Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

izzetingozdesi .!.:
Bugün Eczacida dedi Afyon çok iyiyms diye de eşim gitmez suan Hayır devletteki doktor tmm ilgsz ozeldekine noluosa :/
Ben afyona bi gidin derim musait olduğunuzda en azından bu aydan sonra

Kızlarrrrrrr acil cevap lütfennnnnnn klomen adet gecikdirmesiiii yaparmı

Hm saol canm Allah Razı olsun yarında bekliyiim olmadı doktora giderim her seferinde erken test yapıyordum bu defa erken davranmicam bekliyorm die söz verdim ama pek ümitli olduğumda söylenemez Hayırlısı tekrardan teşekkürler

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.bende klomen ve çatlama iğnesiyle tedaviye başladım bugün iğneden sonra 9. günüm inşallah sonuç iyi olur!

Benimde igneden snra 7.gunum ama hiç bi belirti yok inşallah hayırlısı olur hakkmzda (
Benim iğneden sonra 3-4 gün karnım çok ağrıdı Göğüs uçlarım çok hassas ama bilmiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 26 Haziran 1. Evlilik yıldönümümüz inş olurda eşime güzel bi haber veririm! Inş. Isteyen herkes güzel haber alır sizde öyle!!

Âmin ben bu gün hasta oldum önce cok üzüldüm ama şimdi gecti nasip m ama bişey diyeyim mi bende son 4 gün tüm gebelik belirtileri vardı bunlar benim psikolojimi bozdu zaten o yüzden bu belirtiler sizi yanıltmasın hiç takmayın stres yapmayın dicemmmm amaneyse Allah isteyen herkese nasip etsin

Sağlık olsun inş en kısa zamanda olur zaten belirtiler gerçekten oluyor ama adetle aynı bence şimdi dikkat ettiğimiz için hamileliğe yoruyoruz diye düşünüyorum Allah herkese annelik duygusunu nasip etsin( âmin)

Arkadaşlar çocuk sahibi olmak istiyorum,ve iltahabim var diye Dr bana vajinal tablet verdi acaba bu tableti kullandiktan sonra çocuk olur mu ?

En erken şekilde nasıl çocuk sahibi olabilir yardim eder misiniz? Bazıları ilişkiden sonra ayaklarini yukarda tut dedi,kimisinde belinin altına yastık koy dedi,denedik ama henüz bisey yok ne yapmalıyım acaba ?

ben 4 mayısta klomen kullandm 14 mayısta da çatlatma iğnesi vuruldm gobekten. adetm 2 gun geckmisti ama snra yavas yavas adet oldm hemen dra gttim tekrar klomen kullancakmıyım diye hayr dedi yumurtalarn calısıyo hersey normal dedi ve hc bisey vermedi bayramdan snraya kadar hamile olmazsan rahim filmi dedi smdi deniyoruz ama hc umudum yok insallah Rabbim hepinize verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…