- 10 Haziran 2015
- 209
- 180
Benim kırmızılar geldi malesef yine olmadı hayırlısı artık inşallah seninki yutar!Banada doktorum iğne vermedi ilişki dedi sadece çarşamba günü kontrole gidicem işte eğer kendiliğinden çatlamamışsa o zaman iğne veriyo galiba
Hadi ya üzüldüm gerçekten Rabbim inşallah en yakın zamanda nasip eder sana sağlıklı güzel bi bebek benimde pek umudum yok gibi ne bilim hayırlısıBenim kırmızılar geldi malesef yine olmadı hayırlısı artık inşallah seninki yutar!
Ne zaman kullanmaya başladın? Benim daha iki gunum var klomenin bitmesine. Bana doktor yumurtaya bakalım bile demedi. İkinci ay gunde uçe çıkarcaz dedi.hormonlar guzel dedi. Belki o yuzden iğne vermedi bilemiyorum.Banada doktorum iğne vermedi ilişki dedi sadece çarşamba günü kontrole gidicem işte eğer kendiliğinden çatlamamışsa o zaman iğne veriyo galiba
canım bu kısmı anlamadım biraz açarmısınBu ay ilk defa klomene başladım.doktor ne çatlatma iğnesi verdi ne de yumurtayı kontrol edelim dedi. Hiç birşey.. Sadece ilaç bittikten iki gun ve ertesi gun ilişki dedi. Hormon sonuçlarımın çok iyi olduğunu soyledi. Sizlerin hormon sonuçlarında bi sorun var mıydı? Niye vermedi bu adam bana çatlatma iğnesini?
Yani ilacı içiyorum şuan ve çarşamba ilaç bitecek. Cuma ve cumartesi ilişki olsun dedi. İğne falan vermedi.takibe geleyim dedim gerek yok dedi.canım bu kısmı anlamadım biraz açarmısın
Ben de çatlaması iğnesi vurulmadım sadece klomen ile inofolic kullandım şu an 3.5 aylık hamileyimBanada doktorum iğne vermedi ilişki dedi sadece çarşamba günü kontrole gidicem işte eğer kendiliğinden çatlamamışsa o zaman iğne veriyo galiba
Hormonlarına bakıldı mı? O yuzden mi vermedi iğneyi?Ben de çatlaması iğnesi vurulmadım sadece klomen ile inofolic kullandım şu an 3.5 aylık hamileyim
Çok sevindim canım Rabbim sağlıklı şekilde doğurmayı nasip etsin inşallahBen de çatlaması iğnesi vurulmadım sadece klomen ile inofolic kullandım şu an 3.5 aylık hamileyim
Adetin 5. günü başladım bugün bitti yarın ilişki çarşamba kontrole gidicemNe zaman kullanmaya başladın? Benim daha iki gunum var klomenin bitmesine. Bana doktor yumurtaya bakalım bile demedi. İkinci ay gunde uçe çıkarcaz dedi.hormonlar guzel dedi. Belki o yuzden iğne vermedi bilemiyorum.
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah.ikiz Çocuğum olsun çok istiyorum darısı isteyenlere ve bana :)Herkese selamlar
benim üç yaşında çocuğum varikinciyi istedik ama erken yumurtlama sıkıntım vardı. klomen kullandım ilk ay hamile kaldım hemde ikiz 7haftalık şimdi. Çok tedirginim.bulantım çooook fazla.ikiz isteyenler biraz düşünsünler bence
Hormonlarıma bakıldı ama hormonda dengesizlik var denildi nasip işte Rabbim nasip ettikten sonra bi şekilde oluyorHormonlarına bakıldı mı? O yuzden mi vermedi iğneyi?
Amin canım hayırlı haberlerinizi alırız inşallahÇok sevindim canım Rabbim sağlıklı şekilde doğurmayı nasip etsin inşallah
Bizlerede o duyguyu yaşamayı nasip etsin
Kızlar benimde klomendenn sonra altı tane gelişmiş yumurtam oluştu dr kalırmıyın sizce hamilecanım benim de aynı senin gibi oldu işte ve dr uyardı bu yumurtaların beşi de döllenebilir diye ama ben herşeye razıydım ve çok şükür 2 tanesi döllendi ve şimdi yanımdalar..
inşallah sen de hamilesindir..
İnşallah ya ne güzel bize de dua et nolurAkşam test yapmıştım silikte olsa çok şükür ikinci çizgiyi gördüm yarın kan testine gidicem inşallah sonuç pozitiftir :)
Adetin gecikti mi yoksa erken mi geldi. Bu klomen Lh hormonu salgılatıyor ve betahgc gibi davranıyor.eğer adet gunun geçmeden test yapılırsa yanıltıcı sonuç çıkıyormuş. Senin de testinde ikinci çizgi silikti sanırım.ama sonra adet gormuşsun.bu sebeple olabilir. Ksç gunde adet olduğunu ve bu ay yine aynı zamanda olup olmadığını yazarsan sevinirim canım.Benim kırmızılar geldi malesef yine olmadı hayırlısı artık inşallah seninki yutar!
Ne guzel işte.. Biri çatlamasa diğeri çatlar. İkiz şansın benxe yuksek. İğne olacakmısın?Kızlar 6 tane gelişmiş yumurtayla hamile kalan var mi yada kalamayan
Yok iğne yapmadı dr hiç lafını bile etmedi neden acaba iğne yapmadıNe guzel işte.. Biri çatlamasa diğeri çatlar. İkiz şansın benxe yuksek. İğne olacakmısın?
Insallaj olur ya allah hepimize nasip etsin inşallahYok iğne yapmadı dr hiç lafını bile etmedi neden acaba iğne yapmadı