- 27 Aralık 2014
- 78
- 62
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabret ikigün daha bu arada dua et film izle başka şeyler düşün başarabilirsenIgneden snra 12.gunum bugün test yapmamak için zor tutuyorum kendimi hastalanmama 3 gün var :/
Izledigim bütün dizilerde filmlerde herkes hamile vlla aklımı oynatcm iç sesim git yap test diyo beynim dur sakin bide bu ay ağrı kesici çok ıctm inşallah kötü etkilemezSabret ikigün daha bu arada dua et film izle başka şeyler düşün başarabilirsen
Algıda seçicilik oluyor zaten ama Dr iğneden 14 gün sonra kan testi ver demişti yoksa iğnenin etkisi olur demişti ikigün sabretsen sağlıklı sonuç alırsın!Izledigim bütün dizilerde filmlerde herkes hamile vlla aklımı oynatcm iç sesim git yap test diyo beynim dur sakin bide bu ay ağrı kesici çok ıctm inşallah kötü etkilemez
Hayirlisi olur inşallahAlgıda seçicilik oluyor zaten ama Dr iğneden 14 gün sonra kan testi ver demişti yoksa iğnenin etkisi olur demişti ikigün sabretsen sağlıklı sonuç alırsın!
Ne oldu canım test yarınımıIzledigim bütün dizilerde filmlerde herkes hamile vlla aklımı oynatcm iç sesim git yap test diyo beynim dur sakin bide bu ay ağrı kesici çok ıctm inşallah kötü etkilemez
En erken şekilde nasıl çocuk sahibi olabilir yardim eder misiniz? Bazıları ilişkiden sonra ayaklarini yukarda tut dedi,kimisinde belinin altına yastık koy dedi,denedik ama henüz bisey yok ne yapmalıyım acaba ?
adettin düzenliyse internetten yumurtlama testi var oraya son adet tarih çiriyon yumurtlama günün çıkıyor o ay git eczaneye yumurtlama takip testti alcam de evde normal test gibi aynı batın çif çizgi çıktı o gün eşinle ilişkiye kesin tutar allahın izniyle işallah dua et namaz kıl ilişkiyye gi,r ogün gir sadece hiç yataktan kalma yaz bekle bi,de böyle deneben 4 mayısta klomen kullandm 14 mayısta da çatlatma iğnesi vuruldm gobekten. adetm 2 gun geckmisti ama snra yavas yavas adet oldm hemen dra gttim tekrar klomen kullancakmıyım diye hayr dedi yumurtalarn calısıyo hersey normal dedi ve hc bisey vermedi bayramdan snraya kadar hamile olmazsan rahim filmi dedi smdi deniyoruz ama hc umudum yok insallah Rabbim hepinize verir
Akşam test yapmıştım silikte olsa çok şükür ikinci çizgiyi gördüm yarın kan testine gidicem inşallah sonuç pozitiftir :)Hayirlisi olur inşallah
klomeni kaçıncı kullanışın canım yumurtaların boyutu neydiAkşam test yapmıştım silikte olsa çok şükür ikinci çizgiyi gördüm yarın kan testine gidicem inşallah sonuç pozitiftir :)
Tskler canimadettin düzenliyse internetten yumurtlama testi var oraya son adet tarih çiriyon yumurtlama günün çıkıyor o ay git eczaneye yumurtlama takip testti alcam de evde normal test gibi aynı batın çif çizgi çıktı o gün eşinle ilişkiye kesin tutar allahın izniyle işallah dua et namaz kıl ilişkiyye gi,r ogün gir sadece hiç yataktan kalma yaz bekle bi,de böyle dene
Sonuç ne çıktı canım bende bu ay klomene başladım bakalım inşallah benimde tutar Rabbim isteğen herkese hayırlı sağlıklı şekilde hamile kalmayı ve kucağına almayı nasip etsinKlomeni ilk kullanışım 3 yumurtam gelişmişti 16,18,20 . Çatlama iğnesi oldum arkasından bugün işten vakit bulamadım kan testine gidemedim inşallah sonuç iyi olur adet olucak gibi karnım ağrıyor sürekli belimde aynı şekilde umarım sonuç iyi olur benim ve isteyen herkesin :)
Canım evde yaptığım testte ikinci çizgi silikte olsa çıktı ama kan tahlili yaptırmadım inşallah oda pozitif çıkar haber ederim.Sonuç ne çıktı canım bende bu ay klomene başladım bakalım inşallah benimde tutar Rabbim isteğen herkese hayırlı sağlıklı şekilde hamile kalmayı ve kucağına almayı nasip etsin
Ayy inşallah canım benim Rabbim isteyen herkesi sevindirsin çarşamba bende gidicem yumurtalıklar gelişiyo mu diye bakalım inşallahCanım evde yaptığım testte ikinci çizgi silikte olsa çıktı ama kan tahlili yaptırmadım inşallah oda pozitif çıkar haber ederim.
adettin düzenliyse internetten yumurtlama testi var oraya son adet tarih çiriyon yumurtlama günün çıkıyor o ay git eczaneye yumurtlama takip testti alcam de evde normal test gibi aynı batın çif çizgi çıktı o gün eşinle ilişkiye kesin tutar allahın izniyle işallah dua et namaz kıl ilişkiyye gi,r ogün gir sadece hiç yataktan kalma yaz bekle bi,de böyle dene
Banada doktorum iğne vermedi ilişki dedi sadece çarşamba günü kontrole gidicem işte eğer kendiliğinden çatlamamışsa o zaman iğne veriyo galibaBu ay ilk defa klomene başladım.doktor ne çatlatma iğnesi verdi ne de yumurtayı kontrol edelim dedi. Hiç birşey.. Sadece ilaç bittikten iki gun ve ertesi gun ilişki dedi. Hormon sonuçlarımın çok iyi olduğunu soyledi. Sizlerin hormon sonuçlarında bi sorun var mıydı? Niye vermedi bu adam bana çatlatma iğnesini?