- 14 Eylül 2014
- 284
- 393
Ben afyona bi gidin derim musait olduğunuzda en azından bu aydan sonraizzetingozdesi .!.:Bugün Eczacida dedi Afyon çok iyiyms diye de eşim gitmez suan Hayır devletteki doktor tmm ilgsz ozeldekine noluosa :/
İnşallah canım benim yarın güzel haberlerini bizimld paylaşırsın bizede umut olur
Aminnn inşallahhÖnemli degl cnm hayırlısı olur inşallah
Benimde igneden snra 7.gunum ama hiç bi belirti yok inşallah hayırlısı olur hakkmzdaMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım.bende klomen ve çatlama iğnesiyle tedaviye başladım bugün iğneden sonra 9. günüm inşallah sonuç iyi olur!
Benim iğneden sonra 3-4 gün karnım çok ağrıdı Göğüs uçlarım çok hassas ama bilmiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 26 Haziran 1. Evlilik yıldönümümüz inş olurda eşime güzel bi haber veririm! Inş. Isteyen herkes güzel haber alır sizde öyle!!Benimde igneden snra 7.gunum ama hiç bi belirti yok inşallah hayırlısı olur hakkmzda(
Âmin ben bu gün hasta oldum önce cok üzüldüm ama şimdi gecti nasip m ama bişey diyeyim mi bende son 4 gün tüm gebelik belirtileri vardı bunlar benim psikolojimi bozdu zaten o yüzden bu belirtiler sizi yanıltmasın hiç takmayın stres yapmayın dicemmmm amaneyse Allah isteyen herkese nasip etsinBenim iğneden sonra 3-4 gün karnım çok ağrıdı Göğüs uçlarım çok hassas ama bilmiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 26 Haziran 1. Evlilik yıldönümümüz inş olurda eşime güzel bi haber veririm! Inş. Isteyen herkes güzel haber alır sizde öyle!!
Sağlık olsun inş en kısa zamanda olur zaten belirtiler gerçekten oluyor ama adetle aynı bence şimdi dikkat ettiğimiz için hamileliğe yoruyoruz diye düşünüyorum Allah herkese annelik duygusunu nasip etsin( âmin)Âmin ben bu gün hasta oldum önce cok üzüldüm ama şimdi gecti nasip m ama bişey diyeyim mi bende son 4 gün tüm gebelik belirtileri vardı bunlar benim psikolojimi bozdu zaten o yüzden bu belirtiler sizi yanıltmasın hiç takmayın stres yapmayın dicemmmm amaneyse Allah isteyen herkese nasip etsin
Ne güzel kaç haftalık cinsiyet bellimiKlomen de ikiz gebelikler oluyor ben de kullandım ve ikiz bebek bekliyorum inşallah Rabbim size de nasip eder
12+3 günlük henüz belli değil 1 aya kadar belli olur inşallahNe güzel kaç haftalık cinsiyet bellimi