- 31 Ocak 2015
- 384
- 169
- 34
işallh hamileliğin güzel geçer evlatların kucağına alırsın ben de çok istiyorum ikizim olmasını adeet düzensis oluyorum doktor kolmn verdi içmedim hiç kararsıs kaldım kist yapar diye canım daha önce kistm patladı sancılan dım ben de yumurtm çatlıyor sandımDr 4 ay kullancaz dedi 2 inci ayimda sukur hamile kaldim sabah ogle aksam ictim klomeni bn
işallh hamileliğin güzel geçer evlatların kucağına alırsın ben de çok istiyorum ikizim olmasını adeet düzensis oluyorum doktor kolmn verdi içmedim hiç kararsıs kaldım kist yapar diye canım daha önce kistm patladı sancılan dım ben de yumurtm çatlıyor sandımoda kistmiş nasıl kulandın canım sen şimdi anlatırmısın yumurt çatlayıncamı ilişki oluyor doktormu bakıyor
Maşallah hepside tutabilir aslında neden öyle demiş doktorun bilemedim canım peki doktorun ilişki için tarih verdimi?Arkadaşlar merhaba bende klomen kullandım 4 tane yumurtam gelişti ve 3 ü de çatladı ve aşılma oldum doktorum bu tedavide genelde tek çocuk diyor ama birden fazla olanda var 10 gün sonra bende öğrencem bakalım hepimiz için hayırlısı..
öncelikle merhaba ben yumurtalarım çatladıktan sonra aşılama oldum ve bugün aşılamamın 6.günü...Maşallah hepside tutabilir aslında neden öyle demiş doktorun bilemedim canım peki doktorun ilişki için tarih verdimi?
Merhaba çok geç gördüm yorumunuzu kusura bakmayın sonuç nedir peki inşallah çoğul gebeliktir :)öncelikle merhaba ben yumurtalarım çatladıktan sonra aşılama oldum ve bugün aşılamamın 6.günü...
Pazartesi günü belli olacak bugün 12.günü ama ben hamilemiyim bilmiyorum ama eğer olursa tek olacakmış gibi geliyor sonucu öğrendiğimde paylaşırım burda...Merhaba çok geç gördüm yorumunuzu kusura bakmayın sonuç nedir peki inşallah çoğul gebeliktir :)
senin şansın yüksek işallh tutar ikiz olurlar hiç korkma dua et muhakkak cvp yaz buraya işallh tutmuştur bebiş3gun ust uste iliski oldu yarin adet gunum cok korkuyorum test yapmaya benim kendi annem ve babam ikiz ve esimde ikiz sansim nedir acaba
Merakla bekliyorum gerçekten sonucuPazartesi günü belli olacak bugün 12.günü ama ben hamilemiyim bilmiyorum ama eğer olursa tek olacakmış gibi geliyor sonucu öğrendiğimde paylaşırım burda...
Şimdi sonuçları aldım eve geldim malesef negatif inanın çok üzgünüm ama elden de bir şey gelmiyor hayırlısı diyorum..Merakla bekliyorum gerçekten sonucu
Çok üzüldüm incir kürünü ve tarçın kürünü deneseniz tedaviye devam ederken?Şimdi sonuçları aldım eve geldim malesef negatif inanın çok üzgünüm ama elden de bir şey gelmiyor hayırlısı diyorum..
Bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum bakalım perşembeye randevu aldım beni neler bekliyor bilmiyorum hayırlısı hepimiz için..Çok üzüldüm incir kürünü ve tarçın kürünü deneseniz tedaviye devam ederken?