Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Kızlar adetimin 12.gunundeyim bgnde gttm doktora 16 ya kadar büyümüş yrn gel bidaha bakalm dedi ama umudum pek yok brz daha buyurmü suan daha küçük hamile kalablrm inşallah bu ay
büyür benimde ilk baktığında istediğim gibi değil 2 gün sonra gel dedi sonra 3 yumurtam oluşmuştu 20-16-15 mm boylarında

benim de 3 yumurtam oluştu bakalım ne olacak bir tane olsun da hayırlısı sağlıklısı olsun Rabbim hepimize nasip etsin amin

Klomen tesavisinde yumurtalar belli büyüklüğe geldiği zaman iğne vermiyor doktor iğne kullanmadim canim bende bir yıl bekledimm inşallah hayırlı sonuçlar alirsin

Klomen tesavisinde yumurtalar belli büyüklüğe geldiği zaman iğne vermiyor doktor iğne kullanmadim canim bende bir yıl bekledimm inşallah hayırlı sonuçlar alirsin
inşallah hayırlısı senin kaç yumurtan oluşmuştu canım

Ya ne guzel doktorlarnz tam blgi veriyo ben hem devlete hem ozele gdip carpraz muayene oluyorm ama ikiside ilgsz ya

İnsallah benimki ikincide tuttu com şükür canım kendini koru temizlik vs hic yapma hep dinlen inşallah darısı başına

merhabalar. ben de 7 aylık evliyim ve pkı luyum. evlendiğim ilk ay doğal yoldan hamile kaldım ama maalesef 6 haftalıkken, geçtiğimiz ocak ayında düşük yaptım. sonraki aylarda da adet olmadım. nisan ayında doktora gittim ve hamile kalmak istediğimi söyledim. aslında biraz daha denemek öyle doktora gitmek istiyordum ama etrafımdaki herkes hamile ve sanki bende bir eksiklik varmış gibi hissediyorum ve kıskanıyorum haliyle. neyse doktor tahliller ve ultrason muayenesi sonrası tarlusal verdi. tarlusalla adet oldum. adetimin beşinci günü cyclo progynova isimli ilacı kullandım. ilaç bitti beşinci gün adet oldum. şimdi adetimin beşinci gününü bekliyorum çünkü ben de klomene başlıycam. klomenin yanında incir kürüünü uygulamayı da düşünüyorım ayrıca eşime de keçiboynuzu pekmezi içirip çatlatma iğnesi sonrası ilişkilerden önce kahve içirmeyi düşünüyorum :) anlayacağınız gardımı aldım Allah nasip ederse bu tedaviden umutluyum. İkiz olmasını çok çok istiyorum tabii hayırlı ve sağlıklı evlat olacaklarsa... Allah herkeein gönlüne göre versin. bana da dua edin. gelişme olursa buraya ben de aşamalarl yazarım inşallah.

Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder hamis oluruz

Yumurtaliklarmn biri 19 diğeri 18 olmuş 2 tane iğne verdi biri karnimdn biri kalcadan hangisini yaptirirsn diye bide yrn aksm10 ile 12 arası ilişki dedi igneyide öğlen 12 de vurulcakmisimm inş olumlu sonuç alrm

Kızlar acil yardım edin 2 doktorda ovitirelle yazdı ama biri bgn öğlen 12 de vurul dedi digeride ilişkiden yarım saat önce dedi kafam iyice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…