Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Dr 4 ay kullancaz dedi 2 inci ayimda sukur hamile kaldim sabah ogle aksam ictim klomeni bn
işallh hamileliğin güzel geçer evlatların kucağına alırsın ben de çok istiyorum ikizim olmasını adeet düzensis oluyorum doktor kolmn verdi içmedim hiç kararsıs kaldım kist yapar diye canım daha önce kistm patladı sancılan dım ben de yumurtm çatlıyor sandım oda kistmiş nasıl kulandın canım sen şimdi anlatırmısın yumurt çatlayıncamı ilişki oluyor doktormu bakıyor

Merhaba arkadaşlar bende sizlere duyduğum bir doğal yumurta çoğaltıco kürü paylaşmak istiyorum ''kuru inciri kaynatıp suyunu sabak akşam içmek" bu bilirsiniz bu kürü dr ibrahim saraçoğlu num meşhur kürüdür deneyenleri çoğu hamile kalmış vede doğal bir kür ile yumurtalarınızı çoğalmak istiyorsanız deneyin bence.

Arkadaşlar merhaba bende klomen kullandım 4 tane yumurtam gelişti ve 3 ü de çatladı ve aşılma oldum doktorum bu tedavide genelde tek çocuk diyor ama birden fazla olanda var 10 gün sonra bende öğrencem bakalım hepimiz için hayırlısı..

Maşallah hepside tutabilir aslında neden öyle demiş doktorun bilemedim canım peki doktorun ilişki için tarih verdimi?

merhaba arkadaşlar bu topiğe ilk kez yazıyorum ve bana da cvp verirseniz çok mutlu olurum. ben bu ay klomen kullandım 4 tane yumurtam olmuş şuan adetimin 13. günü lavaboya gittim az önce ve peçeteye kan geldi acaba yumurtalar çatladı mı

hanimlar ben burda yeniyim size bir sorum olacak bir yilik evliyim basindan beri hic korunmadik doktora gittik butun tahlilleri yaptirdik sadece bende yumuta tembelligi vardi doktor glifor ve klomen verdi kullandim 13.gun 2 tane yumurtam olusmustu 22mm ve 23mm ogun ve gunasiri iliski onerdi

3gun ust uste iliski oldu yarin adet gunum cok korkuyorum test yapmaya benim kendi annem ve babam ikiz ve esimde ikiz sansim nedir acaba

Merhaba çok geç gördüm yorumunuzu kusura bakmayın sonuç nedir peki inşallah çoğul gebeliktir :)
Pazartesi günü belli olacak bugün 12.günü ama ben hamilemiyim bilmiyorum ama eğer olursa tek olacakmış gibi geliyor sonucu öğrendiğimde paylaşırım burda...

ay ben de bebiş istiyorum hayırlısı ile sağlıklı hayırlı imanlı kursaklı akıllı uslu bir evlat Yarabbim

Merhaba arkadaşlar bende bu ay klomene başladım umutluydum ama 1 gün gecikmeli olarak adet oldum bugün 3. günüm tekrar klomen içmeye başladım ama adetim kesildi gibi toz pembe akıntı görüyorum sizce bu nedir böyle bişey yaşayan oldumu

ben de doktora gittim sorun çıkmadı eşim de gitti onda da sorun çıkmadı yarın tekrar doktora gideceğim eşinin sonucunu da görelim ona göre klomen vereceğim dedi bakalım klomenle hamiş kalabilir miyim

canlar ben bugün tekrar doktora gittim 11.ay olduğum muayenelerimin sonuclarını ve eşimin sperm sonucunu götürdüm her şey normal sorun yok dedi tek sen de rahim röntgeni eksik dedi ben de klomene başlasak mı hocam dedim tamam başlayalım ama yine olmazsa onu da çektirelim dedi sizlere soruyorum siz klomene başlarken hepiniz rahim rötgeni öektirdiniz mi ille çekilmesi mi lazım çekilmeden de klomen kullanılır değilmi rahim kapalıysa kist yapar diyorlar kist olursa tehlikeli mi oluyor ilaç tedavisiyle yok olmuyor mu lütfen cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…