Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Merhabalar bende 7 aylık evliyim bendede pko var klomene başlamak istiyorum buraya yazdıklarınızı okudukça umutlanıyorum ama korkuyorumda olmuycak diye 21 yaşındayım senelerdirbekleyenler var biliyorum ama bian önce olsun istiyorum Rabbim her isteyene bian önce nasip etsin kimseyi kimsenin kucağına baktırmasın banada dua edin lütfen

Mrb canlar ben de 3 senedir çocuk istiyorum ama nasip tutturamadık ilk defa klomen kullanmaya başladım ama suan karnımda adet,sancısı var resmen yarın doktora gitcem hayırlısı olur inşallah ama klomen beni dahada umitlendirdi sanki neyse dua edin lutfeennn

İnşallah canım benim yarın güzel haberlerini bizimld paylaşırsın bizede umut olur

arkadaşlar klomen kullanıp yumurtası kiste dönüşünce doktor ne gibi bir çözüm yolu izliyor çok mu problem yaratıyor sonra bu yarın yumurtalarımın büyüklüğüne bakacak bakalım snucu merakla bekliyorum

Klomen de ikiz gebelikler oluyor ben de kullandım ve ikiz bebek bekliyorum inşallah Rabbim size de nasip eder
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARIN OLUR İNŞAALLAH CANIM ben de bu ay ilk kez klomen kullandım dün sol kasığım çok ağrıdı adetime 11 gün var

Ogleden sonra kontrole gidicem hiç ağrı fln yok bnde :/ iilacın 3.gunu bi kaç kere batma oldu kasiklarmda ama başka bişey yok inşallah yeterince buyumstr yumurtaliklarm (

Mrb bende klomen kullanarak ikiz bebeklerimee hamile kaldım. Allahherkese nasip etsin inşallah kesinlikle sıkıntı ve stres yapmayın zamanı gelince hepsi oluyor bir de çok dua edin

Ben bugun doktora gittim persmbe bi daha gel fazla bi büyüme olmamis dedi doktor bide karnimdan muayene etti alttan muayene etmesi gerekmiomydu utandm biseyde diyemedm :/

Mrb bende klomen kullanarak ikiz bebeklerimee hamile kaldım. Allahherkese nasip etsin inşallah kesinlikle sıkıntı ve stres yapmayın zamanı gelince hepsi oluyor bir de çok dua edin
KAÇ AY KULLANDIN KLOMENİ CANIM KAÇ YUMURTAN OLUŞMUŞTU

KAÇ AY KULLANDIN KLOMENİ CANIM KAÇ YUMURTAN OLUŞMUŞTU

a, post: 41229925, member: 611960"]KAÇ AY KULLANDIN KLOMENİ CANIM KAÇ YUMURTAN OLUŞMUŞTU[/QUOTE]
İlk kullandim kist yaptı sonra bir ay kist için doğum kontrol kullandım sonraki ay tekrar kullandım çok şükür oldu benim iki yumurta olmuştu her iki kulandigimda da ikisinde büyümüştü

Klomen çok agri yapıyor kasıklarda Kist veya çoğul gebeligede sebep oluyor
BENİM 3 YUMURTAM OLUŞTU İLK AYIN AĞRIM ÇOK ÇATLATMA İĞNESİ VERMEDİ DOKTOR 3 YUMURTAM OLUŞTUĞU İÇİN BAKALIM BEN DE HAMİŞ OLACAK MIYIM 1 SENEDİR İSTİYORUM HAYIRLISI

Kızlar adetimin 12.gunundeyim bgnde gttm doktora 16 ya kadar büyümüş yrn gel bidaha bakalm dedi ama umudum pek yok brz daha buyurmü suan daha küçük hamile kalablrm inşallah bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…