Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Günaydın hepinize hayırlı cumalar...

valla sağolasın bebişim. Ameliyatı bir tarafım olma deyip duruyor bakalım o güne kadar kararım ne olacak psikolojim bozuldu sanırım bu aralar
heoz şimdiden geçmiş olsun ve allah acil şifalar versin innnşallahhh..rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün

sağol cnm inş. rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için sen nasılsın bu arada?

arkadaşlar merhabe bende 27 yaşında 1 çocuk annesiyim.benimde en büyük hayalim ikiz annesi olmak
ne yapıcam nereye gidicem bilmiyorum.istanbul avrupa yakasında bildiğiniz bi doktor bi hastane varsa lütfen paylaşın.bende bu mutluluğu tatmak istiyorum.şimdiden teşekkürler

Hiçbir sorun yoksa hamile kalmakla ilgili bilmiyorum verirlermi ama klomen kullanınca birden fazla yumurta oluşuyor ikiz olma durumu oluyor yani
hakkında hayırlısını dile bence ikiz diye diretme sağlıklı olsun tek olsun
ne zamandan beri ikinciyi düşünüyorsun?

heozum geldim topigine bakıp gidicem valla

öncelikle gecmiş olsun canım Allah acil şifa versin canım ve operasyonunda güzel gecsin ve en kısa zamanda hayrlıs ile gebişlenirsin inşallah :)

ek = bende ikiz istiyom hatta 3cüz
prolaktin ilacına devam ediyorum maaaleseffff.. reglim ile gidin bi kan verecem bakam degerim ne olmuş bir de hormon ilacının bana getirileri kötü oldugu için ( sürekli bir kanser riski ile burun burunayım ) bir iki kontr. ve parça alma durumum var. onları da cözüp temiz raporlarını alayıp aşılama veya klomen+ catlatma ignesi + gün aşırı ilişki muhabbetini denemek istedigimi sölücem doktorcuguma..
büyük ihtimalle hayır diyecek ama olsun ben sorayım bi

tekrar gecmiş olsun öptümm canım
herkese hayırlısı ile, saglıkla, güzellikler içinde mihteşem gebişlikler diliyorum

seni gördüğüme sevindim cnm. Artık kimse gelmiyor topiğe napalım biz bize takılırız. çok bekledik be kavrukcuğum inş. benim ameliyatım çözüm olur. sana kırk kere dedim kür yap diye ot çay yapamam dedin inş. seninde değerlerin düşer ikiz ikiz doğurur koyarız

selam kızlar nasılsınız topişe çok uğrayamıyorum malum iş yoğunluğu merakta ettim sizleri klomenciler nerdesiniz kullanan çok eminim .ben son hormon hakkımı kullandım ama maalesef olmadı artıkta kullanmam kismet derim yapacak bişey yok eğer 5 yumurtayla gün aşırı ilişki çatlama iğnesi olmuyosa vardır bir bildiği diyorum tevekkül ettim kısaca nasip gelecek varsa ben burdayım .
allah isteyen herhese versin rabbim kucakalrı boş bırakmasın bizde bıraktım bakalım yaza kadar olursa olur olmazsa ve biz hala aynı şekilde istiyorsak maddi durumda el veriirse tüp deneriz ama oda kismet işi olacaksa olur sebeb olur diyoruz .
çok ta stres yaptığıma karar verdim aslında biliyordum yaptığımı ama atamıyordum galiba biraz oluruna bıraktık yani duygun yazdıklarım gibi lafta değil sizede tavsiye ederim çok zor biliyorum ama öle olmak lazım hayat akıp gidiyor.biz ikinci bebeği düşünmeye başlayalı 2 yıl oldu gebelikler yaşadım bu arada ama olmadı işte kismet işi burda.oysa kızımdan sonra nasılda korunma yöntemi aramıştık oda boşa imş
yazdım uzunda oldu ama uzun zamandır yazmadığım için hakkım var sanırım :) hepinize sevgiler
heozcum inş kısa zamnda ayağa kalkar ve sağlıkla hamile kalırsın canım çokçok geçmiş olsun kalbimdesin bilesin

Günaydın herkese ameliyat kararı kesinleşti yetişirse bu cuma ameliyat oluyorum kist+endo dan herşeyin hayırlısı
zaten artık tek başıma yazar oldum topiğe

canım selamlar bende eylül 2009 yılında çikolata kisti ameliyat oldum son 4-5 aydır korunmuyorum hamile kalamadım bugun klomene başladım bu arada acayip tırsarım bu dr konularından birde kafamda sürekli bu cocuk konusunu duşunuyorum herkes bişey yok mu yok mu diye sıkıştırıyo neyse boşver beni ameliyattan korkma sakın ben açık ameliyat oldum hiç bir şekilde kasma kendini diyeceksin ki nasıl kasmayayım? ben ne yaptım biliyomusun kastım kastım kendimi en sonunda hastaneye geldim baktım kaçıs yok kendimi bıraktım olayın seyrine ve ameliyat başarılı geçti hiç bir problem olmadı eminim senin ameliyatında iyi geçecek rabbim yardımcın olsun

Günaydın kızlar birazdan heoz ameliyata giriyor..
Rabbim bu mübarek günde yardımcısı olsun, hiçbi sıkıntısı kalmasın.
Dualarımızı eksik etmeyelim...

canım çok geçmiş olsunn çok üzüldüm, bebeği boşver şimdi
önemli olan senin sağlığın, inş biran önce kurtulursun...

Son düzenleme:

canım allah önce şifa versin bebeğin yine olur dertlenme hayırlısını iste eşin yanında ise ne mutlu sanda sağlıklı mutlu ve bebekli günler

AAA canım çok üzüldüm ya neden oldu bu kistler? çoook geçmiş olsun Verende Rabbim Alanda umudunu kaybetme tatlım innşallah hayırlısı olsun hakkında..

merhaba ben yeni katıldım aranıza çok geçimiş olsun arkadaşım işallah güzel haberlerini alıcaz eminim buna

selam bebesiz canım regli günüm yaklaştı az kaldı ama regli olurum gibi yan i olacak gibi hissediyorum kendimi.

heoz hakkında bilgi vereyim size ameliyat başarılı geçmiş. tüplerle ilgili sıkıntı çıkmış detayları heoz anlatır tüp bebeğe karar vermişler herhalde yakında yazmaya başlar topişine.
tüp bebeklede ikizine kavuşur gibi geliyoo canım arkadaşım.
darısı isteyen herkesin başına sevgiler

iyi geceler klomen topiği...sahibin şuan hastanede yatıyor..
ameliyat sırasında hastane enfeksiyonu kapmış
durumu pek iyi değil şuan, antibiyotikler alıyor, kontrol altında..
ama iyileşicek, yenecek o enfeksiyonları, yakında aramıza dönecek.
ve kaldığımız yerden devam edicez...

benim hiç bir sorunum yok sadece ikiz olsun istiyorum diğeri.elbette sağlıklı olması en önemli ama fenamı olurdu benimde ikizleri olsa yaa...yeni yeni başladım ikinciyi düşünmeyi oğlum artık 2 yaşını doldurdu arayı açmak istemiyorum doğrusu.

selam topik ben regli olmadım henüz
heozcum canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı olarak aramızda olacaksın
çok kötü hastaydım 4 gün soluksuz yattım hayal gibi şuan iyiym

mervecim test yaptınmı hamilemisin yoksaa inşallah hamilesindir yarın test yap sonucu bize söyle

canım değilim regli oldum bugün sabah ama üzülmedim yaaa eskisi gibi yıkılmıyorum buna bile alıştım galiba.

sen nasılsın keyfin nasıl .

umudumu kaybetmedim tüp normal artık galiba ne zman olursa bakacağım

bebeksiz canım inş en kısa zamanda bi şekilde evlatdın olur seninde
haklısın ikinci bu kadar zor oalcağını düşünseydim hiç durmaz hemen doğururdum ama işte başa gelmeyince anlamıyosun takıncada olmuyomuş farkında olmadan geçen günleri düşününce garipsiyorum ama biliyorum ki olacak.
çöpe atılan bebği duydum allahım vardır bir bildiğin diyorum isteyen herkese versin rabbim çok büyük.

topişimizin sahibesi nasıl acaba acil şifalar inş en kısa zamnda onuda buralarda görürüz.
gelecek olanın zamanı var ben ne kadar acele etsemde ne zmana gelecekse o zaman olacak.
inş çok bekletmez ben istiyorum allahım verecek buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…