canım çok şükür geçti bulantılarım onuda denedim ama aklına gelebilecek herşey midemi bulandırabiliyordu çok ilnginç bir dönem ben ilk gebeliğimde bunu yaşadım sanıyodum asıl şimdi ayaşadım anlatamam çom feci idi
sen ne yaptın nasılsın
bulantıların geçtiğine göre , hamileliğinin keyifli bi dönemine geçmişsin. Allah bundan sonra sıkıntı yaşatmasın inşallah
bende bi değişiklik yok. aynı tas aynı hamam .
hala istiyoruz ama kısmetten ötesi yok tabi. inşallah bizede nasib olur
canım inş en kısa zamanda sende hamnile kalır murqadına erersin ben iiiyim bu sferde ağırlığım başladı kocaman bi göbekle geziniyorum çok şükür sağlığımız yerinde bu sıkıntı değil artık benim için sevgiler
dualarına amin diyorum .. teşekkür ederim..
ne kadarlık hamilesin
27 haftalık olduk bilee inş erken doğum olmadan sağlıkla kucağıma alırım
Allah tamamına erdirsin inşallah sıkıntısız bi şekilde sonuna kadar tamamlarsınız
cinsiyetleri belli oldu mu
Iyi gunler ben bir sey merak ediyorum bir sorun olup olmadigini bilmeden ikiz bebek sansini arttirmak icin klomen kullanana sakincasi var mi acaba hic doktoruna soran ya da cevresinden duyan oldu mu?
canım bir kız bir erkek diyorlar allah sağlıkla kucağıma
almayı nasip etsin darısı isteyen herkese
kızlar bende doğum yaptım biraz erken oldular ama zaten beklediğimiz bişeydi şuan 1 ay olacak gayet sağlıklıyız bir kızım v ebir oğlum daha oldu darısı isteyen herkese ikiz olunca biraz zor oluyor ama çokta zevkli imiş darısı isteyen herkese olsun sevgiyle kalın
kızlar bende doğum yaptım biraz erken oldular ama zaten beklediğimiz bişeydi şuan 1 ay olacak gayet sağlıklıyız bir kızım v ebir oğlum daha oldu darısı isteyen herkese ikiz olunca biraz zor oluyor ama çokta zevkli imiş darısı isteyen herkese olsun sevgiyle kalın
bende klomenle hamile kaldım şimdi 2 yaşında ikizlerim..erken oldu zor oldu ama şükür..ölümlerden döndük üçümüzde...
merhaba bende hamile kalmaya çalışıyorum.. olur olmadık işler çıktı her ay hüsrana uğradım... en sonunda kendimi yi bir doktorun eline bıraktım. araştırmalar sırasında benim pcoslu olduğumu söyledi.hsg çektirdim.tüplerim tertemiz çıktı allahıma bin şükürler olsun.bu ay klomene başladım bitti bugün kontrole gittim 3 adet yumurtam oluştu. 17 mm şu anda.pazar pazartesi salı ilişkiönerdi.iğne vurmıycam yumurtalar güzel dedikendliğinden çatlar dedi... eşinde sorun yoksa(beyefendi sperm testi yaptırmadığı için) hamile kalabilirsin dedi...23 mart bat tarihim...3 yumurta eğer döllenirse çoğul gebelik oluşur mu? klomenle hamile kalan var mı daha önce ben çok umutluyum kızlar...hiç olmadığım kadar...
şu anda glifor folbiol coraspin eutyrox kullanıyorum...
sizce olur muuu