Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

bence doktora gitmekten çekinme ama evde denemek istersen ben nasıl kullandığımı anlatayhım doktorum adetinin ilk günü kullanmaya başla dedi bi sabah b akşam kullanıyosun beş günde bitiyo zaten sonra adetinin 11. günü ilişkiye giriyosun bir gün arayla olması çok önemli hergün olmasın o zman sper hızı ve kalitesi düşüyo bir hafta böyle devam edin nasipse olur :) ben adetimin ilk günü kullandım 12.günü doktora gittim iki yumurtam oluşmuştu ama klomenden önce hç oluşmuyodu yumurta tembelliği vardıbende neyse klomenden sonra şimdi ikizlerimi bekliyorum çok şükür :)

bende adetimin 15.günü gittim doktora biri sağda biri solda iki yumurta oluştuğunu söyledi ve bundan sonra 10 gün boyunca birgün arayla ilişki önerdi ikiz olma olasılığı varmıdır sence?

bende adetimin 15.günü gittim doktora biri sağda biri solda iki yumurta oluştuğunu söyledi ve bundan sonra 10 gün boyunca birgün arayla ilişki önerdi ikiz olma olasılığı varmıdır sence?

banada öyle demişti doktor iki yumurta oluşmuştu şimdi 5 aylık ikizlere hamleyim ve bi oğlum bi kızım olacak inş. :)

banada öyle demişti doktor iki yumurta oluşmuştu şimdi 5 aylık ikizlere hamleyim ve bi oğlum bi kızım olacak inş. :)

AY Allahım benimde ikiz olma olasılığı var o zaman ay gerçekten çok heyecanlandım şimdi inşallah olur bu ay nasıl gelecek beklenen tarih şimdi neyse teşekkürler canım inşallah sende bebeklerini vaktinde yerinde sağlıcakla alırsın kucağına... Amin.

arkadaslar klomen kullandım hap olarak ilk ay ikiz bebeğe hamile kaldım.bendeki belirtileri şunlardı öncelikle ikinci haftada belirtiler çıkmaya başlıyor gögüsler herzamankından daha dolgun ve sert oluyor ıkıncı olarak aniden oturur pozisyondan kalkarken kasıklarıma ani kramp saplanır gibi olur gecerdi.üçüncü dikkat ettğim şey biraz saçma gelebilir ve iğrenebilirsiniz ama (baskasından da duymuştum) idrarın kokusu değişiyor ve içinde çokhafif yağlı birşeyler yüzüyor gibi oluyor.ağızda demir tadı hissediyorsunuz. ve hamile kalmak isteyenler e şöyle birşey söyleyeyim adetinizin 14.gününden 21.gününe kadar günaşırı yatın yumurtlama dönemi bu tarihler.ben buşekil uyguladım çok şüküür bir kız bir erkek evladım oldu.ayın 29nda 1 yaşına girecekler.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.bebişlerinizi kısa zamanda kucağınıza alırsınız.hayırlı günler.umarım yardımcı olmuşumdur.

Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.Tabii ki Allahın işine karışılmaz ama;benim 15 aylık bir kızım var ve 19 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33.3. bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim Allahtan bir mani olmazsa.Erkek düşkünü olduğumdan değil de çeşitlilik bakımından 1 de erkek çocuğum olsa fena olmaz diye istiyorum açıkçası.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba?Fikirlerinizi merakla bekliyorum.

merhab Allah çocuklarınıza ailenize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.benimde 5 yaşında bi kızım var iğne vurularak hamile kalmıştım ona aradan 5 sene geçti şuanda çocuk yapmak istiyoruz 3 gün önce övitrelle iğne vuruldum adet döneminde klomen kullandım. bu aralar ikkiz üçüz olayını çok duyuyorum bbu ilaç ikiz yada üçüz e mi sebep oluyormuş ki ?? hamile kalırsam bende erkek diliyorum Allah tan bir kızım var birde oğum olsun istiyorum sağlıkla birlikte inşallah. herşey Allah ın elinde dileyelim ki versin bol dua edelim inşallah :)

günde 3 klomen kullandım 3 tane yumurta gelişmişti.çatlatma iğnesi oldum ve iki yumurta döllendi.yalnız birisi diğerine göre çok küçüktü 9 haftalıkken kalp atımı durdu.şimdi bir kızım var.

5 senenin ardindan kendiliginden hamile kaldim ve bir kizim oldu.4,5 aylik su anda.kizim yasina basinca klomen kullanmak istiyorum.doktorum vermek istemedi.ikiz riskli olur napacaksin felan dedi.ben kendim alip kullansam nasil kullanmam gerekiyor.sezeryan oldugu icin ikiz olsun istiyorum.bi de yumurtalarin catlamama ihtimali var mi.riskli bi durum olur mu?? Normalde catlama problemim yok bildigim kadari ile.

Bence doktordan gizli kullanmayın öyle hariçten kullanılacak şeyler değil bunlar bence doktor kontrolündeki tedaviler sonuçta öyle olsa herkes kafasına göre alır kullanır

Bende ikiz bebek istiyorum bu klomen nasil oluyor aciklar misiniz ve yurt disindayim burda olurmu acaba lutfen cvp verirseniz sevinirim kizlar:KK16:

bende bir yıl uğrastıktan sonra klomenle hamile kaldım polikistik over var bende ilaç kullanmadan asla adet olmuyorum yani yumurtam doğal yolla gelişip çatlamıyor.o yüzden klomen kullanık hatta iğne de kullandım ama bir sene olmadı bebeğim en son ramazanda rahim filmi çrktirdim,doktor demişti filmden sonra hamile kalan cok oluyo diye hakikaten sonraki ilk deneme de yine ilaçla tabi hamile kaldım 2 tane yumurtam vardı 3 tane bebeğim var şu an 20. haftamdayım 3 tane oğluşum olacak Allah nasip ederse,ben de ikiz çok istiyodum Rabbim üçüz nasip etti,arkadaşlar kendi kendinize evde kullanmayın bu ilaç sonucta doktora gidin o zaten gerekiyorsa veriyor herkese

Bende klomenle 2. Ayimda hamile kaldim günde bir tane 5 gün kullandim bugün doktora gittim 6 haftalik iki tane kese gördük Rabbim inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi ...

kızlarrrrrrrrrrrr ben geldim yeni geldim aranıza bende klomenciyim bu ay ilk kez kullanıyorum bugün 2.günüm ama ne hsg ne bişey hiç bişey kullanmadım daha pko luyum 4 yıldır çocuğum olmuyo bide şişkoyum 168 boy 98 kilo bilmem anlatabildim mi günde 2 klomen alıorum çarşamba doktora gidicem yumurtalara bakıcak ama aşılama yapacakmış iğne filan demedi ne olacak bilmiyorum.sürecide bilmiyorum ben razıyım şu an ikiz üçüz ama fazlasına dayanamam kafama huni takar gezerim galiba ama başka bi doktor çoğul gebelik riskim olduğunu çünkü çok yumurtam olduğunu aşılama yaptırmammı söylemişti bu dr.da o saçmalamış diyo kafam karışık dur bakalım kaç yumurta büyüycek süreç nasıl olcak yazarım size anlattığım gibi bir durum yaşayan varsa o da anlatsın bana lütfennnnnnnnnn:KK53:

meraba bana da doktor bu ay hiç muayene etmeden direk klomene başlattı ve günde 3 tane 5 gün boyunca içmemi söyledi . inşllah allh isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ptesi. yumurta takibi için gitcem umarım bişeyler oluşmuş ve çatlarlar..
benimde rahim flimi çektirmeden verdi bende salı günü gidecem inşallah olumlu sonuçlar alırız

bende klomen kullandım ve üç gün önce catlama ignesi yaptırdım. üç yumurtam vardı bugun kontrole gttigimde ikisi catlamiş biride catlamak üzere dedi doktorum. ALLAH isteyen herkeze saglıklı sıhhatlı hayırlı ikiz bebekler nasıp eder inş... çokkk istiyorum yhaaa :)))

Bişiler sormak istiyorum lütfen cevaplayan olursa sevinirm yaaa benim ilk hamileliğimde bebeğimde kordon dolanması olamasından 37. Haftamda sezeryan doğum yaptım fakat bebeğim 3 gün hayata tutunabildi sonra 2. Bebeğimi kucağıma aldım fakat 2 kere sezeryan oldum 3 ten fazla sezeryan önermiyorlar fakat ben çok çocuk istiyorum bu klomeni kullanarak ikiz çocugum olur mu dr a gitsem böle anlatsam klomen verir mi yoksa kendim alıp kullansam olur mu bu şekilde klomen kullanıpta ikizi olmuş olan varmı lütfeeeeeeeeeeen cevap yaaa

Kaç kez düşük , milletin bir milyon sorusu, tüm çevrem gebe yaşıtlarım 2.3. Çocuklarını seviyor . Eşim yeğenlerını kucakladığında kahroluyorum.allahım benım neden kollarım boş , ben sana ne yaptım...

X