Canım kaçıncı gunundesin? Klomen veya çatlatma iğnesi falan kullandın mı? Benim son gebeliğinde dollenmeden iki gun sonra 5 . Beş gun sonrada 50 çıkmıştı. Ama allahtan umut kesilmez.arkadaşlar acil cvp kan testim 0.36 çıktı gebelik yok dedi umut etmeyeyim mi
klomen ve çatlatma iğnesi kullandım canım bugün adet olmam lazım işte dün yaptırdım bilemedim belki geç döllenmiştir diyorum yarın yeniden kan testi yaptırsam mı 2 gün geçmiş olur diyorumCanım kaçıncı gunundesin? Klomen veya çatlatma iğnesi falan kullandın mı? Benim son gebeliğinde dollenmeden iki gun sonra 5 . Beş gun sonrada 50 çıkmıştı. Ama allahtan umut kesilmez.
Çatlatma iğnesi kullananlarda adet oncesi zamanda yapılan kan ce idrar testinşn yanıltıcı olduğunu okumuştum.bence dort beş gun bekle ondan sonra yaptırklomen ve çatlatma iğnesi kullandım canım bugün adet olmam lazım işte dün yaptırdım bilemedim belki geç döllenmiştir diyorum yarın yeniden kan testi yaptırsam mı 2 gün geçmiş olur diyorum
tesekkurler arkadaslar cok yardimci oldubuz banadaarkadaşlar acil cvp kan testim 0.36 çıktı gebelik yok dedi umut etmeyeyim mi
mrb ben iğneden sonra 7.gün kan testi yaptırdım 8.1 çıktı sonra 8. gün tekrar yaptırdım 5.1 çıktı bu gebelik yok anlamınamı geliyor yoksa daha sonra yükselirmi acabaCanım kaçıncı gunundesin? Klomen veya çatlatma iğnesi falan kullandın mı? Benim son gebeliğinde dollenmeden iki gun sonra 5 . Beş gun sonrada 50 çıkmıştı. Ama allahtan umut kesilmez.
Canım inşallah yukselir ama adetin geçmesini bekleyip oyle test yaptır.mrb ben iğneden sonra 7.gün kan testi yaptırdım 8.1 çıktı sonra 8. gün tekrar yaptırdım 5.1 çıktı bu gebelik yok anlamınamı geliyor yoksa daha sonra yükselirmi acaba
İnşallah yükselir şimdi düşünmemeye çalışıyorum yoksa gün geçmiyor adet gününü geçerse tekrar yaptırıcam bakalım :)Canım inşallah yukselir ama adetin geçmesini bekleyip oyle test yaptır.
Tebrik ederm allah tamamına erdirsin.klomeni kaçıncı kullanışın?Kızlar hcg 1070 çıktı çok şükür hamileyim darısı size kızlar çok güzel bir duygu Allah'ıma bin şükür !!!!
Teşekkürler canım darısı sizlere klomeni ikinci kullanışım Dr ıyı tutunsun diye progestan vermişti bu ay kafaya en takmadığım aydı 6 aydır istiyorduk çok şükür !!! Inşallah Sağlıcakla kucağımızada alırız!Tebrik ederm allah tamamına erdirsin.klomeni kaçıncı kullanışın?
kaçıncı klomen kullanışındı canım ben 2 ay kullandım ama bu ay bayramda adettim ve memlekette olduğumdan kullanmadım diğer aya artıkKızlar hcg 1070 çıktı çok şükür hamileyim darısı size kızlar çok güzel bir duygu Allah'ıma bin şükür !!!!
Ikinci klomen kullanışımdı aşırı karın ağrısıyla dün hastaneye gittim hcg 1984 çıktı ıyıydi sabah hcg 746 düşmüş bebeğim düşüyor sanırım çok üzgünüm!!!kaçıncı klomen kullanışındı canım ben 2 ay kullandım ama bu ay bayramda adettim ve memlekette olduğumdan kullanmadım diğer aya artık