Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

arkadaşlar acil cvp kan testim 0.36 çıktı gebelik yok dedi umut etmeyeyim mi
Canım kaçıncı gunundesin? Klomen veya çatlatma iğnesi falan kullandın mı? Benim son gebeliğinde dollenmeden iki gun sonra 5 . Beş gun sonrada 50 çıkmıştı. Ama allahtan umut kesilmez.

Canım kaçıncı gunundesin? Klomen veya çatlatma iğnesi falan kullandın mı? Benim son gebeliğinde dollenmeden iki gun sonra 5 . Beş gun sonrada 50 çıkmıştı. Ama allahtan umut kesilmez.
klomen ve çatlatma iğnesi kullandım canım bugün adet olmam lazım işte dün yaptırdım bilemedim belki geç döllenmiştir diyorum yarın yeniden kan testi yaptırsam mı 2 gün geçmiş olur diyorum

klomen ve çatlatma iğnesi kullandım canım bugün adet olmam lazım işte dün yaptırdım bilemedim belki geç döllenmiştir diyorum yarın yeniden kan testi yaptırsam mı 2 gün geçmiş olur diyorum
Çatlatma iğnesi kullananlarda adet oncesi zamanda yapılan kan ce idrar testinşn yanıltıcı olduğunu okumuştum.bence dort beş gun bekle ondan sonra yaptır

İyi bayramlar arkadaşlar, 32 gunde bir adet oluyorum. 28. Gun az az kahverengi lekelenmem oldu. Tam 32. Gun koyu kahve rengi ile başlayan adetim başladı. 4 gundur belki yerleşme kanamasıdır diye umut ediyordum ama değilmiş.

mrb ben iğneden sonra 7.gün kan testi yaptırdım 8.1 çıktı sonra 8. gün tekrar yaptırdım 5.1 çıktı bu gebelik yok anlamınamı geliyor yoksa daha sonra yükselirmi acaba

Bende ikizim olsun çok istiyorum klomen kullandım 2 tane yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatladı ama gebelik olmadı ağustos sonuna doğru aşılama yapıcaz bakalım inşallah ikizlerim olur

Tebrik ederm allah tamamına erdirsin.klomeni kaçıncı kullanışın?
Teşekkürler canım darısı sizlere klomeni ikinci kullanışım Dr ıyı tutunsun diye progestan vermişti bu ay kafaya en takmadığım aydı 6 aydır istiyorduk çok şükür !!! Inşallah Sağlıcakla kucağımızada alırız!

merhaba yeni bir anne adayı olarak bilgisi olan var bir şey sormak istiyorum. ben ilk kez klomen kullandım ve kontrole gittiğimde hem sağda hem solda 2 sağlıklı yumurtam olduğunu söyledi doktor, çatlatma iğnesi oldum. regl günü erken gebelik testi yaptım ve çıkmadı hatta akşamına açık kırmızı leke geldi reglim başlıyor sandım ama gelmedi. 2 gün sonra kahverengi bir akıntı geldi. ilerleyen günlerde aralıklarla 2 kere daha kahverengi akıntım oldu. reglimin başlaması gereken tarihten 15 gün sonra doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim. alttan ultrasonda 0.4 mmlik bir oluşum var daha net değil 10 gün sonra gel iyice görünür dedi doktor. hcg değerim 378 çıktı. ultrasonda kese başlangıcı gibi görünen görüntüden başka bir görüntü yoktu yani 2. yumurta ortada yok. 2 yumurta birden döllenmiş olabilir mi? ikiz olup olmadığı en erken ne zaman anlaşılıyor?

Kızlar hcg 1070 çıktı çok şükür hamileyim darısı size kızlar çok güzel bir duygu Allah'ıma bin şükür !!!!
kaçıncı klomen kullanışındı canım ben 2 ay kullandım ama bu ay bayramda adettim ve memlekette olduğumdan kullanmadım diğer aya artık

kaçıncı klomen kullanışındı canım ben 2 ay kullandım ama bu ay bayramda adettim ve memlekette olduğumdan kullanmadım diğer aya artık
Ikinci klomen kullanışımdı aşırı karın ağrısıyla dün hastaneye gittim hcg 1984 çıktı ıyıydi sabah hcg 746 düşmüş bebeğim düşüyor sanırım çok üzgünüm!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…