büyür benimde ilk baktığında istediğim gibi değil 2 gün sonra gel dedi sonra 3 yumurtam oluşmuştu 20-16-15 mm boylarındaKızlar adetimin 12.gunundeyim bgnde gttm doktora 16 ya kadar büyümüş yrn gel bidaha bakalm dedi ama umudum pek yok brz daha buyurmü suan daha küçük hamile kalablrm inşallah bu ay
İşallah tutar ikizMerhaba kızlar bnde yeni üye oldum ve dün ilk defa uygulanan klomen tedavim btti bgn ilişki yarın kontrol dedi doktor inşalah hayırlısı olur ikiz çok istiorz
inşallah hayırlısı senin kaç yumurtan oluşmuştu canımKlomen tesavisinde yumurtalar belli büyüklüğe geldiği zaman iğne vermiyor doktor iğne kullanmadim canim bende bir yıl bekledimm inşallah hayırlı sonuçlar alirsin
benim de 3 yumurtam oluştu ama bakalım ALLAH NASİP EDECEK Mİ umutlansam mı bilemiyorum kasık ağrım çokİki yumurtam wardi benim
Bana mı sordunuz:) bana sorduysanz usak :))Hangi ildesiniz
Rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder hamis oluruzmerhabalar. ben de 7 aylık evliyim ve pkı luyum. evlendiğim ilk ay doğal yoldan hamile kaldım ama maalesef 6 haftalıkken, geçtiğimiz ocak ayında düşük yaptım. sonraki aylarda da adet olmadım. nisan ayında doktora gittim ve hamile kalmak istediğimi söyledim. aslında biraz daha denemek öyle doktora gitmek istiyordum ama etrafımdaki herkes hamile ve sanki bende bir eksiklik varmış gibi hissediyorum ve kıskanıyorum haliyle. neyse doktor tahliller ve ultrason muayenesi sonrası tarlusal verdi. tarlusalla adet oldum. adetimin beşinci günü cyclo progynova isimli ilacı kullandım. ilaç bitti beşinci gün adet oldum. şimdi adetimin beşinci gününü bekliyorum çünkü ben de klomene başlıycam. klomenin yanında incir kürüünü uygulamayı da düşünüyorım ayrıca eşime de keçiboynuzu pekmezi içirip çatlatma iğnesi sonrası ilişkilerden önce kahve içirmeyi düşünüyorum :) anlayacağınız gardımı aldım Allah nasip ederse bu tedaviden umutluyum. İkiz olmasını çok çok istiyorum tabii hayırlı ve sağlıklı evlat olacaklarsa... Allah herkeein gönlüne göre versin. bana da dua edin. gelişme olursa buraya ben de aşamalarl yazarım inşallah.
Size sormustum ewet doktor ilgilenmiyor deyince neresi acaba dedim. Usagi bilmiyorum ama Afyona gidin orada iyi doktorlar olduğunu duydumBana mı sordunuz:) bana sorduysanz usak :))
Bugün Eczacida dedi Afyon çok iyiyms diye de eşim gitmez suan Hayır devletteki doktor tmm ilgsz ozeldekine noluosa :/Size sormustum ewet doktor ilgilenmiyor deyince neresi acaba dedim. Usagi bilmiyorum ama Afyona gidin orada iyi doktorlar olduğunu duydum