Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

bulantıların geçtiğine göre , hamileliğinin keyifli bi dönemine geçmişsin. Allah bundan sonra sıkıntı yaşatmasın inşallah

bende bi değişiklik yok. aynı tas aynı hamam .
hala istiyoruz ama kısmetten ötesi yok tabi. inşallah bizede nasib olur

canım inş en kısa zamanda sende hamnile kalır murqadına erersin ben iiiyim bu sferde ağırlığım başladı kocaman bi göbekle geziniyorum çok şükür sağlığımız yerinde bu sıkıntı değil artık benim için sevgiler

dualarına amin diyorum .. teşekkür ederim..
ne kadarlık hamilesin

Iyi gunler ben bir sey merak ediyorum bir sorun olup olmadigini bilmeden ikiz bebek sansini arttirmak icin klomen kullanana sakincasi var mi acaba hic doktoruna soran ya da cevresinden duyan oldu mu?

Iyi gunler ben bir sey merak ediyorum bir sorun olup olmadigini bilmeden ikiz bebek sansini arttirmak icin klomen kullanana sakincasi var mi acaba hic doktoruna soran ya da cevresinden duyan oldu mu?

klomen ve benzeri ilaçlar doktor kontrolünde alınmalı ve çatlama iğnesi ve dozunu doktor karar veriyor
kafana göre alırsan kist olma olasılığı var bide ikiz gebekik vucud verahim yapına göre oluyor biliyorum canım

canım bir kız bir erkek diyorlar allah sağlıkla kucağıma
almayı nasip etsin darısı isteyen herkese

ay maşallah ne kadar güzel iki mutluluğuda bir arada tadacaksın
eşyalarını almaya başladın mı , kız cicileri erkek cicileri ne kadar tatlı kıyafetler vardır herşeyden 2 tane
doğumda yanında kim kalacak yardımcı olabilecek yakınların var mı? sen tek mi bakmayı düşünüyorsun ?

kızlar bende doğum yaptım biraz erken oldular ama zaten beklediğimiz bişeydi şuan 1 ay olacak gayet sağlıklıyız bir kızım v ebir oğlum daha oldu darısı isteyen herkese ikiz olunca biraz zor oluyor ama çokta zevkli imiş darısı isteyen herkese olsun sevgiyle kalın

hayırlı olsun güle güle büyüt inş!

canım çok sağol inş sende sağlıkla kucağına alırsın bu arada cinsiyetleri belli oldumu

bende klomenle hamile kaldım şimdi 2 yaşında ikizlerim..erken oldu zor oldu ama şükür..ölümlerden döndük üçümüzde...

Bende seni merak ediyordum. rabbim analı babalı büyütsün cnm. Benim en son konuştuğumuz gibi embriyolar donduruldu sanırım mart 10-11 gibi transfer olacak bir aksilik çıkmazsa. Dualarını esirgeme cnm

bende klomenle hamile kaldım şimdi 2 yaşında ikizlerim..erken oldu zor oldu ama şükür..ölümlerden döndük üçümüzde...

Allah bebeklerine ve sana uzun ömürler versin.
ben de yeni katıldım aranıza
bu klomende 2. ayım 2+2 kullanıyorum klomeni.
geçen ay tek yumurta oluşmuştu ama hamile kalamadım.
bu ay bakalım ne olacak adetimin 7. günündeyim.
3. günde başladım klomene
ve daha doktora gitmedim.
bakalım kaç yumurtam olacak.
bende ikiz çok istiyorum.
rica etsem bana hamile kalma sürecini yazarmısın arkadaşım.
şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba bende 17 haftalık ikiz bebeklere hamıleyım.. 13. haftamda 2li teste gittigimde ögrendım ıkız olduklarını normalde hep tek kese gozukuyordu.. %75 çift yumurta ıkızı dendı.. saglıklılar bırı cok hareketlı bırı pek hareket etmıyor.. cinsiyetlerinide ögrenemedım tahmın olarak hareketlı olana kız gıbı dedıler ama o da kesın deıl.. bu arada klomen kullandıgımda ılk ayımda hamıle kaldım.. ikiz annelerı siz cinsiyetini ne zaman ögrendınız?

merhaba bende hamile kalmaya çalışıyorum.. olur olmadık işler çıktı her ay hüsrana uğradım... en sonunda kendimi yi bir doktorun eline bıraktım. araştırmalar sırasında benim pcoslu olduğumu söyledi.hsg çektirdim.tüplerim tertemiz çıktı allahıma bin şükürler olsun.bu ay klomene başladım bitti bugün kontrole gittim 3 adet yumurtam oluştu. 17 mm şu anda.pazar pazartesi salı ilişkiönerdi.iğne vurmıycam yumurtalar güzel dedi kendliğinden çatlar dedi... eşinde sorun yoksa(beyefendi sperm testi yaptırmadığı için) hamile kalabilirsin dedi...23 mart bat tarihim...3 yumurta eğer döllenirse çoğul gebelik oluşur mu? klomenle hamile kalan var mı daha önce ben çok umutluyum kızlar...hiç olmadığım kadar...
şu anda glifor folbiol coraspin eutyrox kullanıyorum...
sizce olur muuu

Öncelikle inşallah Allahın izniyle olur neden olmasın diyelim
ben iki gebeliğimi de klomenle yaşadım,ilkinde tek yumurta gelişti ,oğlum geldi.ikincisinde 3 yumurta gelişti kızlarım geldi,çatlatma iğnesi hiç kullanmadım,inşallah Rabbim gönlüne göre versin

ikinci gebeliğimde 3 yumurta da döllendi ama biri kendiliğinden gelişmedi ve kayboldu
ben her iki gebeliğimi de klomeni kullandığım ilk ay elde ettim ,inşallah sana da böyle nasip olur :)

Heoz canım Dualarım seninle,inşallah Rabbim gönlüne göre verir,ben de seni merak ediordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…