Hamiş kaldımı iklimi genişler kaç haftalıkcuma günü ben de kullanmaya başlıyorum
2 gün oldu canım klomene başlayalı benim dahaHamiş kaldımı iklimi genişler kaç haftalık
İnşallah canım benim yarın güzel haberlerini bizimld paylaşırsın bizede umut olurMrb canlar ben de 3 senedir çocuk istiyorum ama nasip tutturamadık ilk defa klomen kullanmaya başladım ama suan karnımda adet,sancısı var resmen yarın doktora gitcem hayırlısı olur inşallah ama klomen beni dahada umitlendirdi sanki neyse dua edin lutfeennn
İkizmi pekikızlar bende klomen kulllandıgım ılk ay hamıle kaldım darısı ısteyen herkse olsn
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARIN OLUR İNŞAALLAH CANIM ben de bu ay ilk kez klomen kullandım dün sol kasığım çok ağrıdı adetime 11 gün varKlomen de ikiz gebelikler oluyor ben de kullandım ve ikiz bebek bekliyorum inşallah Rabbim size de nasip eder
Rabbim tez zamanda yawrulariniza kavuştursun bizide hasretten kurtarsin insallahhMrb bende klomen kullanarak ikiz bebeklerimee hamile kaldım. Allahherkese nasip etsin inşallah kesinlikle sıkıntı ve stres yapmayın zamanı gelince hepsi oluyor bir de çok dua edin
KAÇ AY KULLANDIN KLOMENİ CANIM KAÇ YUMURTAN OLUŞMUŞTUMrb bende klomen kullanarak ikiz bebeklerimee hamile kaldım. Allahherkese nasip etsin inşallah kesinlikle sıkıntı ve stres yapmayın zamanı gelince hepsi oluyor bir de çok dua edin
KAÇ AY KULLANDIN KLOMENİ CANIM KAÇ YUMURTAN OLUŞMUŞTU
BENİM 3 YUMURTAM OLUŞTU İLK AYIN AĞRIM ÇOK ÇATLATMA İĞNESİ VERMEDİ DOKTOR 3 YUMURTAM OLUŞTUĞU İÇİN BAKALIM BEN DE HAMİŞ OLACAK MIYIM 1 SENEDİR İSTİYORUM HAYIRLISIKlomen çok agri yapıyor kasıklarda Kist veya çoğul gebeligede sebep oluyor