Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Canım bende başlamadan önce röntgen çektirmiştim canım

canım ağrılı mı senin doktorun ille de çekilmesi gerek dedi mi röntgen çektirmeden klomene başlayan yok mu
Bilmiyorum canım doktorum önce filmini çektir bakalım ne var ne yok dedi çektirdim çok şükür temiz çıktı ama inanırmısın ben uzandım böyle bekliyorum aklım çıkıyo korkudan ordaki bayan kalkabilirsiniz dedi neden dedim bitti dedi hiccc anlamadım bazıları adet sancısı gibi diyolar ama inanırmısın hiç anlamıyosun 2 dk sürüyo

bilmiyorum canım ben utrasona girdim sinir aldı patolojiye yolladı utrasondaki kadın canımı acıttı tiksindim resmen yani

bilmiyorum canım ben utrasona girdim sinir aldı patolojiye yolladı utrasondaki kadın canımı acıttı tiksindim resmen yani
Bana doktorum hastanede çektirme hastanedekiler canını yakıyo dedi özelde çektir dedi hatta yerini de doktorum söylemişti benim çektirdiğim yer fındıkzade de canım tavsiye ederim çook

Bana doktorum hastanede çektirme hastanedekiler canını yakıyo dedi özelde çektir dedi hatta yerini de doktorum söylemişti benim çektirdiğim yer fındıkzade de canım tavsiye ederim çook
ben ankaradayım canım fiyatı kaçtı birkaç arkadaş 300-400 tl dediler

Merhaba bayanlar ben bugun doktora gittim 5 gun klomen kullanmistim coklu yumurta gelisimi gorunuyo dedi 2 gun sonra tekrar gidicem kafam karisti valla ikiz hep istiyodum fakat dorduz vs olma ihtimalide ololabiliyormu birde acaba olivasyon testi alsam mi 2 gunde bir iliski derse coklu gebeligi engellemek icin bir sefer mi olsa bu seferde dollenmezse yumurtalar bosa gidecek rezervim azmis zaten napcam ya bi fikir verin

bende klomen ve otrivelle iğne kullanarak hamile kalanlardanım. iğne yapıldığı zaman döllenmeye uygun 3 yumurtam vardı. pazartesi doktora gidicem bakalım kaçtaneler cevap yazarım...

bende klomen ve otrivelle iğne kullanarak hamile kalanlardanım. iğne yapıldığı zaman döllenmeye uygun 3 yumurtam vardı. pazartesi doktora gidicem bakalım kaçtaneler cevap yazarım...
ilk ay mı hamile kaldın canım klomenle

meraba kızlar.. ben ilk kez basladm tedaviye 4 mayıs aksamı basladım klomen kullanmaya 5 gun sabah aksam. dr 3 yumurtan olmus gayette iyi dedi 12 mayıs çatlatma iğnesi oldum gobekten o gece ve ertesi gece ilişki dedi. cogu kiside kasklarda agrı falan oluyomus ama bende hic bisey yok. ni hafta var adet olmama.. cok korkuyorum sizce normal mi yoksa bu ay için hic heveslenmim mi.. zaten hic umudum yok.

Arkadaşlar bir sorum olacak..benim bu ay iki yumurtam oluştu biri 18mm digeri 20mm..çatlatma iğnesi vuruldum..igneden sonra 15. günüm ..testte cıkarmı??? birde ikizlere hamile kalma şansım olabilirmi??? yaa cok heycanlıyımmmmmm

Çıkar canım bence yapabilirsin

arkadaşlar ben pazartesi doktora gideceğim şimdi yumurtaların büyüklüklerine nasıl bakacak doktor utrasonla değil mi benim doktorum erkek ilk kez gideceğimden bir arkadaşım alttan muayene dedim

arkadaşlar ben pazartesi doktora gideceğim şimdi yumurtaların büyüklüklerine nasıl bakacak doktor utrasonla değil mi benim doktorum erkek ilk kez gideceğimden bir arkadaşım alttan muayene dedim
Alttan muayne ediyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…