Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Banada doktorum iğne vermedi ilişki dedi sadece çarşamba günü kontrole gidicem işte eğer kendiliğinden çatlamamışsa o zaman iğne veriyo galiba
Ne zaman kullanmaya başladın? Benim daha iki gunum var klomenin bitmesine. Bana doktor yumurtaya bakalım bile demedi. İkinci ay gunde uçe çıkarcaz dedi.hormonlar guzel dedi. Belki o yuzden iğne vermedi bilemiyorum.

canım bu kısmı anlamadım biraz açarmısın

Ne zaman kullanmaya başladın? Benim daha iki gunum var klomenin bitmesine. Bana doktor yumurtaya bakalım bile demedi. İkinci ay gunde uçe çıkarcaz dedi.hormonlar guzel dedi. Belki o yuzden iğne vermedi bilemiyorum.
Adetin 5. günü başladım bugün bitti yarın ilişki çarşamba kontrole gidicem

Herkese selamlar
benim üç yaşında çocuğum varikinciyi istedik ama erken yumurtlama sıkıntım vardı. klomen kullandım ilk ay hamile kaldım hemde ikiz 7haftalık şimdi. Çok tedirginim.bulantım çooook fazla.ikiz isteyenler biraz düşünsünler bence

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah.ikiz Çocuğum olsun çok istiyorum darısı isteyenlere ve bana :)

Kızlar benimde klomendenn sonra altı tane gelişmiş yumurtam oluştu dr kalırmıyın sizce hamile yani iyi bişey mi bu şu an yumurtlama haftamdayim dr bide progestan fitil verdi altı yumurtası oluşup hamile kalanlar yada kalamayanlar var mı

Benim kırmızılar geldi malesef yine olmadı hayırlısı artık inşallah seninki yutar!
Adetin gecikti mi yoksa erken mi geldi. Bu klomen Lh hormonu salgılatıyor ve betahgc gibi davranıyor.eğer adet gunun geçmeden test yapılırsa yanıltıcı sonuç çıkıyormuş. Senin de testinde ikinci çizgi silikti sanırım.ama sonra adet gormuşsun.bu sebeple olabilir. Ksç gunde adet olduğunu ve bu ay yine aynı zamanda olup olmadığını yazarsan sevinirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…