Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Selam kzılar nasılsınız
heoz nerelerdesin kendinden haber ver benim ikizler kesinleşti
canım 13 haftalık olduk bile ama mide bulantım çok fazla önerileirniz duymak isterim.
Call sen nerdesin neler yapıyosun ses verin yahuuu girin bi topişe böle yalnız bıraktınız

merve sen de mi klomenle ikizlerine kavuştun?

görünce çok sevindim,ben ilaç kullanıorum dewdiğin günlerde kalmışım,hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun inşallah

ikizlerde kusma ve bulantı daha çok oluor maalesef ,ben bol sütlü dondurma yiyerek bir de maden suyu içerek geçiştirmeye çalışmıştım.

merve ikizlerin hayırlı uğurlu olsun sanırım klomen değil tüp bebekle hamile kaldın..
tüp bebek tedavisi söyleniiği kadar zor mu yorucu mu kaç :KK3:ay sürüyor bazıları eziyet gibi diyor ben henüz klomenin ilk ayındayım doktor iltihaptan dolayı hamile kalamadıgımı söyledi ve iltihapla irlikte klomene baslattı, baska sorunum yok görünüyorinş.bu ay kavuşurum ben de..

merve sen de mi klomenle ikizlerine kavuştun?

Görünce çok sevindim,ben ilaç kullanıorum dewdiğin günlerde kalmışım,hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun inşallah

ikizlerde kusma ve bulantı daha çok oluor maalesef ,ben bol sütlü dondurma yiyerek bir de maden suyu içerek geçiştirmeye çalışmıştım.

merhaba canım ben klomenle değil tüp bebk yönetemi ile ikiz hamileyim .
Ama inan süreç çok zor muş inanılmaz derecede midem bulanıyor ve hiç bir şey kar etmiyor ilaç kullandım o bile iyi geledi bend ebıraktım
15 haftalık olduk geçer diuoalr ma geçmiyor aşı derecede tansiyonum düşüyo doktor yükselmesinden ii diypr ama baş dönemsi yapıyo buda ve çok çıakrıyorum sütlü tatlı dün yadim onuda çıakrdım acaba nasıl egçecek benimkiler.

merve ikizlerin hayırlı uğurlu olsun sanırım klomen değil tüp bebekle hamile kaldın..
Tüp bebek tedavisi söyleniiği kadar zor mu yorucu mu kaç :KK3:ay sürüyor bazıları eziyet gibi diyor ben henüz klomenin ilk ayındayım doktor iltihaptan dolayı hamile kalamadıgımı söyledi ve iltihapla irlikte klomene baslattı, baska sorunum yok görünüyorinş.bu ay kavuşurum ben de..

evet canım tüp bebekle oldu benim ikizleirm ben klomeni 1 ay kullandım oda bende yan etki ayptı ve daha sonra kullanamadım iltihap demişsin tüptemi yumurtlıktamı nerde var ve neden antibiytik vermeden klomen vermiş doktorun bence önce bu sorunu hallet sağlıkla bebeklerini kuacağına alırsın inş darısı isteyen herkese ve bana amin

Giren çıkan yok topiğe arkadaşlar nedesiniz neler yapıyosunuz selam verin haber verin bekliyorum

selam heozcuğumun topiği..
klomen kullanmadım ama çok girip çıktım buraya..
inş. isteyen tüm arkadaşlar gebe kalır hayırlısı ile..
en başta heozum...:KK19:

Kızlar ben 1 ay klomen kullandım ve ikizlere hamile olduğumu öğrendim bugünnn:nazar::nazar:

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 3,5 yıl vajinismus yaşadıktan sonra 8 aydır korunmuyoruz fakat gebelik olmadı, dr. umda bu ayda kalmassam klomene başlıcak hızlandırmak için bir problem olmadıgı için çoğul gebelik olma ihtimali de fazlalaşıyor. bu ay gittigimde 13.günde 2 tane 1 cm yumurtm vardı benim 18.günde çatlıyor 5 günde büyüdüler mi bilmiyorum ama inş. klomene gerek kalmadan hamiş kalırım :)))

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende 3,5 yıl vajinismus yaşadıktan sonra 8 aydır korunmuyoruz fakat gebelik olmadı, dr. Umda bu ayda kalmassam klomene başlıcak hızlandırmak için bir problem olmadıgı için çoğul gebelik olma ihtimali de fazlalaşıyor. Bu ay gittigimde 13.günde 2 tane 1 cm yumurtm vardı benim 18.günde çatlıyor 5 günde büyüdüler mi bilmiyorum ama inş. Klomene gerek kalmadan hamiş kalırım :)))

selam canım inş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun şuan sanıyorum klomen kullanmıyorsunn adet döngün geç mi oluyor klomen işte bunların hepsini hızlandırıyor

mervemcu hayırlı olsun bebeklerin. Allah tamamına erdirsin .. bulantılara soda çok iyi geliyor inşallah kolaylıkla geçer hamileliğin :79:

mervemcu hayırlı olsun bebeklerin. Allah tamamına erdirsin .. bulantılara soda çok iyi geliyor inşallah kolaylıkla geçer hamileliğin :79:

canım çok şükür geçti bulantılarım onuda denedim ama aklına gelebilecek herşey midemi bulandırabiliyordu çok ilnginç bir dönem ben ilk gebeliğimde bunu yaşadım sanıyodum asıl şimdi ayaşadım anlatamam çom feci idi

sen ne yaptın nasılsın

Merhabalar sorum arkadaşım için çok ikiz istiyor.Doktora gitse klomen tedavisi istese nasıl olur saçma mı olur acaba.Adet döngüsü normal seyrinde.deneyen varmı acaba?

Merhabalar sorum arkadaşım için çok ikiz istiyor.Doktora gitse klomen tedavisi istese nasıl olur saçma mı olur acaba.Adet döngüsü normal seyrinde.deneyen varmı acaba?

CAnım arkadaşın doktordan bunu isteyebilirde ama yinede genetik olarak eğer rahim yapısı ikize müsait değilse olmuyormuş

Bayağı heveslenmişti ama o kadarınıda doktoruna sorsun artık :KK66::KK66:çok teşekkür ederim cevap için

canım klomen kadınlarda var olan ve her ay yumurta oluşumunu sağlayan hormanın dıaşrıdan alınması halidir. bu ilaçın alımı ile normal olana her ay 1 adet yumruta oluşumu doza ve kullanıma göre çoğalabilir buda gebe kalma olasılığını artırır

X