun dedi benim bu hafta ovulasyon haftam. sen de dua et canım. hayırlısıyla.
İnşallah olur canım, allah isteyen herkese versin.

arkadaşlar acil cvp kan testim 0.36 çıktı gebelik yok dedi umut etmeyeyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…