- 8 Haziran 2009
- 76
- 0
- 41
selam arkadaşlar önümüzdeki pazartesiden itibaren inş. aranızdayımtoparlandım iyiyim şükürler olsun epey badire atlattım. ofaman çok tşk ederim iyi dileklerin için. Ayrıca defhne özelime msj atmışsın cnm sanada tşk ederim. merveciğim sende iyisindir inş. adetim zamanında oldu şükür pazartesi dr kontrolüm var bakalım ne dicek ameliyat cd sini izleyecek sanırım hormon tahlilide ister nasıl bir yol izleneceği belli olacak artık
merhaba arkadaslar bende bu ay ılk defa klomen ıctım ...ılk bebek ıcın ugrasıyoruz bız daha ...
sonra doktorum cok sayıda yumurtamın fazla gelıstıgını soyledı ve catlatma ıgnesı yapmadı rısklı olur dıye sanırım cogul gebelık yuzunden yapmadı kendı halıne bırakalım dedı...
yarın beklenmeyen gunum ama adet belırtılerım basladı gıbı bıde bu sabah test yaptım negatıftı hayırlısı bakalım hepımız ıcın
heozz topiğine bende katıldım canım....) bende bu ay klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. bir haftaya sonuç belli olacak
heoz canım nasılsın topiğne girmiyomusun
sana güzel haberlerim var call beni arayacağını söyledi aramadın sen neler ypıyosun
duydum güzel haberlerini canım, çok sevindim
Gözün aydın, rabbim kucağına almayı nasip etsin
heoz canım nasılsın topiğne girmiyomusun
sana güzel haberlerim var call beni arayacağını söyledi aramadın sen neler ypıyosun