Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Canım merhaba yurmurtan kendıliğinden catlamıyorsa evet zararı var. Doktora takıbe gittiğinde catlatma iğnesi iste. Gerci cıkolata kıstıni klomen etkilet mi bilmiyorum ama birkaç yurmurtan olusur ve catlamazsa kiste döner. Cıkolata kıstı kadınlarda cok gorunen bişey. Kendılıgınden kaybolmazsa dığumda alıyolarmıs.

Canım ınsallah pozıtıfı görürsün. Ben de klomenle hep tek yumurta oldu nıye bılmıyorum keske ıkı olsaydı da sansım artsaydı. Bu ay kullanmadım ara berdım. Bu ay kullancam gene.

Bu ikiz işi neye göre oluyor bılmıyorum klomenle olacak iş gibi de değil sanki...

Ahh cnm kendiligindende pek kaybolan bisey degil zaten bir anda cikti anlamadm bile...Bu arada igne oldum cnm ona ragmen catlamams dr yine bu ayda vercek igne ...Bise soracm simdi bu klomeni ilk gunde 2 kullandm 1 yumurta olusmustu benim normaldede bir yumurtam olusuyodu ne faydasi var yani anlamadm

Büyütüyordur kuzum. Reglin baslar baslamaz mı basladın ? Tabii reglinin ilk günü de yumurtalar baslıyo sanırım buyumeye. Kac gunde bır oluyosun ? İstersen dr değiştir? Valla benım de öyle bir yumurta zaten olusuyodu kullandım gene 1 :) bızde bı yumukluk var sanırsam.

Cnm ben normalde29-33 gunde bir oluyorum ama bu ay catlamas yumurtayi eritmek icin d.kontrol verdi onu kullanirken lekelenmem oldu yarim biraktim ve yine adet oldum yani 15 gun arayla gittim dra yine klomen basladk adetin 3. Gunu ....Anlayacagn vucut dengem alt ust bi d.kontrol biklomen bi d.kontrol. yine klomen...Sende sorun ne hangi tedavilerden oldun? ..bu arada bu ayda olmazsa bursada infertilite bolumu olan ozel bi hastaneye gitcm

Ben de bır sorun olmayıp hamıle kalamayanlardanım ınan benım kı daha b*k. Tıp care olamıyor bana :) tüpçü olcak sonum sanırım. Bı de esıme test yaptırıcam belki ondan olmuyor... Rahim filmi için iyi diyorlar bu arada yaptırıp ertesi ay hammilr kalan cokmus. Kacıncı gunler calısıyordunuz ? 12-14-16-18-20 cok onemli sanırım. Ben hep 14 te bırakıyorum bide yanı regliden sonra baslayınca 14. Gunden sonra bı bıkkınlık gelıyor :) 28 gunde 1 oluyorum ben. Ve sanırım esımın soermleri de öle 3 gun falan yasamıyo :)

işallh yolunda gidiyordur sonuç ne zaman belli olacak canımm

Canım ınsallah pozıtıfı görürsün. Ben de klomenle hep tek yumurta oldu nıye bılmıyorum keske ıkı olsaydı da sansım artsaydı. Bu ay kullanmadım ara berdım. Bu ay kullancam gene.
canım iki üç hiç farketmiyo sanırım dün akşam malsef hiç istemediğim şekilde sonuçlandı öyle üzgünüm ki umutlar öteki aya artık

canım iki üç hiç farketmiyo sanırım dün akşam malsef hiç istemediğim şekilde sonuçlandı öyle üzgünüm ki umutlar öteki aya artık
üzülme internette çocuk olması için dua var namaz kıl duayı oku hz Muhammet pegmberimz hadisin de bir kişi çocuk isterse şu duayı okusun demiş bak internetten rabbim den iste

Oy dillerini yesi senin kocan diim ne dim :)
Vallahami ikiz oldu oy allah darisi hepimize bende ikiz hastasiyim klomen 3m ayim olacak ovitrelle vurdurdum 2 de bisey tutmadi 3 yu bekliyorum yari adetimin 3 gunu yarin dr klomen verecek allahin izniyle senin dogum bana bulassinda 3 de tutsuz ikizlerim dunyanin en mutlu insani ben olurum heralde.esim ailem ucar mutluluktan ya

Canim ayni sorunu yasiyoruz yasin okuycaz 41 tane gel sende katil bize gerkeze okuyacak yasinimiz var sende gel ozelden yazarsan baslariz

Arkadaslar bnde klomen ovitrelle kullandim ve pko vardi. 2. Ayinda hamile kaldim ve ucuz :)) dua edin ve sabredin. Allah buyuk dogru zamni biliyo ve o zamn veriyo suan 9 haftalik hamileyim . Cok agrilarim oluyo bnim icin de dua edin

Arkadaslar bnde klomen ovitrelle kullandim ve pko vardi. 2. Ayinda hamile kaldim ve ucuz :)) dua edin ve sabredin. Allah buyuk dogru zamni biliyo ve o zamn veriyo suan 9 haftalik hamileyim . Cok agrilarim oluyo bnim icin de dua edin
ben dua ederim canım nasıl kulandın klomeni canım bıraktık tan sonramı hamile kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…