Canım bende başlamadan önce röntgen çektirmiştim canımcanlar ben bugün tekrar doktora gittim 11.ay olduğum muayenelerimin sonuclarını ve eşimin sperm sonucunu götürdüm her şey normal sorun yok dedi tek sen de rahim röntgeni eksik dedi ben de klomene başlasak mı hocam dedim tamam başlayalım ama yine olmazsa onu da çektirelim dedi sizlere soruyorum siz klomene başlarken hepiniz rahim rötgeni öektirdiniz mi ille çekilmesi mi lazım çekilmeden de klomen kullanılır değilmi rahim kapalıysa kist yapar diyorlar kist olursa tehlikeli mi oluyor ilaç tedavisiyle yok olmuyor mu lütfen cevap
canım ağrılı mı senin doktorun ille de çekilmesi gerek dedi mi röntgen çektirmeden klomene başlayan yok muCanım bende başlamadan önce röntgen çektirmiştim canım
Bilmiyorum canım doktorum önce filmini çektir bakalım ne var ne yok dedi çektirdim çok şükür temiz çıktı ama inanırmısın ben uzandım böyle bekliyorum aklım çıkıyo korkudan ordaki bayan kalkabilirsiniz dedi neden dedim bitti dedi hiccc anlamadım bazıları adet sancısı gibi diyolar ama inanırmısın hiç anlamıyosun 2 dk sürüyocanım ağrılı mı senin doktorun ille de çekilmesi gerek dedi mi röntgen çektirmeden klomene başlayan yok mu
bilmiyorum canım ben utrasona girdim sinir aldı patolojiye yolladı utrasondaki kadın canımı acıttı tiksindim resmen yaniBilmiyorum canım doktorum önce filmini çektir bakalım ne var ne yok dedi çektirdim çok şükür temiz çıktı ama inanırmısın ben uzandım böyle bekliyorum aklım çıkıyo korkudan ordaki bayan kalkabilirsiniz dedi neden dedim bitti dedi hiccc anlamadım bazıları adet sancısı gibi diyolar ama inanırmısın hiç anlamıyosun 2 dk sürüyo
Bana doktorum hastanede çektirme hastanedekiler canını yakıyo dedi özelde çektir dedi hatta yerini de doktorum söylemişti benim çektirdiğim yer fındıkzade de canım tavsiye ederim çookbilmiyorum canım ben utrasona girdim sinir aldı patolojiye yolladı utrasondaki kadın canımı acıttı tiksindim resmen yani
ben ankaradayım canım fiyatı kaçtı birkaç arkadaş 300-400 tl dedilerBana doktorum hastanede çektirme hastanedekiler canını yakıyo dedi özelde çektir dedi hatta yerini de doktorum söylemişti benim çektirdiğim yer fındıkzade de canım tavsiye ederim çook
ilk ay mı hamile kaldın canım klomenlebende klomen ve otrivelle iğne kullanarak hamile kalanlardanım. iğne yapıldığı zaman döllenmeye uygun 3 yumurtam vardı. pazartesi doktora gidicem bakalım kaçtaneler cevap yazarım...
Evet canim ilk tedavi ayimda hamile kaldim. 5haftalikken bakildiginda tek kese gorulmustu. Dun doktora gittigimde 6 haftalik ikiz hamile oldugumu ogrendim.ilk ay mı hamile kaldın canım klomenle
Çıkar canım bence yapabilirsinArkadaşlar bir sorum olacak..benim bu ay iki yumurtam oluştu biri 18mm digeri 20mm..çatlatma iğnesi vuruldum..igneden sonra 15. günüm ..testte cıkarmı??? birde ikizlere hamile kalma şansım olabilirmi??? yaa cok heycanlıyımmmmmm
Rica ederim canım sonucu yazarsın buraya merak ettimtşk ederim cnm cok saol:)
Rica ederim canım sonucu yazarsın buraya merak ettim
Alttan muayne ediyo canımarkadaşlar ben pazartesi doktora gideceğim şimdi yumurtaların büyüklüklerine nasıl bakacak doktor utrasonla değil mi benim doktorum erkek ilk kez gideceğimden bir arkadaşım alttan muayene dedim