Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Malesef düşük oldu çok üzüldüm Ağladım çok istiyordum ama hayırlısı artık Detaylı kan testi verdim bakalım Düşüş nedeni neymiş anlaşılır bide rahim filmi hsg çekilcem inş kötü bişi çıkmaz!
Denizcim geçmiş olsun.kaçıncı duşuğun bu? Nornalde araştırma ikinci veya uçuncu duşukten sonra yapılıyo

evet cnm yumurtlama takibine başladım bu ay hamile kalmak istiyorum olmuyor sebebini bilmiyorum ama prolaktin hormonum yüksekmiş zaten göğsümden süt geldi bakalım bu ay tutacakmı
Canım prolaktin hormonunun yüksek olması gebeliği geciktirmiş dahiliyeye tabi endokrinolojiye bi uğra ilaç veriyorlar geçmiş olsun!!!!

Canım prolaktin hormonunun yüksek olması gebeliği geciktirmiş dahiliyeye tabi endokrinolojiye bi uğra ilaç veriyorlar geçmiş olsun!!!!
evet doktor dostinex verdi haftada yarım pts perşm içiyorum bakalım bu ay tutturabilecekmiyiz dedi bide serophene verdi çatlatma iğnemi de cumartesi oldum

Malesef düşük oldu çok üzüldüm Ağladım çok istiyordum ama hayırlısı artık Detaylı kan testi verdim bakalım Düşüş nedeni neymiş anlaşılır bide rahim filmi hsg çekilcem inş kötü bişi çıkmaz!
canım bir süredir giremedim şimdi gördüm mesajını. üzülme nolur Allahtan hayırlısını dileyelim. ben de rahim filmi çektireceğim bakalım. umarım sonuçlarımız iyi olur.

cnm anlıyorm seni haklısın allah gönlündekini sana yar etsin cnm cümlemize yanı. bende 3 doktor değiştirdim birisi rahim ağzında yara dedi ara kanamam olmuştu, diğeri polip var dedi almak lazim adetten sonra gel dedi hem daha net görüp emin oluruz dedi, bu son doktorm hemen serophene ve çatlatma iğnesi verdi doktor olarak bence birine daha görün cnm testler hormon testleri yapılmıştır dimi

Canım benim bebeğim ölü doğdu geçen sene 8 aydır uğraşıyoruz hamilelik olmadı tekrar. Rahimde bir sorun mu oldu yapışıklık falan var mı görmek istiyor doktor.
cnm anlıyorm seni haklısın allah gönlündekini sana yar etsin cnm cümlemize yanı. bende 3 doktor değiştirdim birisi rahim ağzında yara dedi ara kanamam olmuştu, diğeri polip var dedi almak lazim adetten sonra gel dedi hem daha net görüp emin oluruz dedi, bu son doktorm hemen serophene ve çatlatma iğnesi verdi doktor olarak bence birine daha görün cnm testler hormon testleri yapılmıştır dimi

Herşey yapıldı hormon testleri, genetik testler, kan pıhtılaşma daha neler neler. 3 doktor gördüm. Hiç bişey yok herşey temiz diyorlar. Nasip kısmet.

Herşey yapıldı hormon testleri, genetik testler, kan pıhtılaşma daha neler neler. 3 doktor gördüm. Hiç bişey yok herşey temiz diyorlar. Nasip kısmet.
en zoruda sebepsiz olması ama herşey dediğin gisbi kısmet yalnız rahim filmi de çektirdikten sonra hamile kalan çok yanı temizliyormuymuş ne rahim filmi canm

canım bir süredir giremedim şimdi gördüm mesajını. üzülme nolur Allahtan hayırlısını dileyelim. ben de rahim filmi çektireceğim bakalım. umarım sonuçlarımız iyi olur.
Sağol canım hayırlısı olsun ben inanıyorum bizimde evimizde miniklerimiz olacak evimiz cennet kokacak inşallah,sanada geçmiş olsun canım inşallah sende rahim filmini acısız atlatırsın!!!

Canım hiçbirşey yoksa daha iyi senin yapman gereken sakin olmak bide Bismillahirrahmanirrahim yaz 110 Defa adetinin 3 günü ve hamile kalıncaya kadar üzerinde taşı Allah'ın izniyle 40 gün içinde hamile kalırsın ben yaptım ve gerçekten oldu Dünya dua üstüne canım inş olur!!!

Canım hiçbirşey yoksa daha iyi senin yapman gereken sakin olmak bide Bismillahirrahmanirrahim yaz 110 Defa adetinin 3 günü ve hamile kalıncaya kadar üzerinde taşı Allah'ın izniyle 40 gün içinde hamile kalırsın ben yaptım ve gerçekten oldu Dünya dua üstüne canım inş olur!!!
Inşallah canım. İyi haberler vereceğiz inşallah.

Benim bu ay yine olmadı.yarın klomene yine başlıyorum.geçen ay iki tane 20 mm lik yumurtam vardı.doktor çatlatma iğnesine gerek var mı bilemiyorum dedi. Ya versene işte uğraşıp duruyorum ben.belki de ikizim olurdu ama kader kısmet işte.bu ay çatlatma iğnesi verecek bakalım.pazartesi yumurta kontrolune gidicem.

merhaba ben de önümüzdeki ay klomene başlayacağım dr adetin 3.günü gel klomene başlatacağım dedi.adetin 5.günü içiliyordu değil mi normalde? benim de doktorum sizinki, gibi yaparsa diye korkuyorum I imdesire birden fazla yumurta olursa doktor iğneye gerek yok derse şimdiden ne diyeceğimi düşünüyorum çünkü doktorlar çoğul gebeliği pek sevmiyor onaylamıyor ama ben deli gibi istiyorum ikiz bebeğim olsun.bir tane kızım var o da klomenle olmuştu.şimdi tekrar klomenle hamile kalmayı deneyeceğim.iki ay önce bir düşüğüm oldu.yaşım da artık 36 yumurta rezervlerim azalıyo fsh 9 çıktı testte .doktor sınıra yakın dedi.inş. klomenle birden fazla yum.olur

X