Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Kızlar mrb,ben de 3 yıldır bebeğim olsun diye çabalıyorum,Rabbim henüz kısmet etmedi.Bu arada 2 aşılama yaptırdım ama hiç klomen tedavisi görmedim,bu ay adetle birlikte tüp bebek tedavisine geçmeden bir de yumurtlama tedavisi göreyim istiyorum.Okuduklarıma göre,topiğiniz çok uğurlymuş:nazar:,beni de yoldaş olarak kabul ederseniz aranıza sevinirim...Sevgiler...

merhaba canım tez zamanda sende bebişine kavuşursun inşallahhhh

Defnecim teşekkürler tatlım....Hepimiz kavuşalım,sen de sağsalim al meleğini kucağına inşallah...:nazar:

defhne ya bacaklarım falan acayip ağrıyor aynı regl zamanı gibi:KK59:

benimde aynı olmuştu canımcım sanki adet olacak gibi 10 gün belirtiler devam etti hatta. umudunu yitirme lütfen. yarın sabah yine bi test yapsana nolur emin oluruz

benimde aynı olmuştu canımcım sanki adet olacak gibi 10 gün belirtiler devam etti hatta. umudunu yitirme lütfen. yarın sabah yine bi test yapsana nolur emin oluruz

Günaydın cnm sabah testine gerek kalmadı ateşim düştü bugün adet olurum büyük ihtimalle kısmet değilmiş napalım:KK59:

Tünaydın kızlar,nasılsınız bakalım,Heozcum,bence de ümdini kesme,kırmızıları görmeden umutsuz olmak yok:KK50:

Tünaydın kızlar,nasılsınız bakalım,Heozcum,bence de ümdini kesme,kırmızıları görmeden umutsuz olmak yok:KK50:

Hoşgeldin ben muallaktayım çorba gibiyim sen nasılsın?
beklemekten başka çare yok bakalım testi gördünmü tuanay

ikinci klomen +catlatma denememde malesef olumsuz sonuclandı henüz hastalanmadım ama sinyaller gelmeye başladı benim size sormak istedigim bişey var ben adet olmadan bir iki gün önce kırmızı akıntı geliyor sonra en az bi gün ara veriyo adetin baslangıcı olarak onumu dikkate almalıyım yoksa tam anlamıyla kanama oldugu zamanımı dikkate almalıyım birinci denememde akıntıyı dikkate almıştım ikinci denememde kanamayı ama ikiside olumsuz malesef biraz tuhaf bi soru oldu ama ne yapıyım soramadım kimseye :18::KK17:

ikinci klomen +catlatma denememde malesef olumsuz sonuclandı henüz hastalanmadım ama sinyaller gelmeye başladı benim size sormak istedigim bişey var ben adet olmadan bir iki gün önce kırmızı akıntı geliyor sonra en az bi gün ara veriyo adetin baslangıcı olarak onumu dikkate almalıyım yoksa tam anlamıyla kanama oldugu zamanımı dikkate almalıyım birinci denememde akıntıyı dikkate almıştım ikinci denememde kanamayı ama ikiside olumsuz malesef biraz tuhaf bi soru oldu ama ne yapıyım soramadım kimseye :18::KK17:

hoşgeldin cnm ben anladım ne demek istediğini bence tam kanaman başladığı ilk gününü kabul et bence

benim ilk yaptığım testin aynısı. pozitif kesinlikle :21::21::21:

defhne acayip bacak bel kasık ağrılarım var ya her yerim dökülüyor sanki grip ağrısı gibi ben hamile olmadığımı düşünüyorum:KK59:

X