Canım galiba sende pkolusun doktoru dinle benimde çok fazla yumurtam gelişmişti diye aşılama falan yapmadı hayırlı olan olsun ama dinle doktoru tehlikeli çünkü 4üz falanarkadaslarrr allah rizasi icin yardim edin kafayi yicem klomen kullandim yurtdisinda kaliyorum asilama icin kullandim klomeni son kontrolumde 6-7 tane 25-28 mm yumurtalar olusmus bazilari kendiliginden catlayip tuplere yola cikmis dedi ve asilamayi sonlandirdi yapmadi arti iliskiyide kesinlikle yasakladi cogul gebelik olabiöir ikiz deil uc dort falan sonrada hicbiri karninda yasamaz ölür dedi iliskiye girceksen bile kondomdan sonra patlama falan olmussa ertesi gun hapi ic dedi ben anlayamadim uc senedir ugrasiorm simdi sizce doktoru dinleyip iliskiye girmeyimmi ?? yoksa sansimi deneyimmi iki kez nolur yardim edin
sağlıklı bir gebelik olabilmesi için yumurtaların en fazla 21 mm olması lazım en ideali 19-20 mm dir. seninkiler çok büyümüş bence ilişkiye girmemelisin. yani varsayalımki gebe kaldın 2 ay sonra düşük yaparsan çok üzülürsün yada Allah korusun engelli bile doğabilir. doktorunu dinle yanlışa düşme derimCanım galiba sende pkolusun doktoru dinle benimde çok fazla yumurtam gelişmişti diye aşılama falan yapmadı hayırlı olan olsun ama dinle doktoru tehlikeli çünkü 4üz falan
Ben de 36 yaşımdayım.uç duşuk yaşadım.bu ay klomene başladım. Bana takip bile yapmadı doktor.şimdi senin yumurtalarına bakar, belki iğneyi o zaman verir.çatlama da sorun yoksaki onu da hormonlarına bakarak karar veriyor sanırım iğne bile vermeyebilir.Arkadaşlar herkese merhaba. Bu topiği bulunca çok sevindim. Allâh isteyen herkese sağlıklı bebişler bahşetsin inşallah.
Benim hikayem şöyle: geçen sene 26 haftalık hamile iken bebeğimi kaybettim. 5ay bekledik eşimle. Sonra yeniden denemelere devam. Tam 7 ay geçti. Yaşımda nerdeyse 38. Dün reglim 4. günüydü ve doktorum klomen başlattı. Yalnız hiç çatlama iğnesinden falan bahsetmedi. Haftaya yumurtaların gelişimine bakarız diyip gönderdi. Bir de klomen kullanımında ikiz de olabilir bilgisini verdi. Çok sevindim tabi. Benim sorum çatlama iğnesi olmadan hamilelik şansı ne, hamile kalan var mı aranızda?
darısı başıma darısı bütün isteyenlerin başına inşallahBen çatlama iğnesi vurulmadım canım şimdi 4 aylık hamileyim
ne zaman başladın klomene canım? takip yapması gerekmez mi yumurta gelişimini başka nasıl bileceğiz ki? ah şu doktorlar biraz daha açıklayıcı olsa keşkeBen de 36 yaşımdayım.uç duşuk yaşadım.bu ay klomene başladım. Bana takip bile yapmadı doktor.şimdi senin yumurtalarına bakar, belki iğneyi o zaman verir.çatlama da sorun yoksaki onu da hormonlarına bakarak karar veriyor sanırım iğne bile vermeyebilir.
Canım adetin 3.gunu hormon testi yaptı ve bu ay adetin 5. Gunu başladım.iğneyi ve yunurta kontrolunu sordum gerek yok hormonların iyi dedi. Bi de ne çok şey biliyon sen dedine zaman başladın klomene canım? takip yapması gerekmez mi yumurta gelişimini başka nasıl bileceğiz ki? ah şu doktorlar biraz daha açıklayıcı olsa keşkebana iğneden hiç bahsetmedi, burda okuyunca öğrendim yani. hormon kontrolü nasıl olacak ki. kusura bakma canım bilgisizim bu konuda.
hadi bakalım hayırlısı diyelim takipte kalacağım merak ediyorum sonuçlarıCanım adetin 3.gunu hormon testi yaptı ve bu ay adetin 5. Gunu başladım.iğneyi ve yunurta kontrolunu sordum gerek yok hormonların iyi dedi. Bi de ne çok şey biliyon sen dedi
Amin canım inşallah :)darısı başıma darısı bütün isteyenlerin başına inşallah
kaç yumurtan oluşmuştu canım büyüklükleri ne kadardı ve kaçıncı ayda hamile kaldın klomen benim bu ay 2. ayımBen çatlama iğnesi vurulmadım canım şimdi 4 aylık hamileyim
Canım benim değil ebruelamm adlı kullanıcı sormuş soruyu onun sorusunun altına yaz bilgilensin istersensağlıklı bir gebelik olabilmesi için yumurtaların en fazla 21 mm olması lazım en ideali 19-20 mm dir. seninkiler çok büyümüş bence ilişkiye girmemelisin. yani varsayalımki gebe kaldın 2 ay sonra düşük yaparsan çok üzülürsün yada Allah korusun engelli bile doğabilir. doktorunu dinle yanlışa düşme derim
farkedememişim cnm özür :)Canım benim değil ebruelamm adlı kullanıcı sormuş soruyu onun sorusunun altına yaz bilgilensin istersen
İnşallah hamilesindir canım. Gününü bekle bakalım. Nolur nolmaz.Bugun 28. Gunum.sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.afet surem nırmalde 32 gun. Erken mi yaptım testi acaba?
Adet belirtim de yok.bugun klomen alıcam.bayrama denk gelir 5. Gun diye.şehir dışındayım.22 temmuza randevu aldım bekliycem.bi de 19.unda test yapıcam.dua et nolur.İnşallah hamilesindir canım. Gününü bekle bakalım. Nolur nolmaz.
olur canım inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz gelecek.ben de klomen kullandım ama çatlatma iğnesi yapmadı doktor doğal olsun dedi benim bu hafta ovulasyon haftam. sen de dua et canım. hayırlısıyla.Adet belirtim de yok.bugun klomen alıcam.bayrama denk gelir 5. Gun diye.şehir dışındayım.22 temmuza randevu aldım bekliycem.bi de 19.unda test yapıcam.dua et nolur.
İnşallah olur canım, allah isteyen herkese versin.olur canım inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz gelecek.ben de klomen kullandım ama çatlatma iğnesi yapmadı doktor doğal olsun dedi benim bu hafta ovulasyon haftam. sen de dua et canım. hayırlısıyla.