Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

keşke durumunu anlayamayacak kadar basit cahil düşüncesiz densiz olabilseydim. ve gebe kalma konusunda sorunsuz olmak isterdim. -+ aynı şeyleri yaşıyoz .
yaş 31 - 5 sene oldu bebek istiyorum. yumurtalarıma bile rahatsızlıgımdan dolayı bakılmadı. gerek yok sende yumurta oluşmaz zaten dendi. beynimde kitle oldugu söylendi ve beyin cerrahım bile umarım bir gün gebe kalırsın dedi. endokrin dokt. 5 sene tedavi dedi. tüp bebek bile şu an ki durumumda yapılmıyor. belki aşılama yaptıracagım. vs. v. benden daha kötü durumda olalar var. bu yuzden asla yüzumu yere düşürmicem.
benim herşeyim belkiyken sanırım sana bunları yazabilirim. çünkü benim acımdan yanlış bir düşünce. kullanmak veya bencillik yada adını sen koy bunun... fark etmez...

bebesiz ve diger butun hanımlar = tekrardan gecmiş olsun allah en kısa sürede şifa versin.. hayırlı zamanda da bebek (-ler) nasip etsin..

hepinizi öpüyorum :)

iğnemi oldum canım bakalım ne gösterecek inş dediğin gibidir.

bu arada çok doktora gitmişsindir ama bence bir kaç doktora daha git derim çok zor bi durum bazen insanlar evlenmenin hayatın anlamı gibi merkezileirne alıyor bebk olayını ki benim yaptığım da bu ama inan öle değil bir çok arkadaşım hemde çok arkadaşım bebek düşünmüuor hep erteliyolar belkide hiç yapmayacaklar hatta büyük bi yoğunluğuda hala bekar geç bebeği evlilikleir yok ve gayet mutlular çalışıp çabalıyolar elbette çoğalmak üremek soyun devamını sağlamak şart ama allahım kuranda hangi süre bilmiyorumama beni çok etkiler ' ben kimine oğlan veririm kimine kız kimine hiç vermek bun u ben bilirim' demiş yani, evlat işi allaha kalmış hayatım sıkmamaya çalış

bebesiz ve diger butun hanımlar = tekrardan gecmiş olsun allah en kısa sürede şifa versin.. hayırlı zamanda da bebek (-ler) nasip etsin..

hepinizi öpüyorum :)

champi canım inş bebeklerimiz olur hayatım hepimizin

Ben buradaki arkadaşlardan daha farklı düşünüyorum canım. Sonuçta anne olmak seninde hakkın, bunun için evlatlık alabilirsin yada donör ile hamile kalabilirsin. Donorün iyi tarafı en azından bebek eşinin olacak yani o biyolojik babası olacak ve sen doğuracağın için bebeği 9 ay kanınla beslemiş olacaksın, yumurta senin olmasa bile onu yaşatan sen olacaksın. Eğer ben donör alsaydım kesinlikle kardeşim olsun isterdim. Sonuçta kardeşimle ortak taşıdığımız bir çok gen var yani yumurta benim olmasa bile o bebek benimde genlerimi taşıyacak. Sonuçta kardeşimde bende genlerimizi anne ve babamızdan aldık. Zaten teyze anne yarısıdır derler yani her durumda bebek benim canım, kanım olacak. Ayrıca ilerde ne olacak gibi birşey yok, böyle bir şeyi açıklamak zorunda değilsiniz. Teyzesi de onu çok sevecek ve anne gibi davranacak. Ama zaten yumurta vermese de onu çok sevecektir hatta yeğenini kendi çocuğu gibi gören ve bakan bir çok teyze var. Yani değişen birşey yok.
Son olarak eşinle, kardeşin arasında fiziksel bir şey olmuyor bu bir tıbbi gereklililik. Beni psikolojik olarak etkileyen bir şey değil en azından.

Sonuçta seçim senin canım ama ben olsam ve donör kullanmaya karar versem yabancı bir insandansa kardeşimden olsun isterdim. Kardeşimin parçası benimde parçamdır ve onu daha rahat bağrıma basarım. Varsın çocuk ikimizin olsun zaten her durumda bana bir şey olsa benim çocuğuma kardeşim bakar, ona bir şey olsa onunkine ben bakarım yani bizim ilişkimiz böyle. Bu durumu kardeşini kullanmak olarak da görmüyorum. Yani sen böbrek hastası olsan ve kardeşin böbreğini vermek istese seni kullanamam demezsin herhalde.

Bunlar benim kişisel düşüncelerim, duygusal olarak bakınca olay ağır geliyor ama mantıksal olarak düşünce benim ulaştığım nokta bu ve benim seçimim bu olurdu. Bence sende iyi düşün ve doğru karar ver, eğer başka şansın kalmadıysa kendine hiç bebeğimin olmaması mı benim için daha kötü yoksa biyolojik olarak kardeşime ve eşime ait olan bir çocuğu doğurup ona annelik etmek mi diye sor. Burada biz sana ne dersek diyelim bundan 30 sene sonra bir şeyleri sorgulayacak olan sensin ve her durumda o zaman keşke dememek için şimdi iyi karar vermelisin. Senin için en hayırlısı olsun canım.

Hayırlı bir gün diliyorum ziyaret eden etmeyen herkese

Dini kısmını bilmiyorum canım ama sonuçta bu zina değil tibbi bir durum. Ayrıca şöyle düşün sen şimdi gidip hiç tanımadığın birisinden yumurta alsan o çocuk büyüyünde kendi öz kardeşiyle bile evlenebilir. Tamam çok çok düşük bir ihtimal ama dünyada herşey oluyor. Ama teyzesinin çocuklarıyla evlenemeyeceğine göre bu durumu da ortadan kaldırıyorsun. Bence dini olarak hassas tarafı buradan geliyor olabilir. Yine de dini olarak bilgi sahibi olmadığım şeylerde fikir yürütmek istemiyorum. Ben sadece mantıksal olarak baktım olaya. Ben olsam ve donör kararı versem kardeşimden başkasını istemezdim. Kardeşimin canı benim de canımdır, onun kanını taşıyan benim de kanımı taşıyordur ve çocuğun kimden olduğu önemli değil zaten her durumda çok seveceğim. Ayrıca 9 ay karnında taşıyacaksın kendi kanınla besleyeceksin, doğuracaksın, emzireceksin, büyüteceksin herşeyi bırak insan bu çocuğa nasıl evladım demez. Karar senin ama bence çok iyi düşün, dini kısmını araştır ve sonra pişman olmayacağın bir karar ver. Senin için en hayırlısı olsun.

selamlar iyi bir hafta diliyorum hepinize

bebe siz nolur lütfen yalvarıyorm sana donör hatasına sakın düşme..yapma bunu..ben de baya zor hamile kaldım tabi senn durumun belki daha farklıdır daha zordur ama hiç bişey için bu dediğini yapmak doğru değil..sadece kendini düşünme sen anne olacaksın die kardeşin,eşin,doğacak çocuk,kardeşinin ilerdeki kocası ve evllilik hayatı,senin psikolojin bunların hepsini alt üst etme...teknik açıdan bu mümkün olsada insan psikolojisine yaratılışına aykırı bu...ilerde çocuğuna nası açıklıcaksın açıklamazsan bu sırrı nası taşıcaksın..yarın kardeşinin çocuklarıyla seninki kardeş olacak hadi aşık oldular olamaz mı..ya bu acayip sonu kötü bişey ben sana sölim nolur yapma..kim bilir verir belki rabbim sana kendi yumurtanla her yolu dene...yabancı donöre gelince o da berbat bişe çok kötü kimdir nedir yine çocuk büyüyünce bilemezsin ki dünyadaki herhengi biri kardeşi olabilir...yapma...inşallah allah sana hayırlı bi evlat verir ama vermese de hayatın tek gayesi çocuk sahibi olmak değil ki..neyin bizim için hayırlı olduğunu bilmiyoruz belki çocuk sahibi olmak senin için hayırlı değildir bilemezsin..sakın bu hataya düşme canım dinimizce zaten tamamen uygunsuz...zaten uygun olsa allah yasaklar mı...allah yarttığı kuluna ne zarar verir bilmez mi.....

2 gündür ndn kimse girmemiş buraya
heozzz topiğine nazar değmiş canım

günaydın kızlarrrr uzun zamandır burdan hamile haberi çıkmadı
hadi ama bekliyoruzz

kızlar burdayım bakıp bakıp çıkıyorum aslında hamile değilim dün akşam regli oldum.
5 yumoşa çatlama iğnesine vede gün aşırı ilişkiye rağmen olmadı kismet değilmiş sakınacak saklayacak bişey yok galiba olmayacak ben ne zaman vazgeçersem olacak ama ben vazgeçemiyorum düşünemden edemiyorum.
varsa bi formülü yapalım ama yok işte allahım ne zaman kismet etti ise kimi kismet etti ise o gelecek bekliyorum gelmöesini kızımın kardeşini
allah hakımızda hayırlı yazgıalr yazsın hayırlı evlatlar versin .

heoz nerdesin gülüm yaa ben pek bunalımım motive olmaya ihtiyacım var
eşim benden çok yıkıldı etkilendi .offff.

kızlar ben klomen kullandım sadece bı ay ardından ıkız hamıleyımm

tebrikler biz senin kadar şanslı olamadık maalesef 5 kez kullandım ama gebelik oluşmadı şimdide başka sorunlarla uğraşıyorum. Darısı başımıza

Günaydın herkese ameliyat kararı kesinleşti yetişirse bu cuma ameliyat oluyorum kist+endo dan herşeyin hayırlısı
zaten artık tek başıma yazar oldum topiğe

Günaydın herkese ameliyat kararı kesinleşti yetişirse bu cuma ameliyat oluyorum kist+endo dan herşeyin hayırlısı

ameliyat tarihim 14 şubat olarak belirlendi hala yalnızım

ameliyat tarihim 14 şubat olarak belirlendi hala yalnızım

canım ben seni yanlız bırakırmıyım ya, heryerden yetişirim sana.
ameliyatın çok başarılı geçecek ve tertemiz olcak, eminim.
ve sonrasında aşılama sonucu gebe kalcan canım..
Allah yardımcın olsun hiç üzülme, her zaman yanındayım

heoz şimdiden geçmiş olsun ve allah acil şifalar versin innnşallahhh..rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…