Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

selam arkadaşlar önümüzdeki pazartesiden itibaren inş. aranızdayımtoparlandım iyiyim şükürler olsun epey badire atlattım. ofaman çok tşk ederim iyi dileklerin için. Ayrıca defhne özelime msj atmışsın cnm sanada tşk ederim. merveciğim sende iyisindir inş. adetim zamanında oldu şükür pazartesi dr kontrolüm var bakalım ne dicek ameliyat cd sini izleyecek sanırım hormon tahlilide ister nasıl bir yol izleneceği belli olacak artık

tekrar geçmiş olsun canımmm en kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz

selam kızlar nasılsınız
ben aslında topişe giriyor ama yazamıyorum yazılanda yok aslında nedne yazmıyosunuz klomen kullanan çok biliyorum bence bildiklerinini yaşadıkalrınızı iletirseniz diğerlerine yol göstermiş olursunuz
ben bu ay regli olmayı bekliyorum bakalım ama sanmam bişey yoktur

Günaydın herkese
Defhne sağol güzel dileklerin için. Demek oğlun olacak minik erkeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim

mrb gebe kaldınmı yani klomen işe yaradımı şuanda bende kullanıyorumda lütfen bi cvp yazarmısın

ben klomenle hamile kaldım kızlar bekleyen herkezede nasip olsun inş bu arada 22 haftalık hamileyim oğlum olacağını zannediyordum son anda bi değişiklik oldu kızımız oluyo iki kız annesi oluyorum yani şükür herkeze slmlr....:nazar

Heozcum çok geçmiş olsun inşallah artık hiç bir sağlık problemi olmaz,ilaç kullanmak bile ağır geliyor bana artık,ameliyat işi daha da zor tabi,inşallah sağlığımız hiç eksilmesin.

heozz topiğine bende katıldım canım....) bende bu ay klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. bir haftaya sonuç belli olacak

heozz topiğine bende katıldım canım....) bende bu ay klomen kullandım ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. bir haftaya sonuç belli olacak

slm arkadaşlar. Nergis inş. sen başarırsın ben 5 kez kullandım ama olmadı. Kısmet işi. julia sağol cnm seninle görüşemez olduk ama ameliyattan sonra hastane enfeksiyonu geçirdim ve 39 derece ateşle 6 gün daha hastanede yattım. aynı zamanda ateşten dolayı iç kanamada başladı hemoglabin 8 e düştü. baya sıkıntı yaşadım. En son 2 ay önce bir doç. a gittim ve hidrosalpenks olduğumu öğrendim yani enfeksiyondan tüp tıkanmış ve sıvı birikmiş işlevi bozulmuş. Bu şekilde tüp bebek bile yaptıramayacağımı tüpümü aldırmam gerektiğini söyledi. Bende bıraktım şimdilik dra gitmeyi. Geçtiğimizi ay çift çizgiyi silikte olsa gördüm ama kanama başladı aynı gün bu biriken sıvı zaten döllenme olsa bile öldürüp atıyormuş. Hayırlısı diyip sabır göstetrmeye çalışıyorum kendimce

HEozcum içinin sindiği bir doktora gidip bu durumu düzelttir bence,sağlığın için söylüorum tabiki ,sabır gerekli o öncelikli zaten ama tedbirimizi de almamız lazım,sen sağlığın açısından değerlendir ve sıvı birikmesini de hallettir,çoook geçmiş olsun bu kadar engel geçtin bu da geçecek inşallah

selam kızlar nasılsınız ben tüpğ bebek tedavisine başladım inl hakkımda hayırlısı olur sevgiler
heozcum sevgiler

Meraba arkadaşlar ben ilk ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile şu an 11+6 üçüzlerime hamileyim...ALLAHIM dileyen ve isteyen herkese hayırlısı ile bir an önce nasip eder inşallah...

heoz canım nasılsın topiğne girmiyomusun
sana güzel haberlerim var call beni arayacağını söyledi aramadın sen neler ypıyosun

heoz canım nasılsın topiğne girmiyomusun
sana güzel haberlerim var call beni arayacağını söyledi aramadın sen neler ypıyosun

slm cnm tebrik ederim çok sevindim. Call müsait olmadığını söylemişti. bende aramak istemedim. Sen anlat bakalım neler yaşadın neler hissettin şöyle uzun uzadıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…