- 17 Mart 2010
- 15.051
- 10
- 41
canım çok sağol sen ne yaptın topiğine baktım ama çok anlamadım bebeğinle ilgili bişey yok değil mi
bende iyiyim canım, bebekte iyi şimdilik bi sıkıntımız yok şükür...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sağol sen ne yaptın topiğine baktım ama çok anlamadım bebeğinle ilgili bişey yok değil mi
heozzzzzzzzzzzzz
merve sen de mi klomenle ikizlerine kavuştun?
Görünce çok sevindim,ben ilaç kullanıorum dewdiğin günlerde kalmışım,hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun inşallah
ikizlerde kusma ve bulantı daha çok oluor maalesef ,ben bol sütlü dondurma yiyerek bir de maden suyu içerek geçiştirmeye çalışmıştım.
merve ikizlerin hayırlı uğurlu olsun sanırım klomen değil tüp bebekle hamile kaldın..
Tüp bebek tedavisi söyleniiği kadar zor mu yorucu mu kaç ay sürüyor bazıları eziyet gibi diyor ben henüz klomenin ilk ayındayım doktor iltihaptan dolayı hamile kalamadıgımı söyledi ve iltihapla irlikte klomene baslattı, baska sorunum yok görünüyorinş.bu ay kavuşurum ben de..
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 3,5 yıl vajinismus yaşadıktan sonra 8 aydır korunmuyoruz fakat gebelik olmadı, dr. Umda bu ayda kalmassam klomene başlıcak hızlandırmak için bir problem olmadıgı için çoğul gebelik olma ihtimali de fazlalaşıyor. Bu ay gittigimde 13.günde 2 tane 1 cm yumurtm vardı benim 18.günde çatlıyor 5 günde büyüdüler mi bilmiyorum ama inş. Klomene gerek kalmadan hamiş kalırım :)))
mervemcu hayırlı olsun bebeklerin. Allah tamamına erdirsin .. bulantılara soda çok iyi geliyor inşallah kolaylıkla geçer hamileliğin :79:
Merhabalar sorum arkadaşım için çok ikiz istiyor.Doktora gitse klomen tedavisi istese nasıl olur saçma mı olur acaba.Adet döngüsü normal seyrinde.deneyen varmı acaba?