- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
champ içinde bulunduğum durumu bilmiyorsun neler yaşadığımıda hemen asmak kesmek kolay geliyor sana.kardeşim oldukça aklı başında biri ve tek isteği beni mutlu etmek bende olsam aynı şeyi yapardım ha biz kabul ettikmi hayır,kardeşini kullanmak sözü de çok çirkin burdakilerin hassasiyetini düşünüp öyle yazmanı isterdim tavrınız basit sanırım. sadece burdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim tanıdığım kişilerle konuşamadığım için.özel mesaj da göndermişsin aynı şeyleri yazıp yollamışsın çok anlamsız geldi yaptıkların.
mervemcu düşündüklerini söylediğin için teşekkürler.bizim düşündüklerimizin aynısını yazmışsın eşimle yurtdışına gitmeyi düşünüyoruz başka tedavi için oda olmazsa evlat edinmek daha uzak geliyor ama kısmet tabi.neyse bence sen bu ay hamilesin görde bak gecenin bi yarısı içime doğdu.iğne oldunmu?
bebesiz ve diger butun hanımlar = tekrardan gecmiş olsun allah en kısa sürede şifa versin.. hayırlı zamanda da bebek (-ler) nasip etsin..
hepinizi öpüyorum :)
selam arkadaşlar ben öyle okuyorum sizleri bende hiçbirşey yok yumurtalarım çok güçsüzmüş yok yani doktorum böyle mümkün değil bebek olmasının dedi.üzüldüm,ağladım sonra dua ettim bilmiyorum ne yapıcam kız kardeşim;sen ben ve birde eniştem bilsin kimseye söylemeden kıbrısa gidelim diyor.ben donör olayım diyor.ben ve eşimde kararsızım.18 yaşında kendisi ilerde evlenirse eşi hiç izin vermez ve bende belki hiç anne olamam.siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi yazın lütfen.
Hayırlı bir gün diliyorum ziyaret eden etmeyen herkese
belgisel yazdıkların beni çok rahatlattı çok teşekkürler.sanki kendini benim yerime koyup yazmışsın.bende mantıksal olarak aynını düşünüyorum dini olarak karar veremiyorum.evet bebeğim olmuyor ve yalnız kalmaktan çok korkuyorum ailemden kardeşim ve annemden başka kimse yok ve onlar benim herşeyim bende onların. aramızdaki bağ çok güçlü.bana bişey olursa bebeğim onlara emanet tabiki.ilerde belki kemoterapi alıcam ve taşıyıcı bile olamıycam.cevabınız için teşekkürler artık birşeyler yapmam lazım sanırım.
kızlar ben klomen kullandım sadece bı ay ardından ıkız hamıleyımm
Günaydın herkese ameliyat kararı kesinleşti yetişirse bu cuma ameliyat oluyorum kist+endo dan herşeyin hayırlısı
zaten artık tek başıma yazar oldum topiğe
Günaydın herkese ameliyat kararı kesinleşti yetişirse bu cuma ameliyat oluyorum kist+endo dan herşeyin hayırlısı
ameliyat tarihim 14 şubat olarak belirlendi hala yalnızım