valla sağolasın bebişim. Ameliyatı bir tarafım olma deyip duruyor bakalım o güne kadar kararım ne olacak psikolojim bozuldu sanırım bu aralarcanım ben seni yanlız bırakırmıyım ya, heryerden yetişirim sana.
ameliyatın çok başarılı geçecek ve tertemiz olcak, eminim.
ve sonrasında aşılama sonucu gebe kalcan canım..
Allah yardımcın olsun hiç üzülme, her zaman yanındayım
heoz şimdiden geçmiş olsun ve allah acil şifalar versin innnşallahhh..rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün
arkadaşlar merhabe bende 27 yaşında 1 çocuk annesiyim.benimde en büyük hayalim ikiz annesi olmak
ne yapıcam nereye gidicem bilmiyorum.istanbul avrupa yakasında bildiğiniz bi doktor bi hastane varsa lütfen paylaşın.bende bu mutluluğu tatmak istiyorum.şimdiden teşekkürler
heozum geldim topigine bakıp gidicem valla
öncelikle gecmiş olsun canım Allah acil şifa versin canım ve operasyonunda güzel gecsin ve en kısa zamanda hayrlıs ile gebişlenirsin inşallah :)
ek = bende ikiz istiyomhatta 3cüz
prolaktin ilacına devam ediyorum maaaleseffff.. reglim ile gidin bi kan verecem bakam degerim ne olmuşbir de hormon ilacının bana getirileri kötü oldugu için ( sürekli bir kanser riski ile burun burunayım ) bir iki kontr. ve parça alma durumum var. onları da cözüp temiz raporlarını alayıp aşılama veya klomen+ catlatma ignesi + gün aşırı ilişki muhabbetini denemek istedigimi sölücem doktorcuguma..
büyük ihtimalle hayır diyecekama olsun ben sorayım bi
tekrar gecmiş olsun öptümm canım
herkese hayırlısı ile, saglıkla, güzellikler içinde mihteşem gebişlikler diliyorum
Günaydın herkese ameliyat kararı kesinleşti yetişirse bu cuma ameliyat oluyorum kist+endo dan herşeyin hayırlısı
zaten artık tek başıma yazar oldum topiğe
merhaba arkadaşlar.sağ yumurtalığımdaki kist kötü huylu çıktı(kanser yani)ve alınacak radyoterapi olucam,dahada geçmezse kemoterapi..bebek isteğim falan herşey hayal,yalan yani.psikolojik destek alıyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum.eşim çok destek oluyor saolsun.böyle işte size bebekli günler
merhaba arkadaşlar.sağ yumurtalığımdaki kist kötü huylu çıktı(kanser yani)ve alınacak radyoterapi olucam,dahada geçmezse kemoterapi..bebek isteğim falan herşey hayal,yalan yani.psikolojik destek alıyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum.eşim çok destek oluyor saolsun.böyle işte size bebekli günler
Hiçbir sorun yoksa hamile kalmakla ilgili bilmiyorum verirlermi ama klomen kullanınca birden fazla yumurta oluşuyor ikiz olma durumu oluyor yani
hakkında hayırlısını dile bence ikiz diye diretme sağlıklı olsun tek olsun
ne zamandan beri ikinciyi düşünüyorsun?
mervecim test yaptınmı hamilemisin yoksaa inşallah hamilesindir yarın test yap sonucu bize söyle